Kategoriat
Seksivau

Yle etsii kuolevia kanavia uuteen tosi-tv-ohjelmaansa

(MIKA-EL) Yle aloittaa ensi vuonna jo etukäteen kohua herättäneen tosi-tv-sarjan, jossa esiintyvät kuolevat tv- ja radiokanavat. Ohjelmasarjan nimeksi on tiettävästi tulossa Digitaalinen kanavauudistus.
Useimmat kilpailijat ovat ilmeisesti Ylen sisältä. Jaksot lähetetään kuolevien kanavien ohjelmistossa mobiilipelien tauoilla. Mahdollisesti myös kuolevat tai jo kuolleet talouslehdet kelpuutetaan mukaan.
”Tarkoituksena on herättää keskustelua kiperästä ja arasta aiheesta myös Suomessa”, Yle tiedottaa.
Yle pitää mahdollisena, että myös kuoleville ihmisille perustetaan oma vastaava sarjansa, jonka nimeksi on kaavailtu Syöpä-tv:tä, jonka nimi muutetaan myöhemmin muotoon Kasvain-tv.
”Vaarilla on syöpä, se keuhkosyöpä on”, rallatteli kanavajohtaja Mustalais Primas kovassa kännissä.

11 vastausta aiheeseen “Yle etsii kuolevia kanavia uuteen tosi-tv-ohjelmaansa”

So last season… ehkäpä The Last Season/Episode erinäisille johtajille…

Nähtäväksi jää, johtaako digitaalinen kanavauudistus 1- vai 0-kanavaiseen malliin. Useampaan tissiin ei ole resursseja.

Mielestäni tälläiset asiat eivät kuulu medialle eikä tavalliselle veronmaksajalle; pitäisitte vain huolta omista ongelmistanne/digiboxeista. Pääasia että liksa juoksee ja facebook skulaa.

Kaikki kuolee joskus, joten tähän ohjelmaan pääsee kuka tahansa.
Paitsi minä en kuole kun olen vaihtanut kaikki liikkuvat osat ja niissä on vielä tehdastakuu voimassa.

Mitä V****A tuo YLEN kaavailema ohjelma oikein tarkoittaa?? Joo ei todellakaan kaivata ei Suomessa eikä missään muuallakaan maailmassa tuollaista ohjelmaa. Ei niin tv:ssä kuin ratiossakaan!! Jos tuollainen sairas ohjelma kuitenkin tulee kaikesta huolimatta, en ikipäiväinnä aijo katsoa sellaista ROSKAA!! En ymmärrä miten tuollaista voi joku edes ikinä keksiä. Siis ei P*****E voi olla totta. Hei haloo!! En pitänyt yhtään muuten tuosta mainoksesta sivun linkin alapuolella joka tulee google-haulla!! Häväistystä. Ja täydellistä, voi S*****A!! VOIS VAIKKA ADRESSIN ALOITTAA KOKO OHJELMAA VASTAAN!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tuomioja lähtee rohkeasti häviämään Heinäluomalle

(KOUVOLA) Erkki Tuomioja aikoo osallistua kilpaan Sdp:n puheenjohtajuudesta. Lauantaina ehdokkuutensa julistanut Tuomioja uskoo, että hänellä on hyvät mahdollisuudet hävitä kisassa...

Close