Kategoriat
Talous

Thor tyytymätön Elisan toimintaan

(TRUDVANG) Televiestintäyhtiö Elisan suurin omistaja Thor on ilmaissut tyytymättömyytensä yhtiön toimintaan. Thorin mukaan Elisa myy liikaa matkapuhelimia ja laajakaistaliittymiä ja aivan liian vähän ukkosmyrskyjä sekä pajavasaroita.
”Missä on Thrym, tuo katala liero, joka vie Mjölnirin? Astu esiin, kurja jättiläinen, niin selvitämme tilimme!” raivostunut mytologian hahmo vaati.
Ukkosenjumalan vaatimuksesta Elisa järjestää ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa nautitaan runsaasti olutta ja sianlihaa ja taistellaan auringonlaskuun saakka.

9 vastausta aiheeseen “Thor tyytymätön Elisan toimintaan”

Tuosta tulikin mieleeni, miten kerran tapoin 24 vihollista, kun halusin antaa täydellisen kalloston ystävälleni, joka meni naimisiin. Ikävä kyllä kaikki tuttavani olivat saaneet saman idean ja hän sai kalloja aivan päättömästi!

Aina puhutaan Thorin vasarasta. Muistan kuitenkin Gary Larsonin esitelleen myös Thorin ruuvimeisselit ja jakoavaimen – aika rautaa nekin!

Oikea berserkki on Asterixinsa lukenut. Ja mitäs pahaa siinä… ihan luonnollistahan se on nuorelle miehelle.
Kyllä minäkin luin nuorena sarjakuvia ihan silmittömästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen arvostelee eriäviä mielipiteitä

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen arvostelee rajusti suomalaisten esittämiä mielipiteitä. Vanhanen pitää käsittämättömänä sitä, että mielipidemittausten mukaan kansa hyväksyi Tehyn työtaistelutoimet....

Close