Kategoriat
Seksivau

Lordin elokuvaa suitsutetaan asiantuntijapiireissä

(TALI-IHANTALA) Euroviisuvoittaja Lordin tähdittämä kauhuelokuva Dark Floors on kerännyt runsaasti kehuja ulkomaisilta asiantuntijoilta. Dark Floorsia pidetään joissain arvioissa jopa mahdollisena Oscar-ehdokkaana.
”Siis ihan mielettömän siistii! Mäen siis kestä WOW”, sanoi arvostettu kauhuelokuvaekspertti 67_Lordboy, 13, internetin keskustelupalstalla.
”Näittekste et siis et oikeesti! VähäX upeeta! Tää on paras leffa sitte The Nunin ja Turistasin!!! Iha pAras!”, vertasi Godard-kritiikeistään ja genreanalyyseistaan tunnettu DaRkSiDe_666, 14, toisella foorumilla.
Suomessa kuitenkaan arvostelijat eivät Lehden Usko Kyykkää lukuunottamatta ole Lordille lämmenneet. Leffan tekijöiden mukaan tämä johtuu siitä, että he eivät ole tajunneet Dark Floorsin tavoitetta, joka on tehdä juoneltaan olematon, paskasti näytelty, perseelleen käsikirjoitettu ja etäisen keskinkertaisesti lavastettu mörköpastissi.
Lordi toivookin, että hänen ja Åke Lindmanin tuotoksia varten perustettaisiin oma arvostelukategoriansa, jonka elokuvia ei saisi arvostella ollenkaan.
”Ette työ vaan tajuu, yhyhyhyyy”, tekijät parkuivat ja polkivat jalkaa.

3 vastausta aiheeseen “Lordin elokuvaa suitsutetaan asiantuntijapiireissä”

Mahtisaari ehti ensin. Mutta ennenkuin ette kerro kuinka monta kertaa tissit näkyy leffassa, niin en mene elokuviin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nelonen odottaa uudesta Tuborgs-sarjasta menestystä

(PUERTORICOLAINEN RAKASTAJATAR) Tv-kanava Nelonen uskoo tulevan historiallisen suursarjansa "Tuborgs" menestyvän tiukassa kilpailussa katsojista. "Sarja vie katsojat kuohuvaan, heh heh, 1500-luvun...

Close