Kategoriat
Ulkomaat

Turvallisuusneuvosto keskustelee Myanmarista tai Burmasta

YK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu perjantai-iltana keskustelemaan Myanmarin tilanteesta. Kokouksessa pyritään löytämään yhteinen linjaus kysymykseen siitä, millä nimellä Burmaa pitäisi kutsua.
Iso-Britannia aikoo tuoda kokoukseen esityksen, jossa vaaditaan, että maalle keksittäisiin uusi, hassu nimi.
Yhteisten linjanvetojen tekemistä vaikeuttaa se, että turvallisuusneuvoston pysyvänä jäsenenä Kiinalla on veto-oikeus. Kiina on ilmoittanut vastustavansa tiukasti hassujen nimien käyttöönottoa.

30 vastausta aiheeseen “Turvallisuusneuvosto keskustelee Myanmarista tai Burmasta”

Tarquin Fin-tim-lin-bin-whin-bim-lim-bus-stop-F’tang-F’tang-Olé-Biscuitbarrel

Minä ehdottaisin turvallisuusneuvostolle vihdoin ja viimein hassujen hattujen käyttöönottoa. Kiinalaiset voisivat saada poikkeuksen kun ne näyttävät hassuilta muutenkin.

Ensimmäinen vaikea asia turvallisuusneuvostossa oli päästä yksimielisyyteen missä tuollainen Burma/Myanmar-niminen persläpi sijaitsee. Maanosasta sentään oltiin hajulla, mutta muuten arvailut sijainnista vaihtelivat Bangladeshin länsipuolesta Kurileihin saakka. Melkein kaikkien vaihtuvien jäsenmaiden edustajat löysivät kartalta kummankin erikseen, mutta sehän vain kaksinkertaistaa äänen myynnistä saadun avustuksen.
Katugallup USAssa taas paljasti että enemmistö amerikkalaisista arveli sijainniksi jossain naapuriosavaltion toisella puolella, rohkeimmat sijoittivat sen jonnekin Meksikon ja Tulimaan suunnalle. Suurin osa muisteli ensin että kyseinen maa on tuttu jostain Steven Spielbergin dinosauruselokuvasta.

Itse kannatan nimeä Etelä-Ossetia. Se on ehdottomasti naurettavin paikka missä olen ollut, ja siellä pidetään hassuja hattuja. Muutos on korkeintaan positiivista.

olen nähnyt asioita
nähnyt ne omin silmin
olen nähnyt asioita
usein valepuvuissa
porkkanoita
käsilaukkuja
juusto
pyttyjä
venäläisiä
planeettoja
hamstereita
häitä
runomiehiä
Stalin
kuala lumpur
pygmejä
undulaatteja
kuala lumpur

Toivottavasti munkit ovat ainakin kävelleet hassusti mielenosoituksissaan. None of that ”right leg isn’t silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step” bit.

Vai Ministry of Silly Hawks?
Oma ehdotukseni Burma/Myanmarin uudeksi nimeksi on ”Belgia”.

Antakaa kuristajakäärmeen jo olla, lainatkaa mieluummin Mustanaamiota. Fantomilta voisi kysyä myös Myanmarin ja Burman oikeaa nimeä.

Mistä saa ostaa nimim. feebl:in runokirjaa? Puhuttelevaa, kertakaikkaan puhuttelevaa.

Jätän tähän tyrkylle avoimen ostotarjouksen Lehdestä. Olen havainnut, että Lehdellä menee tällä hetkellä korkeintaan keskinkertaisesti, ja tarjoutuisin pelastamaan sen.
Olen arvioinut, että myytäessä voisi tästä irrota n 10M€, joten tarjoan teille 1200€.
Huom! Tarjous on avoin, mikäli Lehti ei ole myynnissä, voin ostaa samalla hintaa myös tuon parkkipaikalla lojuvan toimittajan mazdan. Rikkaan yhteiskunnallinen velvollisuus on ostaa.
terv. Jari S

Nimenvaihdosta itämaisiin kohteisiin puheenollen, eiko Thai-Hierontapaikkojen pitäisi vaihtaa harhaanjohtava nimikkeensä THAI-HUORINTAPAIKOIKSI?
Samalla asettaisin pohdinnan alle ajatuksen, josko Aki Hakkaraisen julkkisnimikkeeksi pantaisiin Suomen Virallinen HIVAUTTAJA…?

Onko Turvallisuus mielestänne tärkeää?
o Kyllä, erittäin tärkeää
o Ei laisinkaan tärkeää
o Ei kiitos, osallistun vain arvontaan
o Todellinen mielipiteeni on jäänyt julkisuudessa toilailujeni varjoon.
o Ettekö näe, että minä juon nyt kahvia?

Onko Turvallisuus mielestänne tärkeää?
o Kyllä, erittäin tärkeää
o Ei laisinkaan tärkeää
o Ei kiitos, osallistun vain arvontaan
o Todellinen mielipiteeni on jäänyt julkisuudessa toilailujeni varjoon.
o Ettekö näe, että minä juon nyt kahvia?

Kiina on nimenvaihtojen edelläkävijä, mm. Pekingistä on tehty Beijing. Tiettävästi Pohjois-Korea on muuttamassa nimeään Kainuuksi.

Mutta miksi turvallisuusneuvosto ei keskustele siitä, että hoitajat uhkaavat Suomessa joukkoitsemurhalla?!!!

Turvallisuusneuvosto keskustelee Lehden vaipumisesta apatian horrokseen.
Ongelman taustalla vaikuttaa ilmeisesti tälle vuodelle varattujen luonnonvarojen yllättävä loppuminen kaupoista, mikä ajaa Lehden toimittajat imemään Alkon halvinta punaviiniä korkin läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maddy-tutkijat selvittävät miljonääri-Fossettin osallisuuden

(KIINNOSTAA) Ihan kaikkia aivan perkeleesti kiinnostavassa Madeleine McCannin katoamisjutussa on jälleen tapahtunut uusi ja pirun mielenkiintoinen käänne, joka viihdyttää kaikkia...

Close