Kategoriat
Kotimaa

Toveritartuomioistuimet herättävät pelkoa lapsissa ja söpöissä eläimissä

(SETA, ARKADIA) Ympäri Suomea perustetut peljoittavat toveritartuomioistuimet ovat langettaneet jo useita kuolemanrangaistuksia. Asiasta kertoo tuomioistuinten viralliseksi äänenkannattajaksi pakotettu päivälehti Helsingin Sanomat.
Lehden julkaisemien tietojen mukaan ainakin 50 raavasta ihmistä on joutunut ampumaryhmän eteen. Syynä on yleisimmin ollut epätrendikkyys, rumat viikset, perinteinen pohjalainen huumorintaju tai muu terminaalinen tyhmyyden laji. Lisäksi kymmenistä muista on annettu kansainvälinen pidätysmääräys, ja heitä jahtaavat naistutkimuksen opiskelijoista koostetut partiot Scanioilla.
Tuomioistuinten edustaja Ruma Lauta ilmoitti, että summittaisia tuomioita jaetaan jatkossakin, kunnes kaikki paha on maan päältä poistettu. Pahalla tarkoitetaan kaikkea ei-hyväksi luettavaa. Lisäksi toverittaret aikovat kiusata pieniä lapsia, potkia söpöjä eläimiä ja tuhota ilmaston.
”Hähähää! Ettepä aavistaneet että meillä naisilla olisi maailmanlaajuinen salaliitto koko maapallon tuhoamiseksi! Kiähähähähähäää! Hää!” kähisi syyläkasvoinen Lauta hieroen känsäisiä käsiään.
Tuomioistuimet kokoontuvat ympäri maata keski-ikäisten miestoimittajien kuumehoureissa. Paitsi parittomina viikkoina, jolloin kerhotilassa kokoontuu Siionin viisaiden muskari.

6 vastausta aiheeseen “Toveritartuomioistuimet herättävät pelkoa lapsissa ja söpöissä eläimissä”

Totisesti, Rouva, paranna minut käsilläsi tästä kuumehoureesta ja ylösnostata vainoharhaisesta unesta, jota tämäkin juttu toimittajan kommentteineen edustaa. Sillä sinun on rakennevapaa valtakunta, Voima-lehti ja tissit joita ei saa katsella, sovinistisiankaikkisesti. August.

Hähähää! Ettepä aavistaneet että meillä naisilla olisi maailmanlaajuinen salaliitto koko maapallon tuhoamiseksi! Kiähähähähähäää! Hää!
Kuinka niin emme aavistaneet? Minähän olen puhunut tuosta jo kauan.

Ai, tässä vittuiltiin Aarno Laitiselle, mutta ei kai Loka sentään antisemitisti ole.
Olenko tosikko?

Vaadin itselleni oikeudenmukaista kohtelua. Ja oikeudenmukaisuus on määritelmäni mukaan Minun Tahtoni Mukaista.
Oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi minun tulisi saada ministerin palkkaa, missi-Satun vartalo, opettajien lomat sekä munaa silloin kun haluan. Ja tätä myös oikeudenmukaisuuden nimissä vaadin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Odotetut missisähkeet maanantaiksi

Suhde kestää - Vastavalittu Miss Suomi Satu Tuomisto vakuuttaa, että hänen ja poikaystävänsä suhde kestää missivuoden pyörityksen ja julkisuuden tuomat...

Close