Kategoriat
Video

Noin seitsemän uutiset perjantaina 2.11.2007

22 vastausta aiheeseen “Noin seitsemän uutiset perjantaina 2.11.2007”

Tissit mainittu
Nää on loistavia, kiittäen tästä että muistan taas vitutukseni.. Lisää vaan viteoo kehiin

Valitettavasti olette vajonneet jonnekin Titta Jokisen tasolle videoiden avulla. Harmi, menetitte pitkäaikaisen sivujenne puolestapuhujan. Poistan sivunne suosikeista ja etsin laatua muualta koska täällä sitä ei enää ole.

Varoitin jo kerran. Ei näitä huonoja videoita. Minä tiedän missä te asutte… Hevosen pää on jo jääkaapissa….

Ahdistun. Kuusneloseni nettiselain tukehtuu videoiden kuvien lataamiseen ja loistavana jatkuvat tekstiuutiset jäävät pitkällisen odottamisen taakse. Laittakaa videoiden priivjuuvit etusivulta piiloon, jooko? Lehti oli yksi selkeimmistä leiauttilippulaivoista ennen, nyt se alkaa muistuttaa samanlaista yliraskasta ja sotkuista sillisalaattia kuin kaikki muut saitit koko maailmassa. Annan uutinen rokkaa!

Nää videot on välillä hauskoja, mutta ne olisivat tekstimuodossa vielä hauskempia. Samanlainen huumori ei toimi toisessa mediassa – siksi suosittelen tämäntyylisten juttujen kirjoittamista, ja videoihin, sikäli kun niitä haluatte tehdä, erilaista huumoria.

Henk. koht. pidän videoista, koska niissä voidaan luoda lisäulottuvuutta tekstiin kuvamateriaalin avulla.
Tissejä odotellessa.

minä en tätä muutosta pyytänyt, se tuli minulle yllätyksenä. ei toimivaa konseptia kannata muuttaa.

Nämä viteot on hyviä, niissä on hyvä tempo, asiat tuodaan hauskasti ja nasevasti esille ja Oskari petraa koko ajan.
Miksi jotkut vinkuu alvariinsa tekstiuutisia – muuttakaa korpeen ja lukekaa siellä vaikka vanhoja almanakkoja.
Älkää vain lopettako noin seitsemän uutisia!

Heti iski kauhea morkkis kun itse vinguin tekstiuutisten vaatijoita muuttamaan korpeen.
Kyllä He ovat oikeasti oikeassa, lisää myös tekstiuutisia pliis !

Videot on hauskoja, ja niitä on helpompi jaksaa katsoa kuin lukea joitakin uutisia alusta loppuun. Muutoksen vastustajat painukoot konservatiiveihin vyön alta. Tietysti niitä tekstiuutisiakin voisi joskus tulla, mutta ei näitä videoitakaan voi liikaa olla.

Hallittu rakennemuutos ja vastuullinen markkinatalous. Sähköpörssi ja sateet Norjassa. Ex-kulttuuriministeri ja imbesilliys. Kokoomus ja käsien pesu itse aiheutetuista katastrofeista. Jyrki Katainen ja Vänrikki Nappula. Demarit ja uusavuttomuus. Politiikka ja oman edun tavoittelu muiden kustannuksella. Puiden näkeminen metsältä ja videoiden lukemisen helppous. TV-chat ja kykyjen äärirajoilla työskentely. Valmiiksi pureskeltu viihde ja vaihtoehtojen puute.

epäilen, että poistitte huonon kännikirjoitukseni. Missä on sananvapaus, kun samizdat-lehteä voidaan sensuroida?

Voisko noista videoista saada lyhyitä tekstitiivistelmiä? Mä en millään jaksa pureksia noin pitkiä juttuja…

Onhan nää nyt huonoja verrattuna. Mielikuvituksettomasti kuvitettuja radiojuttuja, jotka olis parhaimmillaan, jos saisi itse lukea esim tietokoneen ruudulta.

ootte perseestä! Ootte kaikki perseestä11! Sen lisäks että ootte perseestä ni mulle alkaa tulla nälkä! Jääkaapissa on ruokaa mut pitäs eka nousta tästä tuolilta idlaamasta! Ehkä haukun vielä hetken sitä, kuinka syvältä olette, ja jatkan huutomerkkien liika-, väärin- sekä sekakäyttöä! Angstangst sanos varjoankka kun paskaa väänsi! OOTTE NIIN PERSEESTÄ ETTÄ MUN KÄPS LOKKIKIN MENIPPÄÄLLEVOIJUMALAUTA!111 ei voi ihmisen elo olla helpompaa kuin internetissä Anonyymin nimiin kirjoitellessa. Ei helvetin helvetti tätäkin maailmaa. Hukkukaa paskaan saatanan turhakkeet. Kapiset taiteilijanrentut ja hölmöt huuhaahumanistit. Kaikki käsienheiluttelijat ja loppu kööri. Ihan perseestä kaikki. Voi helvetin helvetti.

Elämän sietämätön keveys ja laiskuuden tuoma moraalinen krapula. Joulun toitotus marraskuun alusta lähtien ja Hullut Päivät. Printterin paperin loppuminen ja se, että herätyskello herättää liian aikaisin. Kännykkäkameran toimimattomuus kriittisessä tilanteessa ja liikaa jatkojohtoja. Tyhjät patterit ja kahvin haju hengityksessä. Näytössä liikaa kontrastia ja elämässä liian vähän. Rillit joita en käytä ja urheilu, jonka määrää pitäisi aina perkele lisätä. Osaaminen ja se, että maailmassa on miljoona (tai ainakin tuhat) ihmistä jotka silti osaa paremmin. Huonous ja se, että kuitenkin menee ihan saatanan lujaa, onhan nousukausi ja maassa kaikki hyvin. Oravanpyörä ja elämän saatanallinen saamattomuus.
Kiitos ja anteeksi.

Anonyymin sigsin nimiin kirjoittaminen ei varmasti ole helppoa, sillä tulos on neroutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ero vei Anna Erikssonin helvetin portille

(DEIMOS) Laulaja Anna Eriksson on kertonut eroamisen Sipe Santapukista vieneen hänet helvetin porteille. Siellä Eriksson kohtasi runsaasti impejä, lost souleja...

Close