Kategoriat
Seksivau

Linda Lampenius avoimena: En osaa pitää päätäni kiinni omista asioistani

(HULLEROCHBULLER) Jostain käsittämättömästä syystä tunnettu Linda Lampenius paljastaa Lehdelle antamassaan erikoishaastattelussa sielunsa syvimmät salaisuudet. Lampeniuksen mukaan hän ei kertakaikkiaan osaa pitää päätään kiinni yksityisasioistaan.
”Niin siinä aina käy. Joku toimittaja soittaa ja minähän vuodatan sille aivan kaiken mitä vaan mieleen tulee. En vaan osaa olla hiljaa omista asioistani”, Lampenius kertoo puhelimessa.
Viime vuosien aikana Lampenius on kertonut avoimesti mm. syömishäiriöistään (3), ihmissuhteistaan (6, korjaan 7, eikun 8), epäonnistuneista ihmissuhteistaan (laskenta kesken), musiikistaan, perheestään, kissastaan, vaikeuksistaan, ongelmistaan, suruistaan, iloistaan, murheistaan, mystisistä sairauksistaan (108), suunnitelmistaan maailman valloittamiseksi, naapurin sedän alzheimerista sekä suhteestaan Leon Klinghofferiin.
Samasta oireyhtymästä kärsii lääkäreiden mukaan vain yksi ihminen tuhannesta, ja hänen nimensä on Marita Taavitsainen.

6 vastausta aiheeseen “Linda Lampenius avoimena: En osaa pitää päätäni kiinni omista asioistani”

Mutta missa on paivan shokkiuutinen!
Keskinkertainen maailmanmestari Mika Hakkinen ja pyrkyrimunahaukka Erja Hakkinen eroavat. Eroaminen tapahtuu aivan ennennakemattoman perkeleellisessa ystavyydessa ja lammossa. Eron syyksi mainitaan rungossa ian mukana ilmenneet rappeumat: mm. takasiivekkeiden kulman jyrkka lasku, turhan alhaiseksi laskenut maavara, seka erityisesti viimeaikoina turhan agressiivisesti kayttaytynyt luistonesto. Lisaksi kaventunut tyovali haittaa vakavasti varikkotyoskentelya. Antamassaan lausunnossa pariskunta toteaa ettei peruskorjaus ole taloudellisesti kannattavaa ja tulos tuskin olisi tyydyttava ottaen huomioon etta kyseessa on useita kausia vanha runko. Ainoa realistinen vaihtoehto on hankkia taysin uusi runko jonka paalle saadaan rakennettua nykyajan vaatimusten mukainen korirakenne. Uuden rungon etsinta onkin jo taydessa kaynnissa ja se tultaneen esittelemaan kaikelle kansalle viela ennen kesaa.

Mitä peeveliä??!?!? Onko Leon Klinghoffer ollut minulle uskoton? Vai niin! Se lutka! Tästä kuullaan vielä, sanokaa minun sanoneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Espoo varautuu ruuhkamaksuihin erikoispitkillä linja-autoilla

(ESPOO) Pääkaupunkiseudun tieliikenne saattaa lähivuosina nähdä muitakin merkittäviä uudistuksia kuin tietullit. Espoon kaupunki ja YTV nimittäin testaavat loppukeväästä alkaen erikoispitkää...

Close