Kategoriat
Urheilu

Pentti Matikainen Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi

(EKLUND) Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Helsingin IFK:n ja maakuntasarjassa hölmöilevän Turun Sanomien välillä tehtiin maanantaina harvinainen seurasiirto.
IFK lähetti TS:ään oikealla laidalla viihtyvän toimitusjohtaja Pentti Matikaisen ja pussillisen Jere Karalahti -fanikortteja, ja toiseen suuntaan siirtyi TS:n toriparkissa viihtyvä päätoimittaja Markku Salomaa, toisen kierroksen pöytävarausvuoro sekä Keijo Ketosen lämpimät terkut.
IFK odottaa Salomaasta merkittävää vahvistusta playoffeihin, sillä hänet tunnetaan hyvänä pukukoppipelaajana ja hänen johtamistaitojaan kuvaillaan ensiluokkaisiksi. Tulokkaan ympärillä vellovat huhut eivät seurajohtoa pelota, sillä heidän mukaansa ”Bob Francis, heh heh, no heh heh”.
TS aikoo puolestaan istuttaa Matikaisen aivan terävimpään kärkeen, koska tämä on mies.

10 vastausta aiheeseen “Pentti Matikainen Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi”

Höh, miksei tissejä mainittu lainkaan?
Toveritartuomioistuinten mielivaltaa! Siionin viisaiden ensimmäinen ja viimeinen salaliitto länsimaista yhteiskuntaa ja tissejä vastaan!

Taitaa olla fanikortit uitettu LSD:ssä prkl. Ja missä on Mika Salo? Kyllä Mikalta täytyy tähän saada selitys.

Nyt se lääkärilaukku on jollain poliisiasemalla. Mitä ne poliisit tekee lääkärilaukulla? Leikkiikö ne lääkärileikkejä?
Kaisan ABC-näyte on tutkittava uudelleen. Kaisa ja minä olemme syyttömiä.

Montas maalia/syöttöä teki Selänne teki viime yönä? Kuinka monta vaihtoa/minuuttia Teemu oli kentällä? Kuinka monta mailaa/sukkaa/kalsareita Selänne käytti? Kuinka monta High-fivea Teemu antoi. Monta kyyneltä katsojat vieräyttivät? Oliko lastenklinikan kummit ja kummilapset katsomassa? Kuinka monta vaippaa Sirpa vaihtoi ottelun aikana? Kuinka monta urheilutoimittajaa oli katsomassa ottelua? Kuinka moni toimittaja itki? Missä loput urheilusähkeet ja tilastot?

Meitä Siionin viisaita on kolme. Minä, Kalervo Kummola ja se EdT-toimikunnan pj, joku Seppälä. Olemme paneutuneet tapaus Varikseen perrrusteellisesti.
Minä söin ABC:n noutopöydän tyhjäksi nähdäkseni, löytyykö kiellettyjä aineita tai lääkelaukkuja. Vatkuli vähän tökki. Kummola tsekkasi lehtihyllyn ylärivin tissit. Ja Se Anti-Seppälä otti transsylvanialaisilla tekohampaillaan uuden verinäytteen Kaisasta.
Seuraava muskarikertamme on ke 13.2. klo 10-11 kerhohuoneella. Kaikki uudet ja vanhat tervetuloa! Omat nokkahuilut ja jumppatossut mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Toveritartuomioistuimet herättävät pelkoa lapsissa ja söpöissä eläimissä

(SETA, ARKADIA) Ympäri Suomea perustetut peljoittavat toveritartuomioistuimet ovat langettaneet jo useita kuolemanrangaistuksia. Asiasta kertoo tuomioistuinten viralliseksi äänenkannattajaksi pakotettu päivälehti Helsingin...

Close