Kategoriat
Politiikka

Tuomioja lähtee rohkeasti häviämään Heinäluomalle

(KOUVOLA) Erkki Tuomioja aikoo osallistua kilpaan Sdp:n puheenjohtajuudesta. Lauantaina ehdokkuutensa julistanut Tuomioja uskoo, että hänellä on hyvät mahdollisuudet hävitä kisassa Eero Heinäluomalle.
”Sdp tarvitsee nyt rohkeita avauksia ja demokratisoitumista, mitä aion osaltani auttaa asettumalla ehdolle ja häviämällä puoluekokouksessa selvin numeroin”, Tuomioja sanoi.
Tuomiojan mukaan hän tarjoaa Sdp:n nykyiselle linjalle vaihtoehdon, johon kuuluu se, ettei häntä valita puheenjohtajaksi ja että puolue voi jatkaa entiseen malliin.
”Keskustelua tulee käydä kaikkialla, missä maailman, maan ja sosiaalidemokratian tulevaisuudesta kiinnostuneet ihmiset sitä haluavat käydä, etenkin jos se ei vaikuta Sdp:n linjaan mitenkään”, Tuomioja näpäytti vielä nykyjohtoa.
Edellisen kerran Tuomioja haastoi puheenjohtaja Heinäluoman vuonna 2005, mikä piristikin Sdp:tä ihan helvetisti.

5 vastausta aiheeseen “Tuomioja lähtee rohkeasti häviämään Heinäluomalle”

Kyllä se on hienoa, että Suomesta löytyy uudistushenkisiä 60-luvun demareita.
Nauran partaani.

Mulla olis tarjolla vanha ja paljon ajettu vm. 46 demari, jolla kyllä ajelee vielä runsaasti edullisia kilometrejä. Konehuoneen puolella voi olla pientä laittoa, mutta pellit ainakin kiiltää kuin juutalaisen pallit.
Ja kyllähän jos ajatellaan, niin demari on aina demari.

Kannatan Erkkiä!
Mikäli Tuomiojasta tulee SDP:n seuraava puheenjohtaja, tarjoan kaikille palan Rutherfordin rusinakakkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sharon lähetti terveisiä Suhartolle

PIKAISTA PARANEMISTA (VEGETATIIVI) Israelin entinen pääministeri Ariel Sharon toivoo Indonesian ex-diktaattori Suhartolle pikaista paranemista. Sharonin mukaan sisäelimien toiminnan lakkaaminen ja...

Close