Kategoriat
Kotimaa

Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee edelleen

(TEHTAANKATU) Suomalainen aikakauslehtikenttä saa uuden tulokkaan, kun Tiedonantaja-lehti aloittaa oman kuukausittaisen nuorisolehtensä julkaisemisen. Erityisesti nuorille naisille suunnattu Komsomolitan lupaa rohkeaa otetta, mistä kertoo jo markkinointisloganina oleva ”kuin Itä-Saksa loiston päivinään”.
”Muotisivuilla suosimme sosialistista realismia. Sekä tietenkin Turo Tailoria ja Auran kenkätehdasta”, Tiedonantajan päätoimittaja Erkki ”Pulliainen” Susi lupailee Kremlin muurilta.
Ensimmäisen numeron kannessa poseeraa nuorisoidoli Pekka Tiainen, shoppailuosassa kerrotaan kaupungin muodikkaimmat vaatekauppajonot ja rohkeissa kuvissa työläinen Stahanov riisuu viimein haalarinsa.
”Komsomolitan on suunnattu koko maailman työl…siis nuorille, jotka haluavat muuttaa elämäntyyliään. Se on jotain aivan uutta Suomen lehtimaisemassa, suorastaan vallankumouksellista”, Susi hehkuttaa Leninin mausoleumista.

13 vastausta aiheeseen “Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee edelleen”

Ihan kamala déjà vu, heti aamusta, saatana! Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee Lehden artikkeleiden uudelleenkäyttöön! Hävetkää! Muistakaa kuka maksaa palkkanne! Me, veronmaksajat!
Veronmaksajain keskusliitto
eli

Luettuani jutun näin punaista. Metallimiehen mursunviikset väpättäen katsoin auringonnousuun. Tunsin rinnassani lämpimän läikähdyksen ja heitin Marmariksesta ostetun nahkatakkini pois hiostamasta.
Ehkä sittenkin nuorissa on tulevaisuus. Ehkä joskus vielä saamme oikeuden! Ehkä kapitalistinen vallankumous joutuu tyytymään tappioon, kun valtaamme Stockmannin. Ja ehkä vielä kohtaan sen vakavan ja kiihkeästi aatteelleen omistautuneen lettipään, kauniin kuin vappuinen marssimusiikki!

Nyt kyllä napsahti jostain syystä kaihomieli.
Muistaako kukaan MAAILMA JA ME lehden, tuon
VALITTUJEN PALOJEN suuren sosialistisen kilpailijan – ai ei muista vai? No paskan hailee!

Romppasen kommentti lämmitti niin, että taidan ottaa lisää viskiä ja panna Agit-propin tai KOM:in levyt soimaan ja kaapata jonkun biisin tietsikan kautta kännyyn soittoääneksi.

”Nykyisin parasta tyovaenluokan solidaarisuutta on sinisilmainen eurohehkutus”, kommentoi entinen kaupunginvaltuuston varajasen Demari-Pertti (SD), ”se takaa etta mina paasen eduskuntaan, ja minahan olen tunnetusti demariaatteen sisaistaja ja suurin mahdollinen demariaatteen toteuttaja.”
Demari-Pertti vertaa itseaan Lipposeen ja Heinaluomaan, ja toteaa lopuksi: ”Tuomiojasta en pida. Se mies ei ole sisaistanyt oikeistodemariuden aatetta.”
Demari-Pertti punastelee kysyttaessa hanen poliittisen uransa huipentumasta kaupunginvaltuuston varajasenena. Vai onko punaisen ihon syyna sittenkin edellisena iltana nautittu alkoholi? ”Ei puhuta siita”, sanoo Demari-Pertti, ”ja kun mina sanon etta siita ei puhuta, siita ei todellakaan puhuta, silla mina olen mahtava mies, eksPertti ja Perttiwisser!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee

(BRYSSEL EI-KAUPALLINEN) Jauheliha oli vain jäävuoren huippu vanhentuneiden tuotteiden skandaalissa, Lehden haastattelemat sisäpiiriasiantuntijat varoittavat. Kaikkein suurin huijaus on paljastumassa Brysselissä,...

Close