Kategoriat
Seksivau

Aivan välttämättömän pakolliset Kaisa Varis -sähkeet perjantaiksi

Kaisa Varis ei täällä – Dopingista epäiltyä ampumahiihtäjä Kaisa Varista ei ole perjantain aikana nähty sanomalehtien toimituksissa. Niinpä hänen epäillään kadonneen jäljettömiin, joutuneen abduktoiduksi tai kuolleen. Varis ei myöskään vastannut Lehden soittopyyntöihin, joita ei jätetty. Häntä ei ole sen paremmin nähty hänen talostaan otetuissa valokuvissa.
Kaisa Varis ei vilauttanut yökerhon edessä – Dopingista epäilty ampumahiihtäjä Kaisa Varis ei perjantaina hätkähdyttänyt paparazzikuvaajia nousemalla autosta ilman alushousuja losangelesilaisen julkkisyökerhon edessä. Lehden saamien silminnäkijävihjeiden mukaan tämä johtuu siitä, ettei Varis ollut ollenkaan paikalla.
Kaisa Varis ei taistele huoltajuudesta – Dopingista epäilty ampumahiihtäjä Kaisa Varis ei ilmestynyt perjantaina käräjäoikeuteen taistelemaan lastensa huoltajuudesta. Lehden keräämien tietojen mukaan tämä johtuu siitä, ettei hänellä ole lapsia eikä kyseistä oikeudenkäyntiä näin ollen edes pidetty.
Kaisa Varis ei ajanut päätään kaljuksi – Dopingista epäilty ampumahiihtäjä Kaisa Varis ei ole hätkäyttänyt maailmaa ajamalla päätään kaljuksi. Lehden toimittaja kävi perjantaina kaljalla Roskiksessa, eikä sielläkään tiedetty moisesta. Tiettävästi tämä johtuu siitä, ettemme oikeastaan tiedä yhtään mitään, mutta haluamme olla Suomen suosituin verkkouutispalvelu.

16 vastausta aiheeseen “Aivan välttämättömän pakolliset Kaisa Varis -sähkeet perjantaiksi”

Mutta onko Kaisa Variksella ja Juhana Helmenkalastajalla suhde? Onko Kaisa Varis saanut kiinnityksen Lindan tanssinäytökseen? Onko Kaisa Varis liittynyt FemAttackiin? Äänestikö Kaisa Varis presidentinvaaleissa Tarja Halosta vai Paavo Väyrystä? Onko Kaisa Variksella maksamattomia pysäköintisakkoja? Harrastaako Kaisa Varis karaokea?

OLOLOLOLOL!!!!11
ROfl ROLF ROLF ROLF ROLF!
xDDDDDDDDDDDD reps prepsp reps rep srp rep

K. Variksen lääketieteellisenä valmentajana olen järkyttynyt: Kuinka alas ihminen voi vajota. Sain juuri kuulla järkyttävän tiedon, että Kaisa ei ole käynyt Osaman luona.
Onko kukaan nähnyt mun lääkärilaukkua? Se hävisi, kun kävin tankkaamassa.

DOPING-EPÄILY KUOHUTTI NIIN ETTÄ SADEOJAN PALLIT VAAHTOSIVAT -”Siinä vaiheessa kun epäily muuttuu faktaksi, homma on jo ohi. Juttua pitää nuolla ennenku se tipahtaa, saatana”, Päätoimittaja runoili

Kaisa Variksen olemattomat hiihtäjän tissit eivät oliskaan näkyneet kuvitteellisissa ja viitteellisissä kuvissa, koska ei EPOn eikä STEREOIDEn ole todettu aiheuttavan yliluonnotonta kasvua ei tisseissä tai muissakaan lisääntymiselimissä, koska ne olisivat sekä kuvissa että hiihtäessä vain tiellä ja pitäisi puhkoa sauvoilla lakkaamatta!
Kaisa Variksen pään kaljuuntuminen johtuu taas vain pitkälle jatkuneesta syöpähoidosta joka aiheuttaa vilpillisiä tuloksia myös AIDS-testissä.
Tästä kaikesta voimme päätellä, Kaisa Varis on sekä puhdas varis . (viimeisestä lauseesta jätettiin tarpeeton ETTÄ muttei jotta sana pois erityisestä Kasa Verosen pyynnöstä, joka ohjattiin SH-verkkokurkkimasivuilta)

Timo Harakka on jäänyt kiinni kielletyistä aineista. Timo-pojan 3. luokan ope torui kovasti Timoa, joka sisällytti jo silloisiin kirjoitelmiinsa kolmasluokkalaisilta kiellettyjä alatyylisiä ja hyperkriittisiä sanakäänteitä.
Variksen ja Harakan käryillä ei ole tiettävästi muuta yhteyttä, kun että me kaikki olemme molemmista tapahtumista yhtä järkyttyneitä.
Koskaan käryämättömien listalta löytyy puhtaat pulmuset: moukarinheittäjä Juha Tali-Ihantala-Tiainen, lumilautailija Heikki-Kalevi Sorsa sekä P. Mustapään Keltainen naakka.

Tiesivät myös kertoa, että Kaisa Varis ei astellut oikeuden eteen huppu kasvojensa suojana, koska se on aika vitun lapsellista ja lisäksi Varista ei myöskään ole haastettu oikeuteen. Lopuksi pyydettiin lisätä, että itse asiassa kukaan ei ole oikeastaan edes varma, onko Kaisa Varis olemassa.

Liikaa viihdeuutisia hei! Taloudessa ja pörssissä kuulemma tapahtuu kaikennäköistä mielenkiintoista, mutta eihän sitä voi tietää kun te ette ole kertoneet! Toivoisin että ottaisitte vahingon kerralla kunnolla takaisin ja saisi hieman tuiki tarpeellisia analyyseja ja ennustuksia USAn talouden tilanteesta, subprimeistä ja mielellään tietysti myös pörssin puolelle muutaman osto- ja myyntisuosituksen että kansa pääsee tekemään rahaa.
Ja on se kumma kun tämä Lehti kuulemma edustaa liberalismia ja tuohon Nimi-kohtaankin on valmis vaihtoehto ja vain yksi! Muilla on sitä paitsi paljon paremmat.

Lisäys Aatos Erkon vasemmasta kainalosta: Kaisa Varis ei ole sanonut ”Ei lasten pahoinpitelylle” iltapäivälehden kyselyssä, eli emme voi muuta kuin syyttää Kaisa Varista tulevasta lamasta, Italian jätekriisistä, subprime-lainoista, suomalaisten miesten vähenevästä potenssista, paperimiesten tulevasta lakosta ja siitä että joudun pettämään rakasta vaimoani firman pikkujouluissa. ”Hei, jos Kaisa Variskin ei sanonut ei lasten pahoinpitelylle, niin miten mä olisin voinut olla sanomatta ei jatkoille?”. Ja pakko sitä Varista on lyödä, kun oma vaimo jo jätti – eikä sitä voi lyödä.

Ampumahiihtoliiton tiedonanto: Kaisan käry oli meille positiivinen yllätys. Nyt media repostelee Kaisaa hiihtourheilun tämän ja viime vuoden positiivisimpana henkilönä. On se ihme juttu, että media ei koskaan tuo esille meidän liiton asioissa niitä negatiivisia asioita, vaan keskittyy aina siihen positiiviseen.
Kaisan kommentti: En aio muuttua koskaan negatiiviseksi. Kyllä fakta on se, että tällä tasolla ei pärjää kuin täysin positiiviset urheilijat. Jos tästä nyt hakisi joitain negatiivisia puolia, ne olivat jatkuvat kotimaiset testit. Mites sattuikaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden toimittajakoulu: Yle-kolumni ilman rasvaa, osa 1/2

JA MUISTA ETTÄ YKSITYINEN ON AINA PAREMPI KUIN JULKINEN Tervetuloa Lehden verkkovälitteiselle journalismin tehokurssille! Ensimmäisenä mediana Suomessa Lehti aloittaa maksuttoman,...

Close