Kategoriat
Ulkomaat

Fidel Castro vahvoilla Fidel Castron seuraajaksi

(CUBA LIBRE) Kuuban johtajapeli revähti täysin avoimeksi tiistaina Fidel Castron ilmoitettua luopuvansa presidentin tehtävästä. Asiantuntijoiden mukaan kandidaatteja pallille on useita, mutta ennakkosuosikkina pidetään Fidel Castroa.
Fidel Castro edustaisi jatkuvuutta mutta toisi silti mukanaan tarvittavia uudistuksia, jotka pitävät voimistuvan opposition tyytyväisenä”, arvioi Kuuba-asiantuntija Fidel Castro.
Muita julkisuudessa esiintyneitä nimiä presidentin tehtävään ovat olleet lähinnä vanhan kaartin puoluejyriin lukeutuva Fidel Castro, puolueen nuorisoliikkeen nouseviin kykyihin kuuluva Fidel Castro sekä eräänlaisena mustana hevosena ulkopuolelta peliin nostettu Fidel Castro.
Väistyvän presidentin ei uskota kokonaan luopuvan politiikasta, vaan asiantuntijat arvelevat hänen jäävän kulisseihin tavallaan harmaaksi Fidel Castroksi.
Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu ei ole toistaiseksi ilmoittanut halukkuudestaan tuhota Kuubaa ja koko Pohjois-Amerikkaa ja orjuuttaa niiden väestöä.

17 vastausta aiheeseen “Fidel Castro vahvoilla Fidel Castron seuraajaksi”

Wikipediasta lainattua:
”Vuonna 1947 Castro liittyi Ortodoksipuolueeseen (Partido Ortodoxo), jonka perustaja Eduardo Chibás oli ehdolla presidentiksi korruptoitunutta Ramón Grau San Martínia vastaan mutta hävisi. Vuonna 1951 Chibás ampui itseään vatsaan radiolähetyksessä pyrkiessään uudelleen presidentiksi. Castro oli tuolloin paikalla ja Chibásin luona sairaalassa hänen kuollessaan.”
Ay, caramba, si, si!

Alan asiantuntijoiden mukaan Kuuba on jo pyytänyt Haitilta konsulttiapua Fidel Castron nostamiseksi uudelleen maan johtoon, mikäli tämä sattuisi kuolemaan kesken presidenttikauden.

Chibás ampui itseään vatsaan radiossa sen vuoksi, ettei TV:tä ollut vielä keksitty. Miltä radioasemalta muuten nykyään tulee se Blind Brother -tosiradio?

Kuuban pitkäaikaisen presidentin Fidel Castron maalliset jäännökset siirtävät valtansa tämän veljen Raoul Castron maallisille jäännöksille. Pääasiallista valtaa tullee käyttämään kuitenkin pääkaupunkiin Havannaan pystytettävät graniittiset mausoleumit.

Castron kunniaksi järjestämme kansallisoopperassa ylimääräisen näytöksen. Musikaali Fidel on the roof (viulunsoittaja katolla) esitetään poikkeuksellisesti kuuban kielellä. Oopperakuoroa säestää suomalaisen gospelmusiikin ikiaikainen korsuorkesteri Pro Fidel.
Väliajalla mahdollista kuulla kuubalaispsykoanalyytikko Ivan Fidelito Hernandezin luento aiheesta Kuubalainen castraatioahdistus.

Kyllä Che Fidel on parempi kuin demarit tai Kepu. Miaminkuubalaisten käyttö Castro-asiantuntijoina kilpailee Suomi24-keskustelupalstan kanssa (kuten AL teki Windows Vistan julkistuksen aikaan.) Taidan poiketa Castropub Tuulensuussa Havana Club 7 Años -lasillisella. Tupakkalaki ei salli oikein Cohiba Robustoa. !Salud!

Oopperan yliarkki-akti on nyt vaarallisilla vesillä olemalla toimitusta hauskempi. Isämurhan suunnittelusta on ennenkin joutunut poistolis

Terveydenhuoltouudistuksesta huolehtii serkun vävyn veljenpoika Fisteli Castro. Perästä kuuluu.

Mitä! Ja minä kun jo ennätin uskomaan, että Marxismi Senilismin triumffi olisi wihdoinkin ohitse! Fidelin patterit on siis kuitenkin saatu vaihdettua. Entä eivätkö Chen luut sitten kuitenkaan asettuneet ehdolle presidentin virkaan, niinkuin oli huhuttu???

Olisiko seuraavaksi paikallaan julkaista [viikonpäivän] viralliset Madeleine-sähkeet? Tytön voitaisiin raportoida nähdyn vaikkapa Suuren Cthulhun grillibileissä, Jokereiden ykkösketjussa tai vaikkapa Kuuban presidentinvaaleissa.

kekkonen kekkonen kekkonen… kekkonen…. kekkonen kekkonen kekkonen kekkonen… kekkonen…
ja tissit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden toimittajakoulu: Vaikeat asiat

HUUDA OMASTA, VAIKENE MUISTA. Tervetuloa taas Lehden toimittajakoulun pariin! Sitten viime oppitunnin meiltä on tiedusteltu, millä pätevyydellä me opetamme uusia...

Close