Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Feministisen salaliittoteorian sisältävät sähkeet tiistaiksi

Naisten vika – Suomalainen politiikka on kriisissä naisten takia, arvioivat keski-ikäiset, ylipainoiset ja potenssiltaan heikenneet valtapuolueiden mieskansanedustajat. Edustajien mielestä naiskansanedustajien, naistoimittajien, homojen ja juutalaisten perätön propaganda eduskunnassa muka esiintyvästä seksuaalisesta häirinnästä näivettää penistä, korjaan, uskoa kansanvaltaan. ”Höhööhöö, tissit, höhöhöö. Ajojahti, tissit, ajojahti”, totesi edustaja Vitun Urpo (nimi muutettu) ( sd.) leikkisällä poikamaisella huumorilla ja hyvällä maulla.
Naisten vika – Suomalaiset perheet ovat kriisissä naisten takia, arvioivat keski-ikäiset, ylipainoiset ja potenssiltaan heikenneet valtapuolueiden mieskansanedustajat. Edustajien mielestä naiskansanedustajien, naistoimittajien, homojen ja juutalaisten perätön propaganda miesten väkivaltaisuudesta antaa sen kuvan kuin se ämmä ei olis muka kerjännyt sitä. ”Naisetkin lyö ainakin joskus, joten miksi puuttua koko asiaan. Tissit, höhöhöö”, totesi edustaja Toinen Vitun Urpo (nimi muutettu) (kok.) rempseän maanläheisellä huumorilla, johon on totuttu maakunnissa muttei kaupunkien homoluolissa niin saatana.
Naisten vika – Suomi on kriisissä naisten takia, arvioivat keski-ikäiset, ylipainoiset ja potenssiltaan heikenneet valtapuolueiden mieskansanedustajat. Edustajien mielestä nyt vittu ämmät sinne kotio takasin ja ulos ei tulla ennenkun osataan taas olla ihmisten tavalla ja hiljaa, oho, onpas hyvät hinkit, ihan vaan leikkimielellä tässä sanon. Tiedotusvälineille antamassaan lausunnossa he katsovat että onhan jo vittu, jos et leikkiä ymmärrä niin ei sitten, ihme itkemistä. ”Minä en ainakaan ole tehnyt mitään väärää koska olen aina toiminut oikein”, he perustelevat, ja kyllähän se riittää miespuoliselle politiikan toimittajalle. Ja sitte saunaan.

18 vastausta aiheeseen “Feministisen salaliittoteorian sisältävät sähkeet tiistaiksi”

Miksi tässä ei tuotu esille keskustalaista näkemystä? Keskustan urpojen mielipiteethän kuitenkin edustavat demarijäärien ja kokkariääliöiden ohella parhaiten keski-ikäisten, ylipainoisten ja potenssiltaan heikenneiden valtapuolueiden mieskansanedustajien maailmankatsomusta.
Pisteet kuitenkin tisseille (main.).

Olen jutusta kiusaantunut ja koen sen seksuaaliseksi häirinnäksi. Lisäksi vaadin kaikkien käden olkapäilleni laskevat keski-ikäiset, ylipainoiset ja potenssiltaan heikenneet valtapuolueiden mieskansanedustajat kastroidaan.

Koen seksuaalisenä häirintänä uutiset seksuaalisesta häirinnästä. Missä on tiedostusvälineiden vastuu?

On miehilläkin tissit! Joillain noista esillä olleista junttiurpoista on varmasti jopa isommat kuin monilla naisilla…

Tissit mainittu! Tissit mainittu!
Ja taas!
Tissit mainittu!
Oho, onpas hyvät hinkit. Tissit mainittu!

Ilahduttavan useasti on tissit mainittu. Vaan missä sitä seksuaalista häirintää pääsisi kokemaan? Olen jo vuosia koettanut olla kohteena mutta eipä ole tärpännyt.

Naiset ovat myös käyttäneet douppinkia. Liitto ei ole missään tekemisissä douppinkinkäytönkanssa. Amatöörien puuhastelua.

En pysty keskittymään tähän, koska olen aivan sokerihumaloissani päiviä jatkuneesta Ike Kanervan synttäri-uutisoinnista. Putte-Possun syntymäpäivillä on minulta kysymättä pidetty hauskaa. Aion pyytää kannanottoa tähän Connielta heti kun jälleen näen hänen kuvansa.

keski-ikäinen, ylipainoinen ja potenssiltaan heikennyt valtapuolueen mieskansanedustajasanoo:

Tissit.

Nyt puhuu suomalainen mies. Tämä on minun tarinani.
Rakastuin ihanaan naiseen. Menimme naimisiin ja saimme lapsia. Sitten se alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta. Saunaolut kiellettiin. Kengät jalassa ei saanut mennä sohvalle. Roskapussi piti viedä jos meinasi päästä samaan sänkyyn. Tunteista olisi pitänyt puhua.
Pakenin ensin itsesääliin, sitten huumeisiin, ja lopulta autotalliin.
En vittu rupea Avotakan suomenruotsalaiseksi unelmamieheksi, jolla on hymykuopat ja palmikkoneule, ja joka tekee olkitöitä ja lukee runoja.
Jos tämä ei ole henkistä henkistä väkivaltaa, niin mikä sitten?

Eräs keskustalainen keski-ikäinen, ylipainoinen ja potenssiltaan heikennyt valtapuolueiden mieskansanedustaja, josta tässä käytämme salanimeä, perustelikin jo aukottomasti, ettei ne kähminnästä syytetyt miehet ole mitään tehneet, koska nehän on aina tunnollisesti paikalla istuntosalissa tekemässä tärkeitä päätöksiä ja sen takia ne ei ole voineet mitään tuollaista tehdä.

Minusta hauskoissa asioissa ei ole mitään nauramista. Ja ihmetyttää tuommoinen ajojahti, jota iltapäivälehdissä ja tässäkin lehdessä harjoitetaan. Ettes sen vertaa häppee! Kyllä fakta on, ettei kaikkien ihmisten tissit voi millään olla niin isoja ja mehukkaita kuin sellaisten ihmisten tissit, jotka ovat isot ja mehukkaat. Turha semmoisesta on ketään haukkua. Laudoillakin on oikeus tulla huomioonotetuksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aivan välttämättömän pakolliset Kaisa Varis -sähkeet perjantaiksi

Kaisa Varis ei täällä - Dopingista epäiltyä ampumahiihtäjä Kaisa Varista ei ole perjantain aikana nähty sanomalehtien toimituksissa. Niinpä hänen epäillään...

Close