Kategoriat
Kulttuuri Seksivau Ulkomaat

Israel syyttää palestiinalaisia plagioinnista

(SIINAI) Palestiinalaisten vaeltaminen Gazasta Egyptin puolelle saa äkkilopun, jos Israelin hallitukselta kysytään. Hallitus otti torstaina käyttöön kovat otteet, ja valitti levy-yhtiöille ja tekijänoikeusjärjestöille vaelluksen olevan plagiaatti.
”Tuhansia vuosia sitten Mooses johdatti kansan Egyptistä luvattuun maahan, nyt palestiinalaiset kopioivat törkeästi tätä menestystä ja marssivat luvatusta maasta Egyptiin. Vaikka hittiä soittaisikin takaperin, niin kopio se siitä huolimatta on. Rojaltit tänne”, sanoi hallituksen tiedottaja Shlomo Ben-Ben-David-Ben.
Muun muassa EMI, Warner ja Teosto ovat jo ilmoittaneet ryhtyvänsä vastatoimiin. Jos tekijänoikeusrikkomukset eivät lopu, aikovat ne viimeistään viikonloppuna aloittaa täsmäpommitukset Gazaan ja Siinain niemimaalle.
”You wouldn’t steal a car!” mesosi Yhdysvaltain levy-yhtiöiden etujärjestön RIAA:n neljännen pommikonelaivueen kersantti D.R.M. Fuckhead.
Ihmisoikeusjärjestöt moittivat Israelin toimia ylimitoitetuiksi. Niiden mukaan palestiinalaisten vaellus ylittää teoskynnyksen, ja on siksi laillinen.

7 vastausta aiheeseen “Israel syyttää palestiinalaisia plagioinnista”

Hävetkää, palestiinalaiset, ja rikastukaa omalla rehellisellä työllänne. Juutalaisetkin ovat aikanaan nousseet köyhyydestä: Raamattu kertoo, että Egyptin-vaelluksen aikana he alkoivat napista.

Ehkä palestiinalaisten tulisi kävellä kuin egyptiläisten? Olisi varmaan helpompi sopia tekijänoikeuskorvauksista.

Aika tekopyhää Israelilta, kun itse aika törkeästi plagioivat Saksalaisten 30-luvun politiikkaa.

Kunhan nämä kaksi osapuolta saisivat tehtyä ”rauhaset”, niin lapsetkin voisivat nauttia tisseistä ravintoa ilman pommitusten uhkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ratkiriemukkaat urheilusähkeet torstaiksi

Kaisa Varis - 2003 Kaisa Varis - 2006 Kaisa Varis - 2008

Close