Kategoriat
Talous

Häkämies esittää ky-mallia valtio-omisteisiin yhtiöihin

(KEMIJÄRVI) Ministeri Jyri Häkämies kannattaa ehdotusta valtio-omisteisten yritysten muuttamisesta kommandiittiyhtiöiksi. Muutos koskisi kaikkia sellaisia yhtiöitä, joissa valtiolla on merkittävä äänivalta. Häkämiehen mukaan järjestely selkiyttäisi valtio-omistajan roolia.
”Tavoitteena tässä on se, että valtio-omistaja olisi aivan virallisestikin se ky-sääntöjen mukainen hiljainen yhtiömies, joka ei ota millään tavalla osaa yhtään mihinkään yhtiön toimintaan liittyvään asiaan tai paljon muuhunkaan. Tähän asti systeemiä on toki jo sovellettu käytännön tasolla”, Häkämies kertoi.
Ministerin mielestä muutos kuitenkin toisi myös suuren yleisön tietoisuuteen sen peruslähtökohdan, ettei hallitus tai valtiovalta aio, halua eikä osaa käyttää äänivaltaansa, koska siitä voisi olla seurauksia. Valtioneuvostossa on pohdittu myös nk. laajennettua hiljaisen yhtiömiehen mallia, jossa valtio ei ottaisi muutenkaan kantaa yhtään mihinkään yhteiskunnassa tapahtuvaan asiaan, paitsi jälkeenpäin ja nurkan takana hiljaiseen ääneen sanottuna.
”On nimittäin selvää, että pörssisääntöjä on aina ja kaikkialla noudatettava, koska, öö, tota, koska siis, Mooses kantoi ne Siinailta”, päätti Häkämies.

14 vastausta aiheeseen “Häkämies esittää ky-mallia valtio-omisteisiin yhtiöihin”

kapitalismissa omistaja ei saa puuttua… öh… pääoma… pekkarinen… marx… me metsolat… noudatettava sääntöjä… toverit… tilaauto… pätkii…

…Siinai, Mooses, Zyzkovicz, kapitalismi, tila-auto, Lipponen, kapitalismi, Lipponen, kapitalippo…. drrsstsuisuifiuuu brrzzz ”Kehäpäätelmä, robotiikan ja logiikan peruslakien mukaisesti käynnistetään itsetuho 10, 9, 8…”

Hei jätkät, unohditte: Taistolaisuus, kommarit, petturit, talvisota, veteraanit taistolaiset, punikit, punakaarti, maolaisuus, jumalattomuus, ateismi, hipit, 70-luku, disco-musiikki, ylisuuret linssit ja PROGE!

Minun mielestä tämä on erittäin hyvä idea; nyt saamme toteuttaa optiopolitiikkaa joka jakaa mannaa sille kelle se kuuluu. Siis Minulle. My prreccciouss….

Minun mielestä tämä on erittäin hyvä idea; nyt saamme toteuttaa optiopolitiikkaa joka jakaa mannaa sille kelle se kuuluu. Siis Minulle. My prreccciouss….

Minusta perustuslakiin pitäisi kirjoittaa, että valtio, eli minä, ei saa puuttua asioihin.

Ehdotan, että uudessa perustuslaissa ainoastaan Oyj:t saavat äänioikeuden.
Ps. ihan niin pitkälle en menisi että luonnolliset henkilöt karkoitettaisiin maasta, ainakaan vielä.

Liberalistisen markkinatalouden lainalaisuudet on kerran nähty valokirjaimin börssien taivaalla mutta kukaan ei saanut niistä selvää joten ne piti julistaa uskonkappaleiksi, ja kuten tiedämme, uskosta puhuttaessa sanoilla on tapana seota.

Hei jätkät, tehän unohditte: jooga, kynsilakka, kevytmajoneesi, tekno, ja jumalattoman ylisuuret tissit!

Hei, huomasin että artikkelissa on painovirhe seuraavissa sanoissa: valtiosomisteisiin, valtiosomisteisten, valtiosomistajan, valtiosomistaja. Lisäksi tasa-arvon vuoksi pitäisi käyttää muotoja yhtiöhenkilö sekä Häkähenkilö.

Saako vain yhteen hallintopiiriinkään noin vaan viitata muita mainitsematta, vai pitäisikö jälkimmäistä osaa laventaa suuremmaksi kokonaisuudeksi, jotta kaikki kuuluisivat joukkoon? Yhteisuniversumi? Mooseksessa Häkähenkilöllä ainakin taitaa olla vielä parantamisen varaa, joskin korjausehdotus on vielä hakusessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Abortinvastustajat kunnioittivat elämän pyhyyttä tappamalla aborttilääkärin

(KUNNON KATOLINEN MAA) Aborttia vastustavat aktivistit ovat surmanneet aborttilääkärin Vanhassa Kunnon Katolisessa Maassa, kertoivat kansainväliset uutistoimistot lauantaina. Aktivistien lausunnon mukaan...

Close