Kategoriat
Urheilu

Ratkiriemukkaat urheilusähkeet torstaiksi

Kaisa Varis – 2003
Kaisa Varis – 2006
Kaisa Varis – 2008

17 vastausta aiheeseen “Ratkiriemukkaat urheilusähkeet torstaiksi”

Ehkäpä Kaisan kannattaisi ottaa testoa ja siirtyä miesten sarjaan, kun kerran lajinvaihtokaan ei auta. Mutta korostaisin silti, että kyseessä on yksittäistapaus.

Haluaisin korostaa, että kyseessä on vasta epäily. Eräs nimeltä mainitsematon on kärähtänyt donpingistä, mutta kyseessä on edelleenkin vain epäily.
Kerrassaan amatöörimaista toimintaa, vaikkakin ko. aineiden käyttäjä onkin alansa konkari.

Se oli talonmies! Jotkut uskoo jumalaan ja jotkut joulupukkiin. Minä uskon Kaisa Varikseen.

Ampumahiihtoliitto haluaa korostaa, että Ampumahiihtoliitolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, koska Ampumahiihtoliitto on itse näin ilmoittanut. Lisäksi ollaan erittäin pahoillaan tapahtuneesta ja sitten vielä korostetaan, että Ampumahiihtoliitolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Tämän päälle valmentajien, lajijohtajien ja Stefan Wallinin päivittelyt ja jeesustelut ja sitten rovio palamaan.

Ampumahiihtoliitto on luvannut olla mainitsematta Kaisa Variksen nimeä tutkinnan tässä vaiheessa.

Mitä? Voittiko tuo Kaisa jotain kultaa Suomelle. Onko huomenna bileet kauppatorilla, kun mitalisti otetaan vastaan? Mä ainakin menen, kuka tulee messiin?

eikö kukaan muu näe tätä mahdollisuutena?
mä ainakin haluan nähdä kun 100m pikajuoksu kipaistaan alta 7sekunnin!
kunnollinen testilaboratorio lääketieteelle, asialleen 120% omistautuneet koekaniinit kireissä trikoissaan testaamassa uudet ihmelääkkeet!!
kerrassaan upeaa!
kiitos kaisa ja muut!

Kansainvälisen tutkimuksen mukaan noin 12 ihmistä koko EU:n alueella on kiinnostunut jostain ammumahiihdosta, muualla siitä ei ole kuultukaan.

Ei kahta ilman kolmatta, kuin hattutemppu. Varis kiekaisi kolmannen kerran ja kielsi kärynneensä. Menetettyä viestihopeaa murehtii katkera naiskolmikko, joka jahtaa pää kolmantena jalkana kolmatta linjaa palaavaa Varista. Kun mukaan sotketaan kolmiosaisen nimen omaava Kari-Pekka Kyrö ja kolmikirjaiminen EPO, huomataan, että 1+1 voikin olla 3.
Ei muuta kuin kolminkertainen eläköön-huuto Kaisa Varikselle, tuolle suomalaisen hiihtomaineen Bermudan kolmiolle. MTV3, Porilaisten marssi!

Miten näitä PIRIHARAKOITA alkaa olla yhdessä jos toisessakin urheilulajissa?
”Hop-hop-hop urheilunuoret! Äkkiä kentiltä kapakkaan, ettei nuo piikit & pillerivuoret teitä kaikkia tapakkaan….” sanoi jo Jiakko Teppo aikoinaan. Tätäkö neuvoa on noudatettava nousevan nuorisomme parasta ajateltaessa?

Varista ei olisi kansainvälisten sopimusten mukaan saanut edes testata…eläinkokeet ovat kiellettyjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltapäivälehdet määrittelivät uudet kriteerit misseille

(VOI VITTU SENTÄÄN) Suomalaiset viihdetoimittajat ovat perustaneet kansanliikkeen kituvan missi-instituution pelastamiseksi. Toimittajat, joista jatkossa käytetään sujuvuuden vuoksi lyhyempää nimitystä "likimain...

Close