Kategoriat
Kotimaa

Poliisipäälliköt kannattavat poliisihallitusta

(LIKTORI) Poliisien mielestä Suomeen kaivattaisiin kipeästi poliisihallitus. Poliisipäälliköitä, komisarioita sekä skoudeja edustava Pamppuyhdistys uskoo, että rivakka poliisihallitus saisi hipit kuriin.
”Kun joku Smash Asem tulee ja me vähän annetaan siellä hipeille pamppua, niin heti ollaan raahaamassa raastupaan ja syytetään kaikennäköisistä asioista. Perhanan hipit”, johtava konstaapeli Ensio Reinikainen sanoi.
Poliisihallitus keventäisi keskustason hallintoa ja siirtäisi toimivaltaa yhä enemmän paikallistasolle. Käytännössä jokainen jepari voisi päättää silloin itsenäisesti, näpäyttääkö hippiä etu- vaiko takalistolle.
”Siitä saataisiin myös lisää mahdollisuuksia työttömäksi jääneiden poliisien palkkaukseen ns. tukitöihin. Eli ideanahan on työturvallisuuden nimissä, että yksi paukauttaa hippiä pampulla ja toinen varmistaa samalla selustan”, Reinikainen kertaa kenttätyön perusteita.
Poliisihallitus voisi aloittaa toimintansa ensi keskiviikkona, mikäli vain ”jätkillä ei jäänyt viikonloppuna putki päälle”.

7 vastausta aiheeseen “Poliisipäälliköt kannattavat poliisihallitusta”

Tokihan muutama naispoliisi voisi tisseineen tulla pamputtamaan. Olisin itse ainakin heti valmis muuttumaan anarkistiksi.

”Poliisi pamputtaa kumisella pampulla, uaa, kumisella pampulla” kommentoi KRP:n SM-kerhon tiedotuspäällikkö ja vetäisi kumihupun suuvetoketjun kiinni.

Miksei mainita kuinka poliisihallitus on välttämätön askel matkalla poliisivaltioon?

Mielestäni kyllä Keskusta-tason poliisit olisivat oikein tärkeitä. Niitä ei saisi vähentää, ainakaan enempää kuin on tarpeen! Ja kyllä minusta pamputtamisen lisäksi myös simpauttaminen ja pieni, hyvin kevyt ampuminenkin olisi paikallaan hipeille.

Totisesti, Suomeen on pikimmiten saatava myös poliisioppositio. Sitten voidaan pitää poliisivaalit neljän vuoden välein, jos ylikomisario katsoo tarpeelliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus toivoo Naton yhtenäisyyttä

(MÜNCHEN) Sotilasliitto Naton jakautuminen kahtia olisi Suomen kannalta erittäin epätoivottavaa, arvioi hallitus. Suurimmaksi ongelmaksi nousisi hallituksen sisäisen raportin mukaan se,...

Close