Kategoriat
Seksivau

Maajussi-Teija alasti

(RYNTÄÄT) Television hupailuohjelmassa Keskustapuolueen äänestäjälle rekisteröity parisuhde esiintynyt Teija-niminen henkilö on riisunut vaatteensa. Saunassa käynyt ihmiseläin otti luotettavien silminnäkijälausuntojen mukaan kaikki – siis ihan kaikki – vaatteet pois ja meni saunaan.
”Otsikko kursiivilla ja seiskytä pistettä”, kommentoitiin tapahtumaa Iltalehden toimituksessa.
Tämän jälkeen Teija-henkilö pisti vaatteet takaisin päälleen. Tiettävästi hän on aiemminkin ollut alasti, nimittäin ainakin 42 vuotta sitten äitinsä vaginasta poistuessaan.
”Otsikko lihavalla ja satapata pistettä”, tätä viimeisintä käännettä kommentoitiin Ilta-Sanomien viihdeuutistoimituksessa.

7 vastausta aiheeseen “Maajussi-Teija alasti”

Osinko tulojen lisääntymisellä vastaavasti on kansalaisten ostovoimaa parantava vaikutus. Liiaksi lisääntynyt rahan käyttö johtaa talouden ylikuumenemiseen, josta ajanmittaan seuraa lama. Pidetään vaan ne ryntäät piilossa, ettei palata 1990-luvun hulluihin vuosiin.

Taidatte olla impotentteja kaikki? Miksi daisareiden näkymisen yhteydessä pitää miettiä kuka sillä rikastuu. Minä ainakin saan yleensä tissit nähdessäni miellyttäviä ja elämää rikastuttavia kokemuksia, vaikkei rahaa heru.
Mielestäni olisi todellista demokratiaa, että keltaisten lehtien lööpit tehtäisiin hologrammitekniikalla. Lasten korkeudelta katsottaessa siinä olisi Pokémonien Pikachu, Naisten korkeudella alaston kokki Jamie Oliver lampaanpaistin kanssa ja yli 180-senttiset näkisivät hyvät tissit.
No, ongelmaksi voisi tulla se, että perheen pienin kysyisi, että miksi iskällä seisoo, kun se katsoo kassajonossa Pikachua???

saakohan iltiksessä sanoa vagina… ettei pitäisi sanoa esim. römpsä. Se on kansankielisempikin, eikä voida syyttää rietastelusta. Römpsä ei nimittäin edes löydy Nykysuomen sanakirjasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset perjantaina 2.11.2007

Close