Kategoriat
Kotimaa

Sanomalehden nettikeskustelussa esitettiin älykäs argumentti

(KLAPAUCIUS) Suomalainen yhteiskunta ja koulutusjärjestelmä kokivat valtavan shokin myöhään sunnuntai-iltana, kun sanomalehden verkkokeskustelussa esitettiin kautta aikojen ensimmäinen älykäs ja perusteltu mielipide.
Noin iltayhdeksän aikoihin nurmolainen Velimatti Stanza kirjoitti nimimerkillä ”Hannes Fastighet” Helsingin Sanomien uutiskeskusteluun, että hänen mielestään pansuolan käyttö ei ole sen terveellisempää kuin tavallisen suolan, sillä hän käyttää sitä kumminkin tuplasti enemmän ruuanlaitossa sen mauttomuuden vuoksi.
Stanzan mielipide herätti välittömästi laajaa huomiota mediaväen keskuudessa.
”Toden totta. Tässä meillä on kirjoittaja, joka pysyy asiassa, perustelee kantansa omakohtaisella kokemuksella yleistämättä sitä koko yhteiskuntaan ja kohottamatta itseään kaikkien muiden yläpuolelle. Tekstissä ei myöskään mainita kertaakaan sanoja aktivismi, Töölö, ennen vanhaan, silloin kun minä olin nuori ja hipit töihin. Hämmästyttävää. Yhdyssanatkin oikein”, pohtii tiedotusopin professori Lahjoitus Virassa.
Aiemmin lähimpänä älykkään argumentin rajan rikkomista oli nummelalainen Martta Ville-Kuusinen, jonka viimekeväinen yritys kuitenkin kariutui viime metreillä. Ville-Kuusinen katsoi, että ”ei nuoret mitään tiloja tarvi, menisivät Venäjälle, siellä saavat pampusta vittu minä oon katkera ihminen”.
”Muuten hyvä, mutta kansalaisjournalistinen ote puuttuu”, kommentoi Virassa.

15 vastausta aiheeseen “Sanomalehden nettikeskustelussa esitettiin älykäs argumentti”

kYllä ennen vanhaan Töölössä sentään tissit oli aktivismin suola kun minä olin nuori. Hipit töihin.

Kun tässä mainittiin kansalaiskeskustelu, niin haluaisin vain omakohtaisesti todeta, että koirien omistajat ne vasta ärsyttää. Joku eläinsuojeluaktivisti näet paljasti, ettei koiranjätökset postilaatikon juureen ole koiran vika, vaan että vika on hihnan toisessa päässä. Jos kerran näin on, koiranomistajilta pitäisi ottaa ainakin äänestysoikeus ja kirjastokortti pois hetimiten.
Seuraavan kerran, kun näen koiranomistajan kakkaavan portillani soitan poliisit paikalle.
Muuten, olen edennyt siinä sormenpään hävitysjutussa. Tänä aamuna löysin pussin, jonka olin hukannut. Siinä oli vasemman nimetön ja peukalo. Tämä viesti on kirjoitettu nenällä.

Mitään näistä ei olisi tapahtunut, jos Suomi ei olisi liittynyt EU:hun vuonna 1995. Sen myötä koiranomistajien kakattaminen pihateillä on lisääntynyt, kuin myös venäläiset, alkoholin kulutus, yhdys sana virheet ja hipit ja muu eläinsuojeluterrorismi. Ei sitä minun nuoruudessani vuonna 1994 vielä sentään, ei.

Minun nuoruudessani ei mitään eikä kukaan! Toista se oli ennen vanhaan, mitä tahansa ja kaikki.

Kuka käski teollistua, vaurastua ja rietastua? Kun minä olin nuori, virkattiin tuohivirsut kotikutoisista villoista, eikä ollut lesboja eikä heteroita eikä ilmastonmuutosta. Lapset lauloivat harmoonisäestyksellä suvivirttä kesät talvet ja katseltiin kellastuneista pahvikuvista koppeloa ja mäyrää.
Miksei enään? Kysyn vaan!

Miksi täällä puhutaan vain jostain pansuolista ja muista rikkaiden hapatuksista, kun samaan aikaan miljuunat ja miljuunat vanhukset riutuvat kakkavaipoissaan eikä posteljooni kiireiltään ehdi edes kirvesvartta sanomaan?

Minä en pääse ulkoilemaan joka kymmenes minuutti, joten minun olojani pitää parantaa huonontamalla kaikkien muiden.

>NYT NARRIT ALAS!
>
>
>PS: joo just joo piti sit Risu sun ottaa hitler kortti esii tää on jsut >tätä samaapas*kaa: kattookaa tää vaikka ku ette tiiä >(wikipediassa ->hitler kortti). saatanan amäröötit ette >os44!!!!!!!!!!
samaa mieltä!!!!!!!!!!!!!! nyt olis kyllä taas vasaralle töitä. pitäis hukkuttaa tollaset opiskelia aktivistit hukkaa menee mun maksamat verorahat tiedoks vaa loiset en enään kohta maksa!! se on loppu ny! tiedoks vaa että ei olla enään seiskyt luvulla senki rYSSäkommarit. jäi kekkoselta vähän hommat kesken. olis pitänyt myydä kaikki hipit sillon neuvostoliittoon kun vielä pysty ja saada vaikka viinaa vaihdosta olis edes jotain vastinetta saanut saatana mun maksamilel veroille jotka nyt menee herron taskuun. nyt sitten nää direktiivit että varmana tulis joku ranskan narri tai muu maksaaron mussuttaja estämää jos alkaisi itsenäisyyttä puolustaa. tulis täne niin sais turpaan vittu. saatana. tää on just tätä smaa PASK***. hyvä vaa sit herjata thaimailaisista matkoista ja valittaa vielä jos joutuu odottaa konetta kun mun rahat ei riitä edes bussilippuun. en kyllä edes käyttäis vaikka mun olematon eläke edes riittäis kiitti tästäkin eduskunnan pellet!, ku sielläki ratin takana joku mu*ti*nen!!!!!!!!!!!! koska ne helsingin herrat tulee järkiin pitäis vaihtaa koko sakki aivan hyädyttömiä KOKO SAKKI!!!!!!VOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HELVETTI!!!!!!!!!

> kYllä ennen vanhaan Töölössä sentään tissit oli aktivismin suola > kun minä olin nuori. Hipit töihin
Se on Töölöösessä, ei Töölössä

Toi ”tissit”-juttu on pahin pakko-meemi aikoihin. Luulisi että lehdellä olisi edes keskivertoa fiksumpia lukijoita, lehden aihepiirin ja luonteen takia, mutta ei!

Jore, luulen ettei niitä sormia enää saa teipattua takaisin edes jeesusteipillä, joten ongelmia on tiedossa, paitsi tietty jos nenästä kasvattaa vaikkapa kärsän. Auttaisiko paijaaminen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fakta: Yleisimpiä verkkokeskusteluargumentteja

Suureen suosioon nousseet sanomalehtien keskustelufoorumit ovat kohottaneet suomalaisen väittelykulttuurin tasoa huomattavasti. Niiden ansiosta aiemmin vähätelty argumentointitaito on noussut uuteen arvoon....

Close