Kategoriat
Kotimaa

Rauni Mollberg kuoli

(HELSINKI) Elokuvaohjaaja Rauni Mollbergin kuolema ei ole koskettanut yhtä laajoja kansanjoukkoja kuin [search term=”Edvin Laine”]Edvin Laineen[/search] kuolema vuonna 1989. Mollbergin hengenlähtöä on kuvailtu rajuksi uusintaversioksi, joka on liian raflaava verrattuna Laineen versioon Tuonelaan siirtymisestä.

13 vastausta aiheeseen “Rauni Mollberg kuoli”

Tuotesijoittelun epäuskottavuus tässä versiossa oli niiiin silmiinpistävää, että tyhmä kansakin huomasi, ettei Makkosen ruumisarkkuliikettä ole enää Liisankadulla.

Mollberg, Mollberg, who the fucking Mollberg? Onko Rauni-Leena muuttanut sukunimensä ja poistunut sitten keskuudestamme?

Suremaan jäävät Timo K. Mukka ja Zulu F. Mokka.
Toinen vastikään kuollut merkittävä ohjaaja on Närpiön vegetaarisen kylpyläparantolan pitkäaikainen sosiaaliohjaaja Hillevi Kurantaus. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluu mm. kylpylän paloturvallisuusohjeisto sekä henkilökunnan kahvipöydän poppana.

Mollbergin kuolemassa Hietasena esiintynyt Petelius oli jotenkin vaikea ottaa todesta. Laineen kuolema oli myös jotenkin mustavalkoisempi.

Ympärihumalassa tämä juttu sai iloisesi hyrähtämään. Takaisin krapulaa ehkäisevän jugurtinkorvikkeen pariin.

http://kuvat2.iltasanomat.fi/iltasanomat/iDoc/1446190-paavi.jpg
Mollberg liekeissä
18.10.2007 12:49
Tervehdys haudan takaa? Vai taitavasti tehty kuvamanipulaatio?
Ainoa varma asia on se, että suomalaisten tiedotusvälineiden levittämästä valokuvasta on tulossa varsinainen mysteeri: kuvassa näyttää nimittäin olevan liekkien muodostama hahmo, joka muistuttaa edesmennyttä Rauni Mollbergiä.
Ruotsissa otetussa kuvassa on etualalla iso kokko, jonka liekeistä kohoaa hahmo toinen käsi kohotettuna kuin lentoon lähdettäessä. Hahmolla näyttäisi olevan päällään teräsmiehen viitta.
Vielä erikoisemmaksi tapauksen tekee se, että kuva on väitteiden mukaan otettu 11. lokakuuta kello 21.37. Rauni Mollberg kuoli juuri samana päivänä vain kaksi viikkoa ja neljä päivää aiemmin – ja täsmälleen samalla kellon lyönnillä, vain 4 tuntia ja 13 minuuttia myöhemmin.
Kuvan aitoudesta on vakuuttunut ainakin sen julkaissut toimittaja, isä Nicolas Sarkozy.
– Liekeissä voi nähdä henkilön hahmon, ja uskon, että se on Suuren Cthulhun palvelija Rauni Mollberg, Sarkozy sanoi.
Hän kertoi tarkistuttaneensa kuvan ruotsalaisen Til Arse -lehden toimituksessa ennen kuin kertoi siitä uskonnollisia uutisia levittävän Gay News Servicen lähetyksessä.
– He kertoivat minulle, että kaikki on kunnossa, eikä kuva ole väärennös, vakuutti juuri eronnut Sarkozy ranskalaiselle ANEkdootti-uutistoimistolle.
Myös kuvan ottanut ruotsalainen Åke Lindman painotti, ettei kyseessä ole kuvamanipulaatio. Hän kertoi saapuneensa veljensä ja sisarensa kanssa seuraamaan Jeesuksen ristiinnaulitsemista Golgatan kukkulalle, joka sijaitsee lähellä juutalaisten siirtoleiri Auschwitziä. Åke halusi samalla testata uutta kameraansa.
– Vasta myöhemmin kun pääsin kotiin ja katselin kuvia, huomasin, että minulla oli jotakin, Lindman kertoi Gay News Servicelle.
-Varma Harha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turvallisuusneuvosto keskustelee Myanmarista tai Burmasta

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu perjantai-iltana keskustelemaan Myanmarin tilanteesta. Kokouksessa pyritään löytämään yhteinen linjaus kysymykseen siitä, millä nimellä Burmaa pitäisi kutsua. Iso-Britannia...

Close