Kategoriat
Ulkomaat

Abortinvastustajat kunnioittivat elämän pyhyyttä tappamalla aborttilääkärin

(KUNNON KATOLINEN MAA) Aborttia vastustavat aktivistit ovat surmanneet aborttilääkärin Vanhassa Kunnon Katolisessa Maassa, kertoivat kansainväliset uutistoimistot lauantaina. Aktivistien lausunnon mukaan teko oli välttämätön, jotta syntymättömien lasten surmaaminen saataisiin loppumaan.
”Kaikki elämä on pyhää, joten tappaminen oli välttämätön ratkaisu”, sanoi Kunnon Katoliset Järjenkäyttöä Vastaan -ryhmän edustaja Carlos Garcia Billy-Bob Garcia Garcia ennen kuin looginen paradoksi nielaisi hänet.
Ryhmän seuraava edustaja korosti, että jokaisella ihmisellä on oikeus syntyä ei-toivottuna ja joutuakseen hylätyksi, aliravituksi, koulukotiin, slummiin ja ennenaikaiseen hautaan.
”Jokaiselle on annettava oikeus päättää itse elämästään, lukuun ottamatta raskaana olevia naisia, tietty”, sanoi Piotr Lech Zbiegniewski-Korzeniowski, kunnes hänkin räjähti sirpaleiksi kognitiivisen dissonanssin vaikutuksesta.

11 vastausta aiheeseen “Abortinvastustajat kunnioittivat elämän pyhyyttä tappamalla aborttilääkärin”

Tissien ihailu saattaa joskus johtaa epätoivottuihin raskauksiin, jotka olisi syytä saada peruutettua. Toisaalta, jos katsomme tilannetta toiselta kantilta, raskauden aikana tissit lähes aina kasvavat joka tekee niistä entistä enemmän ihailemisen arvoisia.
Tästä kaikesta voimmekin lopulta päästä loppupäätelmään, mikä on, että tissit on kaikessa upeudessaan ja kauneudessaan äärimmäisen aliarvostettuja. Ehdottaisinkin että EU:ssa perustettaisiin työryhmä selvittämään keinoja tissien aseman parantamiseksi EU:n sisällä.

Saapa nähdä miten Oikeamieliset murhaa vastaan -järjestön radikaalisiipi reagoi tilanteeseen. Itsekin olen ei-toivottu lähes joka paikassa minne menenkin (kuten sensuroidut viestitkin jo paljastavat), enkä todellakaan haluaisi aborttioikeutta sinne, missä milloinkin kuljen – varsinkaan takautuvaa ja varsinkaan Lehden toimitukselle. Joten kannatan siis ehdottomasti tissejä, jos vain saan!

Ulkomailta
Lauantaina kuultiin kautta koko katolisen kristikunnan ja muillakin vääräuskoisilla mailla järjettömän kova priiiiiing. Samanaikaisesti kansainvälinen Rikosten uhrien palvelunumero imeytyi mustaan aukkoon tuntemattomasta syystä. ”Vittu tää on epäreiluu”, totesivat päivystäjätkin kuin yhdestä suusta.

Elämän kunnioittajana olisin valmis menemään vielä pari piirua abortinvastustajia pitemmälle. Ehkäisyvälineitä ei tietenkään tulisi valmistaa. Lisäksi kaikki naisten tekosyyt yhdynnästä kieltäytymiseksi tulisi karsia johdonmukaisesti.
Seksi on miehelle luonnollinen tapa ilmaista itseään. On luonnonvastaista, että naisella on päänsärky juuri silloin kun panettaisi.
Elämän kunnioittaminen on elimen kunnioittamista!

On se kätevää: paavit sun muut pappispyhyydet eivät tarvitse ehkäisyä, alttaripojat kun eivät tule raskaaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Reijo Mäen tulevan kirjan käsikirjoitus varastettiin

MITEN MEIDÄN NYT KÄY? (UMPISUOMALAISUUDEN KAUHUKAMMIO) Suomalainen kulttuurielämä heräsi perjantaina kylmään ja kolkkoon aamuun. Kissa ei kehrännyt vuoteen jalkopäässä, takasta...

Close