Kategoriat
Kotimaa

Internet lisännyt roskapostin määrää

(ONNIMANNI) Pursuaako sähköpostilaatikkosi turhista mainosviesteistä ja muusta roinasta? Syynä on todennäköisesti internet, paljastaa Innovaatioyliopiston nollatutkimusyksikön tuore selvitys.
Tutkimuksen mukaan roskapostin määrällä ja tietoverkkojen kehittymisellä on selvä syy-seurausyhteys. Todennäköisenä pidetään, että jos verkkoa ei olisi, myös sähköpostin määrä olisi olennaisesti vähäisempi.
”Havaitsimme myös vastaavan riippuvuussuhteen sanomalehtien www-sivujen ja internetin välillä”, kertoo vastaava tutkija Matti Vanhanen-Microsoft.
Tutkimus oli perusteilla olevan Innovaatioyliopiston pilottihanke, joka osaltaan linjaa koko ainutlaatuisen tiedeoppilaitoksen tulevaisuuden suuntaa.

14 vastausta aiheeseen “Internet lisännyt roskapostin määrää”

Roskapostin tulon voi estää liimaamalla postiluukkuun lapun, jossa lukee ”Ei mainoksia, kiitos” ja jättämällä pihatien hiekoittamatta tiistai-iltaisin. Näin mainostenjakaja ei tule, ainakaan sinun postilaatikkoosi.

Tutkimustulos on hätkähdyttävä ja tuosta voisi joku tehdä väitöskirjankin (varmaan 10 vuoden apurahalla). Olen yrittänyt päästä eroon sähköpostiini tulevasta roskapostista siten, että olen liimannut näyttööni tarroja, joissa lukee ”ei mainoksia”.

Omissa empiirisissä tutkimuksissani olen havainnut rankan korrelaation intter-netin ja tissien välillä. Onko tätä tutkittu enemmän, kysyn vaan?

Minä tulen postilaatikkooni joka aamu sekä keskiviikko- ja lauantai-iltaisin.

Myös Olli Kivinen nimilappu ovessa tai olli.kivinen-alkuinen sähköpostiosoite vähentää roskapostia.

Minä haluaisin joskus tulla naapurini postilaatikkoon. En ole kertonut tästä kenellekään. Nyt olen.

Lähes kaikki roskaporti on ulkomailta ja ulkomaankielistä. Jotta monitorissa oleva tarra voisi toimia, täytyy myös sen olla kirjoitettu ulkomaankielellä.

Alan asiantuntijoiden mukaan roskapostia tulvivat intter netit on parasta tukkia lyömällä putken suulle luonnonmukaisesta korkkitammesta valmistettu tulppa. Tähän tulokseen ovat päätyneet alan johtavat nimet G. Bush ja T. Stevens pitkällisen harkinnan tuloksena.

Amatöörit varokaa peltisiä postilaatikoita. Esim. Stalan rosterimallissa on tosi terävät reunat, niissä voi teloa itsensä pahasti. Itse pidän eniten K-Profin muovisesta. Ihanan tiukka.

Internetissä on kuulemma myös kuvia tisseistä. Voitteko vahvistaa? Kaikki mitä kerroin on vain huhu- ja kuulopuhetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Feministisen salaliittoteorian sisältävät sähkeet tiistaiksi

Naisten vika - Suomalainen politiikka on kriisissä naisten takia, arvioivat keski-ikäiset, ylipainoiset ja potenssiltaan heikenneet valtapuolueiden mieskansanedustajat. Edustajien mielestä naiskansanedustajien,...

Close