Kategoriat
Urheilu

Karalahden hukkaamiskielto on 15 000 euroa

(RAJAKYLÄ) Espoon käräjäoikeus on asettanut jääkiekkoilija Jere Karalahden hukkaamiskiellon summaksi 15 000 euroa. Käräjäoikeuden päätös tulee kalliiksi Karalahden entiselle seuralle HIFK:lle, joka hukkasi Karalahden useita kertoja. Helsinkiläisseuran johto ei polvilumpioidensa vuoksi halua kommentoida Karalahden tilannetta.
”No hei vittu kato äijä se on äijä kun vetää kato viiv…viinaa ja pelaa jääkiekkoa ja on se äijä kun se juo vaan ja ryyppää ja rellestää”, kommentoi kerran keväässä jääkiekosta innostuva keskivertokatsoja.
Maksettavaa tulee myös Karalahden nykyiselle seuralle eli Oulun Kärpille, joka hukkasi puolustajansa kesken jääharjoitusten muutama viikko takaperin. Käräjäoikeuden päätös tarkoittaa myös sitä, että Karalahti pysyy vangittuna vielä pitkään.
”Ei ole varaa päästää miestä hukkaan”, Espoon poliisivankilasta kommentoidaan.

12 vastausta aiheeseen “Karalahden hukkaamiskielto on 15 000 euroa”

Ainoa minkä on hukattu on suomen kielen taso. Joskus ennenvanhaan omaisuus oli hävityskiellossa ja ihmiset kirjoittivat päivämäärät oikein. Ja susihukka osasi talonpuhalluspaikalle eksymättä, joten sitäkään ei hukattu.

Entäs Kimi tai suomalaisten NHL-jääkiekkoilijen viimeyönä tekemät syöttöpisteet? Miksei niitä mainita jutussa?

Viime kädessä Karalahden hukkaamisesta on vastuussa Karameri, pitäisi tarkempaa huolta lahdestaan.

Olen Teemu Selänne ja annoin just rikkinäisen lätkämailan Pelastakaa Lapset ry:n joulumyyntiin.

Yhtenäinen Venäjä (64%) kiittää muiden muassa myös suomalaista Lehteä, joka älysi pysytellä hiljaa duuman vaalien ajan.
”Juuri tällaista passiivisuutta me oppositiolta kaipaamme, jotta takaamme vihdoin yksipuoluejärjestelmän Äiti-Venäjällä”, linjasi tsaari Vladimir I lisäten vielä, että ”rettelöitsijät maistakoon OMOH-pamppua”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset viimeinen pisara Ylelle

(ISO PAJA) Yleisradion ryhtiliike on lopettamassa populaarikulttuuriin keskittyvän Yle Extra -kanavan. Samalla Yleisradio lakkauttaisi myös pari radiokanavaa, joita jäävät kaipaamaan...

Close