Kategoriat
Seksivau

Maailman paras vitsi valittu

(SEVERIN KORJAAN SERETIN) Maailman kaikkien aikojen hauskin vitsi on suomalainen. Merkkiteko paljastettiin keskiviikkona Helsingissä, ja se herätti välittömästi valtavan naurunremakan kaikkialla, aina valtamerten pohjia myöten.
Vitsi on rakenteeltaan harvinaisen yksinkertainen. Se perustuu lähinnä surkuhupaisuuteen ja hipoo jopa surullisen rajoja, mutta on lopulta kuitenkin kaikessa yhteiskunnallisessa satiirisuudessaan ylittämätön. Vitsi kuuluu näin:
”Ilta-Sanomien tekemä paljastus venäläisen ”sukelluskuvan” todellisesta alkuperästä on ehdolla vuoden 2008 journalistipalkinnon saajaksi.”
Kakkoseksi tiukassa kisassa parhaasta vitsistä ylsi itseironinen aforismi ”Suuri Journalistipalkinto on jaettu Suomessa vuodesta 2000. Palkinnolla tuetaan ja edistetään hyvää journalismia.” Kolmatta sijaa ei pystytty kaiken nauramisen keskellä enää jakamaan.
Maailman kaikkien aikojen vitsi on poikkeuksellisesti ryhmätyön tulos. Sen laatijoina toimivat vitsinikkarit Virpi Suutari, Pekka Seppänen, Vesa-Pekka Koljonen, Tuomo Mörä, Marjaana Toiminen, Erik Månsson, Merja Ylä-Anttila, Yrjö Rautio, Matti Apunen, Atte Jääskeläinen ja Jari Tourunen.

13 vastausta aiheeseen “Maailman paras vitsi valittu”

Heh heh, Suomessa tehtävää ansiokasta journalismia parhaimmillaan. Ei ole mennyt hukkaan yhteiskunnan panostus journalistien koulutukseen. ”Mörä ja Månsson”! Aika hyvä.

Olin hetken tutkiva tsuunralisiti ja laitoin nimen Tuomo Mörä Googleen — jumankekka, sehän on olemassa ja tutkii jotain!
Oisko muutkin olemassa vaik’en ole niistä ikinä ennen kuullutkaan?

“Suuri Journalistipalkinto on jaettu Suomessa vuodesta 2000. Palkinnolla tuetaan ja edistetään hyvää journalismia.”
Mikä helvetti tässä yhteiskunnassa on vikana kun ovat ILTA-SANOMILLE tuollaista jakamassa… xD
Ei tsiisus. Ei pysty ei.

Tässä viellä huonompi vitsi
——————————-
Maailman surken vitsi valittu
Toimittaja: August Elokuu | 13.02.2008 | 11 lukijakirjettä
(SEVERIN KORJAAN SERETIN) Maailman kaikkien aikojen tylsin vitsi on suomalainen. Merkkiteko paljastettiin keskiviikkona Helsingissä, ja se herätti välittömästi valtavan surun kaikkialla, aina roskisten pohjia myöten.
Vitsi on rakenteeltaan harvinaisen tyhmä. Se perustuu lähinnä tyhmyyteen ja hipoo jopa itkun rajoja, mutta on lopulta kuitenkin kaikessa yhteiskunnallisessa satiirisuudessaan tyhmä. Vitsi kuuluu näin:
“Ilta-Sanomien tekemä paljastus venäläisen “sukelluskuvan” todellisesta alkuperästä on ehdolla vuoden 2008 journalistipalkinnon saajaksi.”
Kakkoseksi tiukassa kisassa surkeimmasta vitsistä ylsi itseironinen aforismi “Suuri Journalistipalkinto on jaettu Suomessa vuodesta 2000. Palkinnolla tuetaan ja edistetään huonoa journalismia.” Kolmatta sijaa ei pystytty kaiken itkun keskellä enää jakamaan.
Maailman kaikkien aikojen surkein vitsi on poikkeuksellisesti ryhmätyön tulos. Sen laatijoina toimivat itkunikkarit Virpi Suru, Pekka Sepponen, Vesa-Pekka Kaljanen, Tuomo Mörkö, Marjaana Toimeton, Erik Mansikkamanne, Merja Kattila, Yrjö Raunio,
Matti Papunen, Atte Eläkeläinen ja Jari Touhunen.
————————————–
Vitsin tarkoitus ei ole loukata ketään
Vitsi ei naurata ketään.

Rekisteröidy travianiin täältä
——————————-
http://www.travian.fi/?uc=fi1_38156
——————————-
Travian on selainpeli, jossa on tuhansia pelaajia. Juonena on kehittää kylää suureksi ja mahtavaksi. Pelissä on liittoumia joihin voi liittyä Kun olet kehittynyt tarpeeksi voi perustaa uusia kyliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lordin elokuvaa suitsutetaan asiantuntijapiireissä

(TALI-IHANTALA) Euroviisuvoittaja Lordin tähdittämä kauhuelokuva Dark Floors on kerännyt runsaasti kehuja ulkomaisilta asiantuntijoilta. Dark Floorsia pidetään joissain arvioissa jopa mahdollisena...

Close