Kategoriat
Politiikka

Hallitus toivoo Naton yhtenäisyyttä

(MÜNCHEN) Sotilasliitto Naton jakautuminen kahtia olisi Suomen kannalta erittäin epätoivottavaa, arvioi hallitus. Suurimmaksi ongelmaksi nousisi hallituksen sisäisen raportin mukaan se, että olisi vaikea päättää, kumpaan Natoon pitäisi liittyä.
Yhdysvaltain puolustusministeriö Robert Gates on varoittanut Naton voivan muuttua kaksijakoiseksi organisaatioksi, jossa toiset maat tapattavat kansalaisiaan eri puolilla maailmaa ja toiset paahtavat vaahtokarkkeja. Suomi ei toistaiseksi ole puolustuspoliittisissa selonteoissa linjannut, kumpi Nato olisi toivottavampi kumppani.
Puolustusministeri Jyri Häkämiehen mukaan Suomella ei ole mitään osallisuutta Naton säröilyyn ja mahdolliseen hajoamiseen. Häkämies katsoo, että ”se oli sellanen jo kun tulin huoneeseen, emmä siihen koskenut varmana en”.
Ministeri ei kuitenkaan halunnut kommentoida Lehden tiedustelua ”oletteko jo lakanneet liittymästä Natoon?”

5 vastausta aiheeseen “Hallitus toivoo Naton yhtenäisyyttä”

Tällä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa koskaan ikinä, mutta tämän saitin ulkoasu on luvattoman alkeellinen, varmasti tahatonkin. Tehkää nopeasti jotakin, ettette menetä uskottavuuttanne nettimarkkinoilla.

Eka? Vittuakos näistä näillä geeneillä otat selvää onko tämä jotain poliittista iltalypsyä. Kiva kuitenkin, että Suomi Oyj:n toimitusjohtajille vittuillaan. Oli… (nyt katkesi ajatus)

NATOn kahtiajakautuminen on vain ajan kysymys – Varsova olisi toiselle puoliskolle sopiva päämaja, ja kun Venäjä liittyisi siihen alta aikayksikön niin mikään ei estäisi pientä Suomeakin liittymästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu ennakkosuosikkina SDP:n puheenjohtajakisaan

(R'LYEH, VARSINAIS-SUOMI) Kilpailu SDP:n puheenjohtajuudesta käy kiivaana. Lehden keräämien tietojen mukaan paikkaa tavoittelee jopa puolenkymmentä ehdokasta. Ennakkosuosikiksi puolueväen piirissä nimetään...

Close