Kategoriat
Ulkomaat

Kenian tapahtumat eivät uhkaa suomalaisturisteja

(NAIROBI) Presidentinvaaleista alkunsa saaneet levottomuudet ovat vaatineet Keniassa jo lähes 500 ihmisen hengen. Suomen ulkoministeriön mukaan joukossa ei kuitenkaan ole suomalaisia tai edes tanskalaisia. Kaikki suomalaisturistit on tavoitettu ja heihin on oltu yhteydessä. Meidänmaalaistemme mukaan tilanne alueella on rauhoittumaan päin.
”Kyllä täällä ollaan yhtä tyyniä kuin Matti Vanhanen hekuman hetkellä”, kertoo Teneriffalta tavoitettu Mäkisen perheen äiti Alli Sukurutsa-Mäkinen-Mäkinen.

Levottomuudet ovat ravistelleet rankimmin läntistä Keniaa. Joidenkin lähteiden mukaan myös Ugandan-vastaisella rajalla olisi hukkunut kymmeniä kenialaisia, jotka pakenivat takaa-ajajiaan. Vuokatin Katinkullassa kylpylälomalla olevat Mirkku ja Maikki pitivät tilannetta kuitenkin varsin rauhallisena.
”Ei täällä ole edes aaltokonetta, joten hieman epäilen näitä tietoja”, Mirkku arvioi.
Ulkoministeriö ja Finnmatkat kehottavat suomalaisia välttämään matkustamista Keniaan. Sen sijaan ne suosittelevat kahden viikon rentouttavaa lomaa idyllisellä Koh Changin saarelle, jossa koko perhe voi rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla, kosteilla viidakkosafareilla, tiukoilla lapsiprostituoiduilla ja leppoisalla sotilasjuntalla.

9 vastausta aiheeseen “Kenian tapahtumat eivät uhkaa suomalaisturisteja”

ei ole rasisti ja siksi pitää kaikkia tanskalaisia paska-aivoina. Kaikkia.sanoo:

Minä olen suuresti huolestunut, koska tanskalaisia ei ole menehtynyt.

Mutta… entäpä ruotsalaiset? Vai onko sanomattakin selvää?
Öhöm. Tuskinpa Koh Changilla tehdään kosteita retkiä, sadekausi tuli ja meni. Ai niin se ilmastomuutos.

Kenian lähetystön edustaja Juoksenkouluun Kesättalvet toivoo, että Suomessa lomailevat oppositioon kuuluvat kenialaisturistit palaisivat Keniaan välittömästi tapettaviksi.

Tissit mainitsematta. Sademetsän kosteudessa aurinkotuolissa makaavat täydellisen kiinteät ja terhakat yksilöt, joitten nännit on veistoksellisen jämäkässä kiihotustilassa. Hikikarpalot helmeilevät ja suuri ilmankosteus tekee ihosta kiiltävän.

Olli Jokinen sai syöttöpisteen Anaheimin hävitessä 6-1 ja Mikael Forsell istui penkillä Birminghamin hävitessä Arsenalille 2-0. Eli hyvä päivä suomalaisille.

Kenian oppositio tiedottaa karsivansa vaikeasta sosiopatiasta. ”Meidan oli vain pakko tappaa”, kertoo oppositiojohtaja Raila Odinga, ”ne kikujut ovat parempia vaalivilpissa kuin me!”
Turhautuminen johti vakivaltaan. ”Minun oli pakko tarttua viidakkoveitseen, koska hallituksen edustajalla oli yksinkertaisesti suurempi budjetti laittaa aanien vaarentamiseen”, toteaa Raila Odinga, ”tulihan siina pari kirkkoakin poltettua, mutta muuten olen rauhan mies.”
Presidentti Mwai Kibaki royhtaisee kuuluvasti ja toteaa tyytyvaisena: ”Taas on osoitettu, etta minun kikujumafiani on ehdottomasti luo-porukkaa taitavampi vaalivilpissa! Kansainvaliset tarkkailijatkin ovat ilmaisseet ihailunsa vaalivilppitaitojani kohtaan. Itse asiassa Yhdysvaltojen republikaanit ovat lahettaneet vaalivirkailijansa tanne ottamaan oppia!”
”Lain rikkomiseen syyllistyneita henkiloita tullaan rankaisemaan ankarasti”, toteaa Mwai Kibaki kylman rauhallisesti matalalla aanellaan. ”Lisaksi olen joka suhteessa parempi poliitikko kuin Raila Odinga karsiessani sosiopatian oireista viela suuremmassa maarin!”
”Ihailemme Kenian taitoja vaalien jarjestamisessa”, toteaa anonyymina pysyva Yhdysvaltojen ulkoministerion vaalitarkkailija Florida 2000 -yokerhossa. ”Seuraavalla kerralla Barack Obaman kannattajat antavat varmasti meille tilaisuuden pitaa yhta hienot vaalit yhdysvalloissa!”
Terveisin
Irungu Wakini
Vaalitarkkailija hallituksen leivissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sanomalehden nettikeskustelussa esitettiin älykäs argumentti

(KLAPAUCIUS) Suomalainen yhteiskunta ja koulutusjärjestelmä kokivat valtavan shokin myöhään sunnuntai-iltana, kun sanomalehden verkkokeskustelussa esitettiin kautta aikojen ensimmäinen älykäs ja perusteltu...

Close