Kategoriat
Kotimaa

Jere Karalahti -henkilökuva J Eton tapaan tiistaiksi

(VASTARANTA) Jere Karalahti on sellainen, joka ei kommentoi kun kysytään, ei kommentoi kun kysytään, ei kommentoi kun kysytään, sellainen joka eksyy matkalla harjoituksiin, istuu tutkintavankeudessa ja vastapäisessä aitiossa istuu kihlakunnansyyttäjä: oikeussali kaikuu, raikuu ja iltapäivälehdet seuraavat.
Tuolta tulee Jere Karalahti ja maksaa velkojaan, on tässä ja maksaa velkojaan, menee Mannerheimintien Yliopiston apteekin eteen ja maksaa velkojaan, on puhelimessa ja maksaa velkojaan kun toinen uhkaa tappaa. Sellaisella Jere Karalahdella on aina kaveri, koskaan se ei ole yksin, ja se kaveri on moottoripyöräkerho. Eikä Karalahtea erota moottoripyöräkerhosta mikään, paitsi ulkojäsenyys ja poliisi.

2 vastausta aiheeseen “Jere Karalahti -henkilökuva J Eton tapaan tiistaiksi”

Myös jääkiekkoilija Olli Jokista epäillään yhteyksistä amfetamiiniliigaan ja motoristijengiin. Jokinen lainasi Karalahdelle ensin rahaa ja nyt jengien väliset taistelut ovat edenneet muuten niin rauhalliseen USA:n valtioon asti.
USA:ssa Jokinen yritti irroittaa julkisella foorumilla jengiläisen pään taitavalla kierrepotkulla luistimet jalassa. Potkua kommentoi tuoreeltaan Chuck Norris, joka etsii poliittista linjaansa republikaanien äärioikeistolaisen ja äärimmäisen oikeistolaisen linjan välillä: ”Smack that!”

Eka kappale oli kyllä niiin Jereä, mutta loppu vaikutti sen verran lennokkaalta, että on tainnut toimittaja pistellä vähän omiaan sekaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisipäälliköt kannattavat poliisihallitusta

(LIKTORI) Poliisien mielestä Suomeen kaivattaisiin kipeästi poliisihallitus. Poliisipäälliköitä, komisarioita sekä skoudeja edustava Pamppuyhdistys uskoo, että rivakka poliisihallitus saisi hipit kuriin....

Close