Kategoriat
Seksivau

Iltapäivälehdet määrittelivät uudet kriteerit misseille

(VOI VITTU SENTÄÄN) Suomalaiset viihdetoimittajat ovat perustaneet kansanliikkeen kituvan missi-instituution pelastamiseksi. Toimittajat, joista jatkossa käytetään sujuvuuden vuoksi lyhyempää nimitystä ”likimain kirjoitustaitoiset”, ovat ottaneet tavoitteekseen missijulkisuuden kasvattamisen, instituution arvon kohottamisen entiselle tasolleen sekä oman häntänsä nostamisen uutisorganisaatioiden sisällä.
”Meistä on niin väärin, että ah niin arvokas ja rotuhygieeninen kisa on painettu lokaan seksitanssijoiden, pederastien, sodomiittien ja muiden pornolijoiden toimesta”, sanoi skribentti Osaan Referoida BB:tä kirjoitettuaan ensin lyhyen jutun Britney Spearsin nänneistä Perezhilton-sivuston pohjalta.
Kampanjassa korostetaan etenkin missien ihmisarvoa, johon kuuluu mm. pötköttäminen Finnwearin vaalensinisessä uima-asussa Citymarketin vaateosastolla viikonloppuisin sekä seisominen alusvaatteissa noin 50-vuotiaista ylipainoisista miehistä sekä likimain kirjoitustaitoisista viihdetoimittajista koostuvan raadin edessä.
”Mielestämme jokaisella naisella on oikeus tulla julkisesti arvostelluksi meidän kirjoittamiemme ns. juttujen pohjalta ja myöhemmin kaupatuksi eteenpäin kuin halpa makkara”, jatkoi Purevan Julkkisblogin Pitäjä arvioituaan blogissaan ensin purevasti sitä, miten ohhoh nyt onkin lämmin talvi ja herranjestas sentään muutenkin oivoi, ei minun nuoruudessani vuonna 1997.
Likimain kirjoitustaitoiset käynnistivät kampanjansa alkuviikolla näyttävästi syyttämällä kahta missikandidaattia seksitanssijoiksi. Myös Lehti katsoi kohutut videot, mutta ei seisonut.
Lähetimme kuitenkin kampanjan edustajille pienen kirjoituspalkkiopyynnön siitä hyvästä, että olemme ylläpitäneet heidän aloittamaansa ehkä vitun tyhmintä ja vastenmielisintä masinoitua mediakohua pitkään aikaan.

14 vastausta aiheeseen “Iltapäivälehdet määrittelivät uudet kriteerit misseille”

Kyllä se on niin että nyky ajan akoilta puuttuu siveellisyyden taju ja koko ajan ollaan vaan jakamassa tuheroa kaduilla. Tämä on seurausta siitä, että Jeesus Kristuksemme opit on unohdettu kokonaan vapaan kasvatuksen myötä. Mutta kyllä noita kelpaisi vähän kuitenkin pykkästä. Ihan vaan siksi että akoilta puuttuu kokonaan kunnioitus naisena olemista kohtaan.

Mut uuh sentään, olihan siinä yhdessäkin taideteoksessa ihan mikrolyhiöt jalassa ja keikutettiin peppua sen näköisenä, että oli yksi jos toinenkin teiniwebkamerapaljastelu katseltu. Ja ruoskakin kuulemma oli toisessa videossa, mutta sitä en uskaltanut yllätetyksi tulemisen pelossa laittaa pyörimään.

..ttu mitä lautoja. Ei kelpais mulle eikä pojille klubilla. Mutta Macusen Eicalta jos sais 🙂

Tulipa taas vaihteeksi luettua. Täytyy kyllä sanoa, että Lehden jutut ovat taas vaihteeksi parantuneet… Tai sitten Maailma on parantunut.

”Niin katsokaas, ei se ole kaksinaismoralismia, että tuomitaan tissinpaljastelut mutta otetaan silti tytöistä bikinikuvia Iltalehteen niiden 50-vuotiaiden ylipainoisten reiskojen runkkausavuksi, vaikka itse asiassa juuri niin asia on”, onnistui itsensä nolaamaan eräskin likimain kirjotus taitoinen.

Jos iltalehdet jatkavat vielä muuttumistaan moraalin ja hyvinvoinnin airueiksi, ne ohittavat pian kilpailijansa Vartiotornin!

Nyt vaihteen vuoksi ihan vakavaa aiheen kommentointia: Jonniijoutavaa jeesustelua, mä oon nähny rohkeampaa ja seksikkäämpää tanssia 15-vuotiaitten naisvoimistelijoiden esittämänä. Jopo ei keuli tollaisesta. Ketä oikeasti kiinnostaa?

Missien paikka on Citymarketissa, oli Finleisonit tai ei. Kaikkien paikka on Citymarketissa. Saa plop-plop-plop promillen vuodessa. Kymmenessä vuodessa jo prosentin. Sadassa 10. Ei vierähdä monenkaan monituista sukupolvea kun jo kasassa 100% plop-plop.
Ehdokkaalla # 5 on parhaat tissit

Karjanäyttelyyn pitää kelpuuttaa vain puhdasta Ayshireä eikä mitään seksitanssijasekarotuisia.
Mmmmmmöööööööö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sdp:n puheenjohtajakisa muuttui ihan tosi jännäksi kun – huh huh! – Kimmo Kiljunen lähti mukaan

(PAASIO) Kilpailu Sdp:n puheenjohtajan paikasta sai tänään uuden ja aivan ennalta-arvaamattoman hurjan käänteen, kun myös Kimmo Kiljunen ilmoitti asettuvansa ehdolle....

Close