Kategoriat
Ulkomaat

Maddy-tutkijat selvittävät miljonääri-Fossettin osallisuuden

(KIINNOSTAA) Ihan kaikkia aivan perkeleesti kiinnostavassa Madeleine McCannin katoamisjutussa on jälleen tapahtunut uusi ja pirun mielenkiintoinen käänne, joka viihdyttää kaikkia niitä joilla ei ole tarpeeksi omia ongelmia. Torstaina julkisuuteen tuli tieto, jonka mukaan Portugalin poliisi selvittää äskettäin kadonneen miljonääri Steve Fossettin yhteyksiä Maddy-tapaukseen. Myös Fossett on ollut jo viikkoja kateissa.
Portugalin viranomaisten mukaan juuri tämä yhteys on herättänyt epäilyjä: kaksi katoamistapausta, joista molemmat saavat suhteetonta huomiota mediassa. Lisäksi poliisi huomauttaa, että kaksi miljonääriä on ryhtynyt Madeleinen vanhempien taloudelliseksi tueksi, mikä ennestään syventää rahapiirien yhteyksiä juttuun.
”Mistä tulikin mieleeni nokkela vitsi: mitä eroa on perunalla ja belgialaislapsella? Heh, heh, no miettikääpä sitä”, arvioi poliisiupseeri Tania Lusi.
Madeleinesta on saatu viime kuukausien aikana runsaasti havaintoja. Hänet on väitetty nähdyn mm. Marokossa, Espanjassa, oudossa kuviossa paahtoleivässä, Marsin pinnalla sekä Des Moinesissa. Tytön sieppaajaksi on vuoroin veikkailtu pedofiilejä, vapaamuurareita ja maailmanlaajuista juutalaisten salaliittoa. Elvis Aaron Presley on kiistänyt tietävänsä tytön olinpaikasta mitään.

26 vastausta aiheeseen “Maddy-tutkijat selvittävät miljonääri-Fossettin osallisuuden”

Yhdenkin alaikäisen tissin mainitseminen voisi leimata koko organisation pdf-touhuksi. Naispoliisin terhakkaan rintavarustukseen olisi sentään voinut vihjata.

no mikä ero niillä perunoilla ja belgialaislapsilla on? en keksinyt mitään eroa.

Belgialaislapsista saa maukkaampaa muusia ja ne säilyvät pidempään pakastettuina.

Alaston kokki taitaa lietää mistä puhuu?
Onkos Takeshi Kagan yhteys tapaukseen tutkittu?

Eiköhän se perunan ja belgialaislapsen ero ole siinä, että toinen on hauska lyödä lekalla liiskaksi, kun taas toinen on peruna.

Kyllä Paavo tietää miten mukuloita tehdään. Otetaan vaan siemenpora esiin ja pistetään että hömps hömps.

TIETOKULMA
Perunat eivät ole belgialaislapsia
Uppopaistetut perunasuikaleet tunnetaan nimellä ”ranskalaiset perunat”, vaikka ruokalaji on kotoisin Belgiasta. Belgialaislasten alkuperä on yleisesti tiedossa.
Ranskanperuna on yleensä pitkä, ohut ja kapea. Lapset voivat olla muodoltaan pulskia: ainakin naapurin Anni on kohta yhtä läski kuin äitinsä.
Ranskanperunat maustetaan usein suolalla. Kulttuurimaana tunnetussa Suomessa on myös yleistä maustaa ne ketsupilla.

Myös kulttuurilehti Madin sekä Pirkka-Pekka ”Spede” Peteliuksen (Muistan sua Elaine…) osuutta Madelainen katoamiseen tutkitaan, kertoo BB-Timo päiväkirjahuoneessa ahdistellen samalla tuolia, seiniä sekä mikrofoniaan.

Sain Lehden upouudet uutiset Hoitajien työehtosopimuksesta faksilla, vaikken ollut niitä tilannut enkä pyytänyt. Enkä oikeastaan ole niitä lukenutkaan. Totesin vain, että ne taitavat olla salaiseksi luokiteltuja, koska niitä ei näy täällä internetissä. Oho, nyt taidan vuotaa…

”Lehti: Nokia hieroo miljardikauppaa Yhdysvalloissa” otsikoi Ilta-Sanomien verkkolehti tänään. Missä on Lehden skuuppi?

Katsokaa tilastoja:
heinäkuu 2004 241 huumoriuutista
syyskuu 2007 15 huumoriuutista
Onko huumori loppumassa maailmasta? Onko se ehtyvä luonnonvara? Joutuvatko lapsemme taistelemaan maailman viimeisistä huumorivarannoista? Pohjoisnapajäätikön altako sitä täytyy ruveta poraamaan?

Terhakka ja hyvin muodostunut rinta.
Olettaisin että myös tissit siis mainittu.

Eihän kukaan enää nykyään lue Lehteä, siksi on järkevää vähentää ilmestymistiheyttä. Kaikki lukevat nykyisin vain nettiä. Tilausmaksuunkin tulee varmaan kohta roima korotus. Ja huonot kelitkin tulossa.

Kaatuvan puun ominaisuudessa haluaisin huomauttaa, että minusta ei ole tälle Lehdelle mitään hyötyä, ellei sitten sähköntuotannossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Marcel Marceau on kuollut

(PARIISI)

Close