Kategoriat
Ulkomaat

Sharon lähetti terveisiä Suhartolle

PIKAISTA PARANEMISTA
(VEGETATIIVI) Israelin entinen pääministeri Ariel Sharon toivoo Indonesian ex-diktaattori Suhartolle pikaista paranemista. Sharonin mukaan sisäelimien toiminnan lakkaaminen ja kooma voivat olla uuden elämän alku.
”Niin ne vaan luuli että meikäläinenkin alkais koiranputkea lykätä, mutta kivasti tässä vihanneksena ollessa aika kuluu. Hyvää jatkoa sullekin kuoma”, kommentoi Sharon israelilaissairaalasta, jossa hän on maannut koomassa jo yli kaksi vuotta.
Sharonin korkeammat aivotoiminnot lakkasivat jo vuonna 1982 Sabrassa ja Shatilassa. Hän arvelee, että nykypäivän kiihkeässä elämänrytmissä itse kullekin voisi olla hyväksi vaipua vähäksi aikaa vegetatiiviseen tilaan.

10 vastausta aiheeseen “Sharon lähetti terveisiä Suhartolle”

Oliko koomapotilaiksi joutuneiden joukossa Suomalaisia vai ei? Missä on kansalaisjournalismi?

SDP on ollut pitkään kovasti koomaa muistuttavassa tilassa, ja Tuomioja pystyy parhaiten varmistamaan jatkuvuuden.

SDP voisikin vaihtaa nimensä SKP:ksi. Suomen Koomapuolue. Mutta ai niin… 😉
Missä ihmeessä ovat tissit!?

Mä haluaisin lähettää terveisiä Sharon Stonelle, nyt kun tisseistä kerran tuli puhetta.

Mutta mitä tähän sanoo Kotimaiset Kasvikset r.y.? Entä eikö vastuullisen journalistin tulisi boikotoida israelilaisia vihanneksia?

Ameriikan presidentti Puska on kuulkaa kaikkein taitavin tässä asiassa: kohta kaksi kautta pressana täysin nollilla aivotoiminnoilla eikä kukaan ole huomannut mitään!

Voisiko JW ynnä kumppanit lopettaa tuon jatkuvan kommentoinnin aiheesta ”uhrien joukossa ei tiettävästi ollut suomalaisia”. Eikö se helvetti soikoon mene jakeluun, että ei siinä ole kysymys mistään rotuopillisesta helpotuksesta, ettei vaan arvokkaita suomalaisia menehtynyt missään. Kysymys on siitä, että jossakin Utajärvellä istuu kiikkustuolissaan isoäiti, joka sydän sykkyrällä katsoo televisiouutisista kauhukuvia paikasta, johon oma lapsi on perheensä kanssa matkustanut. Isosisä roikkuu puhelimessa yrittäen saada yhteyden jälkikasvuun, mutta eihän se kännykkä tietenkään toimi Ugandassa eikä isoisä puhu edes englantia, jotta voisi soittaa hotelliin. Onneksi paikallisen lähetystön edustaja on saanut yhteyden pelastusviranomaisiin, jotka ovat kertoneet, että ei täällä kyllä mitään suomalaisia ole. Isoäiti ja isoisä voivat huokaista helpotuksesta, kun TV-uutisissa tämä kerrotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Häkämies esittää ky-mallia valtio-omisteisiin yhtiöihin

(KEMIJÄRVI) Ministeri Jyri Häkämies kannattaa ehdotusta valtio-omisteisten yritysten muuttamisesta kommandiittiyhtiöiksi. Muutos koskisi kaikkia sellaisia yhtiöitä, joissa valtiolla on merkittävä äänivalta....

Close