Kategoriat
Ulkomaat

Italian armeija antautui Napolin jätteille

(NAPOLI JA KUOLLA) Italian kolmannen mekanisoidun armeijakunnan rohkea hyökkäys Napolin kadut vallanneita jätekasoja vastaan päättyi lohduttomasti maanantai-iltana. Noin neljän tunnin taisteluiden ja kahden istumalakon jälkeen armeija joutui antautumaan roskille ehdoitta.
”Olemme laskeneet aseemme hetki sitten ja joukkojen päällikkyys on luovutettu tyhjälle Dr. Oetker Mozzarella -pizzalaatikolle”, tiedotti armeijakunnan komentaja, kenraali Gianluigi Della Ankka.
Napolin jätevuoret eivät ole toistaiseksi ilmoittaneet, miten antautuneita sotilaita kohdellaan. Kansainväliset tarkkailijat pitävät todennäköisenä, että heidät riisutaan aseista ja internoidaan. Yhdysvaltain ulkoministeriö puolestaan uskoo, että napolilaisilla roskilla on yhteyttä al-Qaida-verkostoon.
Italian armeija on edellisen kerran selvinnyt voittoisana taistelusta 1900-luvun alussa Abessiniassa (nyk. Etiopia), jossa se päihitti viikkokausien pommitusten jälkeen noin 10 metriä korkean kiviobeliskin. Tämän jälkeen italialaismiehet ovat katsoneet parhaaksi pysyä kotona. Kirjaimellisesti.

15 vastausta aiheeseen “Italian armeija antautui Napolin jätteille”

dr oetker mozzarellaa on aika kova tyyppi. es on ihanan rasvainen ja herkullinen eikä pelkää mitään.

Uutisointi on puutteellista; Italian armeijan radikaalisiipi Tehy vaati kesken taistelun edustamiensa sotilaiden tuntipalkan korottamista vähintään 25 prosentilla ”pommikuoppakorotuksena”.
Neuvotteluiden vauhdittamiseksi järjestettiin mainittu istumalakko, jonka jälkeen sotilaat irtisanoutuivat protestiksi armeijan johdon piittaamattomuudelle korkeasti koulutetun tykinruuan elintasosta. ”Kutsumus ei pidä hengissä”, ”I’m here to shoot your ass, not to save it” ja ”Joko me voidaan lähteä?” olivat italosotureiden kuumimmat iskulauseet.

Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi Napoliin lajittelemaan jätteitä. Uskon, että suuren osan jätevuoresta voi vielä kierrättää ja uusiokäytöllä tuottaa runsaasti painopaperia Greenpeachin lentolehtisiin. Näin maailma pelastuu hetkellisesti ja mä koen vihdoin itseni eettiseksi.

Minun muistaakseni Abessiniassakin tarvittiin kyllä vähän Wehrmachtin apua, mutta muutoin kyllä ovat oikein kovia poikia, nuo italiaanot.

Kyllä ne rasvaletti-fasistit pärjäsivät Abessiniassa ihan ilman natsejakin, vasta Pohjois-Afrikassa nahkahousut tulivat hätiin.
Ja kuinkas terhakkaat ovat kettutytön tissit? Voisin ilmoittautua vapaaehtoiseksi lajittelemaan tissejä koon ja terhakkuuden perusteella. Silloin kokisin vihdoin itseni eettiseksi.

Hei ”Jäte”,
Olet tervetullut tsekkaamaan ketunnenäni anytime 😉
Ihanaa että olet eettinen!

Napolin jätteet hakkaisivat siis mennentullen myös Ranskan maineikkaan ”armeijan”.

Spämmiansa – kirjoita Dr. Oetker Mozzarella
Asiani on internetin tärkein – miksi se moderoidaan? – Siirryn kommentoimaan uutisia HS:n uutisiin, niissä on enemmän tissejä ja asiaa ja kommenttini huomioidaan HS:n uutisen tilastoissa palkki ja ympyrä. PRKL.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kenian tapahtumat eivät uhkaa suomalaisturisteja

(NAIROBI) Presidentinvaaleista alkunsa saaneet levottomuudet ovat vaatineet Keniassa jo lähes 500 ihmisen hengen. Suomen ulkoministeriön mukaan joukossa ei kuitenkaan ole...

Close