Kategoriat
Kotimaa

Noin seitsemän uutiset viimeinen pisara Ylelle

(ISO PAJA) Yleisradion ryhtiliike on lopettamassa populaarikulttuuriin keskittyvän Yle Extra -kanavan. Samalla Yleisradio lakkauttaisi myös pari radiokanavaa, joita jäävät kaipaamaan sekä Aune että Jonas. Päätöksen taustalla ovat kuluttajien vakavat vaatimukset Noin seitsemän uutisten lopettamiseksi.
”Heittäkää helevettiin nämä videot. Teksti toimii paljon paremmin”, kommentoi muun muassa miljoonien kantoja edustava Antero.
Vastaavia kommentteja on havaittu useita nuorison suosiman Lehden internet-sivuilla, jotka laittomasti ja vailla tekijänoikeuksia esittävät Yleisradion materiaalia vakavana protestina yhteiskunnan nykytilaa kohtaan. Anteron linjoilla on muun muassa nimimerkki Sauli Niinistö, joka on myös virtuaalimaailmassa surullinen runkkari.
”Paskaa”, hän antoi kansalaisjournalistisen panoksensa maailman tekemiseksi paremmaksi paikaksi.
Näiden kommenttien uskotaan katkaisseen Yleisradion tekstityskamelin selän. Lehden edustaja ei halua ottaa kantaa Yleisradion tilanteeseen, jonka he ovat itse säälittävällä digipelleilyllään saaneet aikaan.
”Pelaan Pekka-Eric Auvis -kortin”, Lehden päätoimittaja Usko Kyykkä päättää keskustelun.

31 vastausta aiheeseen “Noin seitsemän uutiset viimeinen pisara Ylelle”

Surullinen runkkari? Haistamme anglismin! Suomeksi sanottaisiin ”surkea runkkari”.
Toisinaan runkkareilla on tissit. Joskus ei. Asiaa tutkitaan.

Kuka voisi olla ”surkea runkkari”, joku kädetön vai?
Kyllä Lehdenkin kannattaisi ruveta polttamaan tekstitys ”lähetyksiinsä” kun Ylekin sitä on alkanut harkitsemaan, ehkä Antero ym. olisivat silloin tyytyväisempiä.

Olen pitänyt lehden kommenteista ja jutuista.
Pekka-Eric-jutut lienevät senverran alatyyliä, että Lehtikin osannee pidättäytyä niistä. Perhe Auvinen on syytön tapahtuneeseen.
Nimestä&mailista huomannette, että viestini ei ole tarkoitettu muulle kuin Lehden ”toimitukseen”

Lehtikö moderoi viestinsä:
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”
Tämä on testi ”eriväriset on tyhmiä”

Mahtava tuo Auvis-kortti, eipä taida olla poliitikkoa tai toimittajaa, joka sitä ei olisi vetänyt täysin nonkontekstuaalisena referenssinä.

Mielenkiintoinen paradoksi, jolla kaikki saatiin tyytyväisiksi ja häpeämään mielipidettään. Miten tästä eteenpäin? Onneksi Alkoista kuiten saa troppia…

Neekeri. Ketä kiinnostaa? Paitsi sinua kun ei sulla kullanmussukalla ole muutakaan tekemistä. Voiko jungeria muuten heittää Triptölkillä Lehden piikkiin? Saako mopolla kaasutella eduskunnan saunassa?

#3: ”surkea runkkari” on toki sellainen runkkari, joka on henkilönä surkea. Ns. maanantaikappale eli valuvikainen. Surullisella runkkarillakaan tuskin tarkoitetaan henkilöä jonka poskilla valuvat kyyneleet masturbointisession aikana.

SSSR (Suomen surkeat & surulliset runkkarit) Ry. jättää lakkovaroituksen. Koska neuvottelut videoiden asemasta ovat pitkittyneet ja osapuolten näkemykset ovat yhä palstamillimetrien päässä toisistaan, SSR uhkaa vapaa-ajantaistelutoimilla. ”Ilmiselvästi vapaa-ajanantajapuolen lupaukset suuremmasta tekstin määrästä ovat olleet pelkkää paskaa ja videoiden määrä ei kun vaan lisääntyy”, kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Antero Niinistö.
Yhdistys vaatii historiallisen suurta ns. tasa-arvoerää, eli ainakin 25 prosentin korotusta tekstuaaliseen sisältöön viiden vuoden sopimuskauden alkupuolella. Muuten SSSR uhkaa jäseniensä sanovan Internet-liittymänsä irti alkaen suurimmista kaupungeista, kuten Pornaisista. ”Että siitäs saatte sitten paskiaiset”, kommentoi Metsäliiton varapuheenjohtajan serkku (yhdistyksen kannatusjäsen), joka edustaa miljoonia kantoja. Tarkoitusta varten on kerätty jo kahden nimen lista.

Katoaako ihana Oskari lukemasta meille niin tärkeitä uutisia? Nyt heti polivrukoilijat, valtakunnansovittelija ja joku katkera AY-akka osoittamaan mieletään Ison Pajan eteen.

joo ei oo kato, ni lopettakaa noin setsemän uutiset ja me lopetetaan ylen kattominen. eiku vielä parempi idea, lopettakaa internet ni me lopetetaa runkkaamine!

Populaarikulttuuri on vaihdettava piparikulttuuriksi! Yle aloittaakoot tilalla kolme pornoon keskittyvaa kanavaa niin
menestys on taattu. Tissit myy!

Jos YLE hakee säästöjä, niin annan tässä ilmaisen vinkin.
Urheiluruudussa ja muissa urheilu – ja voimisteluohjelmissa tulee uutisoida vain menestykset. Siis ainoastaan mitallisiat. Jos on mennyt sika huonosti, niin turha siitä on toitottaa ja käyttää kallista lähetysaikaa sen setvimiseen, että suksi ei luistanut kun ladulla oli lunta.

Carlitos: siinä onkin tosiaan uutisoimista, kun siat voittaa mitaleita.. varsinkin jos sika tavallisesti menee sika huonosti.

Onko siis varmaa, että siat voittaa? Kirjoitat ”kun siat voittaa”. Tai siat voittaVAT!
Vedän tästä sen johtopäätöksen, että sinulla on sisäpiiriin tietoa siitä, että siat tulevat voittamaan. Muut tulevat silloin voitetuiksi.
Siis kyseessä lienee sopupeli.
Mutta mitä silloin tulee, kun tulee syötyä?

Ko se Antero edustaa miljoonien kantoja niin verottajana ja Reenpacen metsävastaavana kysylen notta misä ne mijloonien kannot on?
Kuka hoiti hakkuut? Onko metsää hävitetty, onko taimet ostettu Metsäyhdistys Tapiolta?
Muuten häkki heilahtaa ja taiminfia vie metsätulot, perskeles.

Saikos se Junkneri yhtä huonoa jälkeä aikaiseksi Microsoftin yhteiskuntasumutusvastaavana tai Lipposen pikku apurina kuin nykyään Ylessä?

Vastaan itse itselleni. Muut miettikööt vielä.
Sehän on PASKAA ! Kun tulee syötyä (ulos).
Mitä tulee MicroSoftiin, niin sekin on sitä.
Eikä MS ole vastaus, vaan se on kysymys. Vastaus on EI!
Ja eikös se ole joku tautikin? MS? Sekö sillä Junkmannilla on? Kuvissa näyttäisi, että äijällä on samettihousut amerikkalaisilla putkiprässeillä. Tyyli ei ole koskaan pois muodista.
Mitä sille aikaisemmalle torvensoittajalle tapahtui? Eikö sitä saisi takaisin töihin? Sen hölmöilyt on jo unohdettu. Pakkolain paikka.
Työ vapauttaa!

Niin, ja vielä teille kaikille roskapostin lähettäjille: lakatkaa JUMALAUTA kauppaamasta minulle niitä peniksen kehittämispillereitä!! Minä kusen aina ulkona, niin että ei sen tarvitse olla pidempi eikä paksumpi!
Että kyllä perkele jämpti on näin!

Pekka-eric-auvis -kortti on jo pelattu eduskunnassa sopulistiopposition toimesta! Ko. korttia ehdotetaan Mustan Pekan korvaajaksi hullunhauskassa lasten (ja aikuistenkin) pelissä Hullunkuriset perheet! Hallitus vaikenee! Täältä tähän!

tajusitte viimeinkin te jurpot poistaa ne videot. nyt tätä voi taas alkaa lukemaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Thor tyytymätön Elisan toimintaan

(TRUDVANG) Televiestintäyhtiö Elisan suurin omistaja Thor on ilmaissut tyytymättömyytensä yhtiön toimintaan. Thorin mukaan Elisa myy liikaa matkapuhelimia ja laajakaistaliittymiä ja...

Close