Kategoriat
Kotimaa

Ylöjärven hoitaja otti mallia Ilta-Sanomien toimittajilta?

(SADR CITY) Murhista ja murhayrityksistä epäilty 26-vuotias suomalaissairaanhoitaja otti tekoihinsa ehkä mallia Ilta-Sanomien toimittajilta. Moni näkee selviä yhteyksiä useissa toimittajissa sekä Ylöjärven kehitysvammaisten kuntoutuskeskuksen kuolemista epäillyssä naisessa.
Monet Ilta-Sanomien toimittajat ovat naisia, kuten myös 26-vuotias hoitaja. Lisäksi monet toimittajista ovat vaaleatukkaisia. Hämmentävien yhteensattumien summa vain kasvaa, sillä myös monilla toimittajilla on lapsia. Kaiken huipuksi näyttää myös siltä, etteivät toimittajatkaan hallinneet enää omia tekemisiään Ylöjärven tapahtumista kirjoittaessaan, aivan kuten hoitajalle näyttää omassa elämässään käyneen.
”Selviä yhtymäkohtia näissä tapauksissa on”, sanoo Ilta-Sanomien toimittajia katsellut nainen napakasti.

8 vastausta aiheeseen “Ylöjärven hoitaja otti mallia Ilta-Sanomien toimittajilta?”

Ruudun oikean reunan mainoksista seurannut (sairaudenkuvaan kuuluva) löyhän assosiaation syrjähdys:
Suomessa on skitsofreniaa sairastavia saman verran kuin vaasalaisia. Siitä huolimatta yksikään merkittävä lääkefirma ei ole lähtenyt kehittämään lääkettä vaasalaisuuteen. Suosittelen, että artikkelin koskettelema hoitaja palkataan hoitamaan nk. vaasalaisuusepidemia. Hänellä on pätevyys ja näyttöjä.

Ylöjärven hoitaja otti mallia Poliisi kertoo 1981 -kirjasta. Siinä kerrotaan Ruotsissa muutamaa vuotta aiemmin olleesta tapauksesta, jossa apuhoitaja tappoi toistakymmentä potilasta myrkyttämällä. Poliisi kertoo -kirjat on heti sensuroitava ja poltettava.

Aiheeseen liittyvä löyhä assosiaatio (sairaudenkuvan mukaisesti): Skitsofreniaa sairastavia on saman verran kuin vaasalaisia. Tästä huolimatta yksikään lääkefirma ei ole ryhtynyt toimenpiteisiin vaasalaisuudesta parantavan lääkkeen kehittämiseksi. Alustavien neuvottelujen pohjalta voin valottaa, että Sosiaali- ja terveysministeri on näyttänyt vihreää valoa sille, että Ylöjärven hoitaja palkattaisiin hoitamaan nk. vaasalaisongelma.

Ei voi olla vain sattuma, että Matin ja Mervin uusi sauna sijaitsee Ylöjärvellä.

Hommahan haisee kuin 14 laivakontillista 3 vuotta Wiipurin satamassa kypsynyttä amerikkalaista sianmaksaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mantra auttaa kansanedustajaa keskittymään

(OMMM) Kansanedustaja Tanja Saarela (kesk) on paljastanut menestyksensä salaisuuden: hän keskittää ajatuksensa mantraan, jonka avulla kaikki epäolennainen häipyy mielestä. Pian...

Close