Kategoriat
Politiikka

Vanhanen: Minulla on oikeus olla ymmärtämättä

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen pitää oikeutenaan olla ymmärtämättä asioita.
”Sallittakoon maamme vaikutusvaltaisimmalle poliitikolle, että lausuu julkisesti mielipiteitä asioista, joita hän ei ymmärrä”, Vanhanen sanoi aiemmin tänään.
”Minulla ei ole erityistä tarvetta ymmärtää, miten Suomesta poistettaisiin rakenteellista köyhyyttä, hoidettaisiin aluepolitiikkaa tasapuolisesti tai millainen tehtävä sananvapaudella voidaan nähdä suhteessa Montesquieun vallan kolmijako-oppiin”, pääministeri latasi.
Vanhanen puolusti asemaansa yksityishenkilönä, joka saa olla ihan niin saatanan torspo kuin tahtoo.
”Vielä haluaisin sanoa, etten ymmärrä rusinoita maksalaatikossa, Tuomari Nurmion myöhäiskauden tuotantoa enkä sitä temppua, jossa näyttää kuin etusormi katkeaisi mutta se palaa kuitenkin takaisin ehjäksi.”

43 vastausta aiheeseen “Vanhanen: Minulla on oikeus olla ymmärtämättä”

Niin, aivan. En minäkään ymmärrä tuota uutista, mutta kai minulla on sen mukaan olla oikeuskin ymmärtämättä sitä.

Minä en ole mistään etusormitempusta ennen kuullutkaan. Peukalotempun salaisuus on siinä, että katkeava peukalo koostuu todellisuudessa kahden eri käden peukaloista. Temppua tehdessä peukalot on syytä pitää mahdollisimman tiukasti 90 asteen kulmaan taivutettuina, jotta illusorinen peukalo ei näyttäisi luonnottomasti vääntyneeltä.

Vaikka en satiiria ole lukenut, sallittakoon minun sanoa, etten ylipäätään pidä hyvänä, että tunnistettuja ihmisiä pilkataan tällä tavalla. Olkoon siinä minkälainen humoristinen viesti hyvänsä, niin minulla on oikeus sanoa, etten ymmärrä sitä.

Loppu hyvin – kaikki hyvin. Tanja erosi Ollista ja Matti sai taas Tanjalta.
(…ja Kristian Smeds varmisti ensi vuoden apurahansa.)

– Vaikka en mistään mitään ymmärrä, sallittakoon minun sanoa, etten ylipäätään pidä hyvänä, että minut ammutaan tällä tavalla (näyttämöllä) Olkoon siinä minkälainen yhteiskunnallinen viesti hyvänsä, niin minulla on oikeus sanoa, etten ymmärrä sitä.
-Matti, 45 v.

Parahin ”-Matti, 45 v.”
– Koska et mistään mitään ymmärrä, voisin kertoa sen, että näyttämöllä ammutuiksi tulevat ne, jotka eivät mistään mitään ymmärrä.
-Kristian, 37 v.

Silkkaa kusetusta.
Kyllä Vanhis ymmärtää, mutta perinteiseen kepulais-tyyliin väittää, että sormi on poikki vaikka se ei olekkaan ja kyllä se senkin tietää,että maksalaatikkoon kuulunut rusinat – on aina kuulunut jo niskavuorelta asti.
Mikä vittu on torspo, oliko se joku jääkiekkomaila aikoinaan?

Attention all Lehti membeRs.
Lehti is recently becoming very overpopulated,
There have been many members complaining that Lehti
is becoming very slow.Record shows that the reason is
that there are too many non-active Lehti members
And on the other side too many new Lehti members.
We will be sending this messages around to see if the
Members are active or not,If you’re active please send
to other users using Copy+Paste to show that you are active
Those who do not send this message within 2 weeks,
The user will be deleted without hesitation to create more space,
If Lehti is still overpopulated we kindly ask for donations but until then send this message to all your friends and make sure you send this message to show me that your active and not deleted.

Nonni, mitä minä sanoin – tässä sitä nyt ollaan! Eihän näitä jurkele ymmärrä kun nää on tekstiä. Minä en ymmärrä miksi piti luopua vanhasta hyväksi koetusta videoformaatista, jonka ymmärtävät nekin, joilla on oikeus olla niitä ymmärtämättä?

Ymmärtäähän Matti kuitenkin good old tissien päälle. Meidän Matti. Tissit mainittu.

Tyhmät ihmiset on äänestäneet Puolueen valtaan, vaikka tarjolla olisi ollut vasureiden listalla sitoutumaton 40-vuotias valtiotieteen opiskelija jolla on ollut gradu kesken 16 vuotta. Tämä ainoa henkilö joka tietää miten asiat hoidettaisiin oikeudenmukaisesti joutuu henkensä pitimiksi toimittamaan verkossa Lehteä ja haalimaan mainoksia.
Tällaisia löytyisi Suomesta helposti varjoeduskunnan verran, voisivat kokoontua valittelemaan kansan ymmärtämättömyyttä Itseensäkohdistuvaaparodiaasuvaitsemattomien telttaan Parodianmäelle.

Täytyy kyllä myöntää, että nyt en keksi mitä uutista tämä leikittely koskee. Linkkiä anyone?

Annetaan sen edes yrittää. Onhan se sentään pääministeri, jolla on yksityiselämä.

”Keskustelu on ala-arvoista”, kertoo Demari-Pertti (SD) lehdistötiedotteessaan. ”Vanhanen ei yksinkertaisesti ymmärrä. Ei ymmärrä sitä sosialidemokraattista maailmankatsomusta, jota Tuntematon kerrassaan välittää.”
”Mutta minä ymmärrän ja siksi tulemme voittamaan seuraavat vaalit”, kertoo Demari-Pertti, ja muistuttaa, että hän on jo politiikan ekspertti oltuaan kaupunginvaltuuston varajäsenenä.

Pakko antaa toinenkin ääni Demari-Pertille!
Kyllä tuollainen perttiwisser aina ehdottomassa tolkuttomuudessaan ja yksinkertaisuudessaan ainakin kaupunginvaltuustoon pitäisi päästä tai miksei parempiinkin tehtäviin.
Pertti etuskuntaan! Koska pertillä on ”poliittista eksPertiisiä”.
(ps. kännissä kävin kattomassa) http://demaripertti.wordpress.com/

Pakko antaa toinenkin ääni Demari-Pertille!
Kyllä tuollainen perttiwisser aina ehdottomassa tolkuttomuudessaan ja yksinkertaisuudessaan ainakin kaupunginvaltuustoon pitäisi päästä tai miksei parempiinkin tehtäviin.
Pertti etuskuntaan! Koska pertillä on ”poliittista eksPertiisiä”.
(ps. kännissä kävin kattomassa Demari-Pertin URI:n, siitä tämä)

Miettikääpä videoiden ylivertaisuutta sormitempunkin havainnollistamisessa. Noh, joko on mietitty?
Kyllä jos jotain ruudussa etäisestikään telkkarimaiseen tapaan näkee, on se ainakin uskottava vaikkei ymmärtäisikään. Ja Pietari, helppohan se tekstitse on väittää, mutta teepä sama videoitse…

Minäkin alan pikkuhiljaa kannattaa videoita, sillä en edes ymmärrä, mistä ihmeen sormitempusta täällä oikein puhutaan. Ei sormea saa irrottamisen jälkeen takaisin paikoilleen, paitsi ehkä joku kirurgi.

Fortum nostaa yö- ja kausisähkön myyntihintoja vuoden alusta alkaen keskimäärin 100:lla prosentilla, kerrottiin Liliuksen norsunluutornista.
Hinnankorotus johtuu Fortumin mukaan leudosta talvesta ja siitä johtuvasta pienestä kulutuksesta. Korotukset koskevat noin 100:aa prosenttia Fortumin sähkönmyyntiasiakkaista.

Mä harjottelin eilisillan sitä sormenirrotustemppua. Sehän on ihan helppo se alkuosa, mutta sitten alkaa ruikkaan verta niin hetvanasti, etten ole vielä saanut temppua loppuun asti. Onneksi aloitin vasemmasta kädestä, niin ei nk. päivittäiset rutiinit vaarannu.
Mutta maksalaatikkoon mä en sentään koske.

Jorella oli sitten kaksi etusormea vasemmassa kädessä, jos kerran päivittäiset rutiinit eivät ole vaarantuneet, mutta 8-sormijärjestelmä on välttämätön. Voin tulla teippaamaan ne ehjiksi, niin pääset vielä sirkukseen hommiin. Mietitään sitä maksalaatikkoa joskus myöhemmin, jos sirkuksesta ei leipä irtoa.

Jore ei tosin määrittänyt niitä pakollisia päivittäisiä rutiineja ja kertoi vain aloittaneensa vasemmasta kädestä – Jore ei maininnut esim. sormista mitään, varsinkaan omistaan. Ehkä tempun alkuosaan kuului vasemman käden nostaminen ja sitten nenästä (tai anuksesta) alkoi vuotaa verta? Vai harjoitteliko mies ehkä (tai siis Jore) temppua pikkusiskollaan? Jospa Jore opetteli 8-sormijärjestelmän nyt ihan vaan huvikseen? Vai juuttuivatko Joren peukalot nenään (tai anukseen)? Näiden teorioiden valossa ei olisi mitenkään ihme, jos jommasta kummasta ruumiinaukosta hiukka vertakin tihkuisi ja kahdeksansormijärjestelmääkin tarvittaisiin.
Tässä se taas nähdään, kuinka epämääräistä tämä tekstin käyttäminen on. Olisipa Jorekin laittanut koko toimituksen videolla näkyville, niin ei tarvitsisi arvailla miltä ne Jorenkin sormet nyt tuoksuvat. Eikä tarvitsisi ihmetellä, jos sekin video olisi perseestä….

Ajattelin asentaa Joreen piilokameran, ja kytkeä sen lähettämään suoraa lähetystä tänne, niin ei enää tarvitse ihmetellä. Vielä en tosin ole päättänyt, että mihin kohtaan se kannattaisi asentaa. Perseeseen tuskin kuitenkaan….

Eikö täällä pitänyt näkyä uudenvuoden jälkeen Lehti+, se sellainen jossa tekstitys on poltettu kuvaan. So fucking what?

Lehti on tainnut mennä lakkoon, paremman huomisen toivossa. Mitenköhän laajalle tukilakko mahtaa levitä, ainakin Demari-Pertti näyttäisi olevan messissä. 🙁

Onko junttikylässä vielä juomatonta jouluviinaa kun ei tule uusi uutisia?
Luulisi näin uudenvuoden jälkeen jo jotain tapahtuneen mistä voisi jotain vääntää, kyrpeläkin muutti saukin naapuriin—plääh.

Ei se Vanhanen ole torspoa nielaissut, vaan insertoinut suoraan toisesta päästä. Pitää paremmin selkärangan suorana ja ryhdin miehekkäänä. Lapa sijoittuu hyvin muuhun päässä vallitsevaan puutumiseen nähden.

Ihailtavaa torspo -sanan käyttöä! Sen kuulee printtimediassa aivan liian harvoin.
Torspo on henkisesti omille kintuilleen kuseksiva rampa. Totaalisen nolouden ilmentymä ja jatkumo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee edelleen

(TEHTAANKATU) Suomalainen aikakauslehtikenttä saa uuden tulokkaan, kun Tiedonantaja-lehti aloittaa oman kuukausittaisen nuorisolehtensä julkaisemisen. Erityisesti nuorille naisille suunnattu Komsomolitan lupaa rohkeaa...

Close