Kategoriat
Sähkeet

Lampunvaihtosähkeitä keskiviikoksi

Yksi – Montako valtion omistajaohjauksesta vastaavaa ministeriä tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu? ”Parempi jättää asia markkinavoimille”, vastasi valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri.
Kaksi – Montako medianomia tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu? ”Luultavasti yksi riittää, mutta koulutetaan niitä varmuuden vuoksi 30”, vastasi opetusministeriön valmisteleva virkamies.
Kolme – Montako tarvitaan vaihtamaan Turun Sanomien päätoimittaja? ”Häppärin aikoihin sellainen alun toistakymmentä, normipäivänä vajaa koppa”, vastasi portsari.

6 vastausta aiheeseen “Lampunvaihtosähkeitä keskiviikoksi”

Onko tarkoituksena vihjailla, että maata johtaa nolla? Jos ei, niin vedän perseet!11111!!!

Kysymys:
Montako YLE:läistä tarvitaan vaihtamaan keittiön lamppu?
Vastaus:
Kukaan ei tiedä. Aiemmin niitä tarvittiin kaksi, nykyään yksi, mutta tulevaisuudesta ei olla ihan varmoja.

YLE:n hallituksen eilisiltaisen päätöksen mukaan hehkulampuista ja loisteputkista luovutaan, koska ne ovat ihan toimivia mutta liian vanhoja keksintöjä. Sen sijaan siirrytään LED-aikaan. Ledit vähentävät energiankulutusta ja pitkän toimintaikänsä vuoksi myös huoltohenkilökunnan tarvetta. Kyseisen säästötoimenpiteen investointikustannukset ovat suuret, joten tv-lupamaksut tuplataan. Koska siirtymäaikaa on ensi tiistaihin, voi käydä niin, että osa tv-lähetyksistä kuvataan pimeässä studiossa mikäli uusia lamppuja ei ole ehditty kytkeä. Näin ollen niillä, joilla ei ole vielä infrapuna-pimeänäkö-digiboxia tv pimenee. Ostamalla tämän pienen ja näppärän laitteen kuvan laatu paranee huomattavasti.
Hallitus pohti myös, pitäisikö Suomen Yleisradion virallinen lyhenne olla SYLE.

Montako kansanedustajaa tarvitaan vaihtamaan lamppu? Ainakin neljä; yksi vaihtaa lampun, loput tuijottavat tissejä.

Montako mieskansanedustajaa tarvitaan vaihtamaan lamppu? Neljä. Yksi käskee naispuolisen avustajan vaihtamaan lamppua ja sitten ne kaikki tuijottavat lampunvaihtajan tissejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pentti Matikainen Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi

(EKLUND) Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Helsingin IFK:n ja maakuntasarjassa hölmöilevän Turun Sanomien välillä tehtiin maanantaina harvinainen seurasiirto. IFK lähetti TS:ään oikealla...

Close