Kategoriat
Seksivau

Ero vei Anna Erikssonin helvetin portille

(DEIMOS) Laulaja Anna Eriksson on kertonut eroamisen Sipe Santapukista vieneen hänet helvetin porteille. Siellä Eriksson kohtasi runsaasti impejä, lost souleja ja cacodemoneita. Kyberdemoni pisti kuitenkin vuoden 2004 soitetuimman kotimaisen artistit kyvyt koetukselle.
”Onneksi löysin moottorisahan jo varhaisessa vaiheessa”, suupielestään verta tiputellut laulaja sanoi.
Seuraavaksi Eriksson suuntaa kiertueellaan Ravintola Foxiaan Oulussa.
”IDDQD”, hän sanoo poistuessaan.

18 vastausta aiheeseen “Ero vei Anna Erikssonin helvetin portille”

Kertoo jotain iltapäivälehtien tasosta, että Lehti lainaa suoraan niiden lööppiä.

”IDSPISPOPD”, totesi Iltalehden toimittaja ja tuli seinän läpi häiriköimään Erikssonia. Onneksi laulaja oli jo löytänyt BFG9000:n.

Anna Erikssonin elämänohje tästä eteenpäin onkin hyvin yksinkertainen: tapa, tapa, tapa ja tallenna välillä.
Pysyisi siellä porteilla, niin ei suoltaisi enää shittejään Radio Novan soittolistoille.

Ulkonäkönsä puolesta ennemmin taivaaseen kuin helvettiin kuuluva Anna ”Sony” Eriksson on pitkälti itse syypää infernaalisiin kokemuksiinsa. Helvetin postilaatikolla käynti EI kuitenkaan johtunut erosta, vaan hän manasi pahan itse esiin.
Tiettävästi Anna oli purkamassa tavaroitaan pahvilaatikoista surkeassa vuokrayksiössään, kun hän alkoi kaivata äänitettä musiikillisen uransa alkumetreiltä. ”Missä on demoni?”, hän lausui itsekseen. Silloin hän kuuli vastauksen selkänsä takaa haudantakaisella äänellä: ”Tässä minä olen. Minä on demoni! Ruhahahhaaaa!!!”
Onneksi Annalla oli ranteessaan Valittujen Paloittelijoiden tilaajalahjana saatu vuorikristallikoru, joka karkoitti pahan, ennen kuin se pääsi hivelemään Annan hoikkia sääriä. Tilanteessa apuna oli myös keittiön pöydälle unohtunut HK:n valkosipuliperuna-rasia.

Arkkiviili on pahin demoneista. DOOM vaikutti peruuttamattomasti sisäiseen maailmaani. Nytkin kuuntelen Dimmua iho kananlihalla ja liekit lyövät korkeuksiin.
Antchristus-Spiritualis
Antichristus-Spiritualis
Antchristus-Spiritualis
Antichristus-Spiritualis
In Sorte Diaboli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset torstaina 1.11.2007

Close