Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee

(BRYSSEL EI-KAUPALLINEN) Jauheliha oli vain jäävuoren huippu vanhentuneiden tuotteiden skandaalissa, Lehden haastattelemat sisäpiiriasiantuntijat varoittavat. Kaikkein suurin huijaus on paljastumassa Brysselissä, mutta sen vaikutukset ulottuvat koko Euroopan Unionin alueelle.
Kyseessä on Euroopan Unionin perustuslaki, joka mätäni päättäjien käsiin jo kesähelteillä 2005, eikä kelvannut kuluttajille Ranskassa eikä Alankomaissa. Kuten ruotsalainen jauheliha, myös perustuslaki nousi kuolleista uusissa kääreissä, ja sitä kaupataan kuluttajille Lissabonin sopimuksen nimellä.
”Kyllä tässä on niin nätit kannet, että mulle ainakin kelpaa”, kommentoi kansaa edustava ympäri maanosan.

14 vastausta aiheeseen “Vanhentuneiden tuotteiden skandaali laajenee”

Ensin meni määrä, nyt meni laatu. Ei naurata yhtään! (no ehkä ihan vähän 😉 )

Bo Carpelanin tissit. Tanja Karpelan tissit. Matti Apunen. Kotiteollisuus. Yö. Apulannan Toni saunassa. Dingo. Kjell Westö. Jyrki Lehtola.
Tissit.
Boobsit eli bosat.

Vanhoja tuotteita on löytynyt markkinoilta enemmänkin! Nimittäin, sillä, käytyäni Kaavin markkinoilla totesin, että minulle oli myyty valtion alkoholiliikkeestä vanhaa viinaa! Kyseinen tuote oli jo niin pilalle menneen oloista, ettei minun auttanut kuin juoda se pois ja mennä ostamaan muutkin vanhat viinapullot syyntakeettomien lasten ja nuorten edestä pois.
Eikä skandaali tähän lopu! Koskapa, kirjakauppoja kierrellessäni löysin ”Suomen parhaat vitsit 2006” -kirjan. Avattuani kirjan ilmoille pelmahti ummehtunut vanhanvitsin tuoksu, joka pökerrytti välittömässä lähiympäristössä oleilevat naapurini. Vain tukkoinen nenäni ja karaistunut mieleni estivät minua pyörtymästä.
On lähes valtiorikos myydä vanhoja vitsejä! Nimittäin, vanhat vitsit saattavat aiheuttaa jo edellämainitun pyörtyilyn lisäksi hekottelua, hervottomuutta, pahoinvointia, äänekästä räkänaurua, tahatonta piereskelyä, ödeemaa, keuhkoveritulppaa, tulppaa ja eliniän pidentymistä. Jotkut tutkijat ovat huomanneet omissa (toistaiseksi toistamattomissa) kokeissaan jopa elimen pidentymistä.
Kuinka kirjapainokerhoteollisuus voi syyllistyä tähän julmuuteen? Raportoimme lisää saatuani kuullakseen vanhoja vitsejä. Vanhassa vara parempi, täältä tähän!

Viikonloppuna havaitsin myös, että kovasti paljon oli baaritiskilläkin vanhentunutta tavaraa tarjolla. Juomapuolesta ei ole valittamista, mutta ne keski-ikäiset naiset, jotka eron jälkeen ovat kaivaneet kittipaletin ja piukat vaatteet ovat aika rasittavia.
Nyt ymmärrän, miksi yhteiskunta ennen vanhaan suhtautui niin kielteisesti eroamiseen. Siinä yritettiin suojella poikamiehiä.

Nimimerkki AP ei ymmärrä missanneensa elämänsä kyydin useaan otteeseen yhden illan aikana. Ei silti, nappulahanskat ja vaseliini on ihan ookoo ja niillä ei ole mustasukkaisia exiä. Joskus uudeksi leimattu vanha liha on hyvä valinta silti.

Dennis käyttää vanhasta latinankielisestä viisaudesta vanhempaa muotoa. Itse menestyvänä levyttävänä amerikkalaisena mustana rap-artistina käyttäisin ennemmin joko:
No man is Oh Man!
TAI
Yo man is OH MAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhentuneita tuotteita kaupattu Suomessakin

(LIHATISKI) Suomessa on paljastunut laaja vyyhti tapauksia, jossa ihmisille on yritetty myydä vanhentuneita tuotteita uusilla päiväyksillä. Esimerkiksi hallituspuolue Kokoomus on...

Close