Kategoriat
Kotimaa

Kysely: 95 prosenttia suomalaisista hyväksyisi poliisivaltion

(KANSALAISJOURNALISMI) Turvallisuuden lisääminen hyvä, hippi paha, arvioi suomalaisten laaja enemmistö. Suomen Gallupin teettämän kyselyn mukaan noin 95 prosenttia suomalaisista olisi valmiita siirtymään välittömästi täysimittaiseen poliisivaltioon.
Siirtymiselle asetettiin kuitenkin tiukat ehdot: ensinnäkin hipit ja aktivistit on saatava pois katukuvaa ja yksityisautoilua häiritsemästä, toiseksi kaikkien on käytävä armeija sekä taisteltava isänmaan puolesta ja kolmanneksi veronmaksajan varoja ei enää saa käyttää mihinkään aktivismin tukemiseen. Näiden ehtojen täyttyessä totalitarismi on tervetullutta, enemmistö katsoo.
”Turvallisuuden lisääminen noin yleisesti on erittäin hyvä ja tavoiteltava asia, vaikka se tarkoittaisikin kansalaisoikeuksien lakkauttamista, totalitaarisen koneiston pystyttämistä ja hyvinvointivaltion romahtamista. Tärkeintä on ettei ole mitään aktivismia, se on vaarallista lapsille ja lihottaakin”, kommentoi Geneerinen Keskustelupalstan Kirjoittaja noin kahdeksantoista kirjoitusvirheen korjaamisen jälkeen.
Enemmistö hyväksyi gallupin mukaan myös Suomen kansalaisten ampumisen julkisilla paikoilla, jos nämä ovat syyllistyneet esimerkiksi kasvissyöntiin, rastahiusten pitämiseen tai jos he ovat alle 30-vuotiaita. Yleisetikin ottaen kansa on valmis lisäämään viranomaisten oikeuksia summittaisiin pidätyksiin sekä ruumiillisiin rangaistuksiin.
”On se perin erikoista että äidin pukku katuterroristit saavat sotkea tavallisen helsinkiläisen vapaapäivän tempauksillaan, eikä poliisi tee mitään. Kadut vapaaksi ja heti. Terroristien tarkoitus on aina luoda kaaosta josta sitten voidaan syyttää muita. Kadunvaltaajat ovat terroristeja”, katsoi toinen Geneerinen Kirjoittaja ilman kirjoitusvirheiden korjaamista tai loogisten aukkojen paikkaamista.
Kyselyyn osallistui ihmisiä, joista aivan liian monella on internet-yhteys.

32 vastausta aiheeseen “Kysely: 95 prosenttia suomalaisista hyväksyisi poliisivaltion”

Lehden keskustelupalsta tuottaa noin 5% enemmän huumoria päivääni kuin Arno Kotron tissit. HS.fi sen sijaan on satumaa, sitä ei ole oikeasti olemassa.

Käyn siinä usein siinä Topeliuksen katussa ja kumpsautin yhtä osottajaa autollani ja siitäkös Sanomissa sota syttyi! Turhaan ottivat minukkin silmätikuksi. Voisivat pitää osotuksensa tahi muualla!
-Anders

95 prosenttia poliiseista hyväksyisi suomalaisvaltion.
-Eiks se vois olla siinä Länsirannalla sekä Gazassa ja pääkaupunki vois olla vaikka Jerusalem, kommentoi aihetta poliisimestari Sisu.

”Enemmistö hyväksyi gallupin mukaan myös Suomen kansalaisten ampumisen julkisilla paikoilla, jos nämä ovat syyllistyneet esimerkiksi kasvissyöntiin, rastahiusten pitämiseen tai jos he ovat alle 30-vuotiaita. Yleisetikin ottaen kansa on valmis lisäämään viranomaisten oikeuksia summittaisiin pidätyksiin sekä ruumiillisiin rangaistuksiin.”
ehottomasti!
H.Talonen

Kytät on poliiseja.
Muuten huumori löytyy tosiaan kyllä Hesarin keskustelupalstoilta. Ne tekevät sen itse.

Parisataa infantiilia ja itsekästä pummia metelöi ja estää liikenteen kadulla, punikkipoliisin suojeluksessa. Sekö on muka demokraattista?
Aikoihin on eletty totisesti.

Onkos kirjoittajaa kohdeltu huonosti poliisin toimesta, kun noin irvailee? Ettei vain oma hippismi olisi nostanut pissoja päähän?

Muutamia tämän artikkelin kommentteja lukiessa tulee mieleen, että myös liian monella Lehden lukijoista on internet-yhteys.

Mutta useimmilta Lehden ja Hs.fi:n lukijoilta ja kirjoittajilta myös puuttuu todellisuusyhteys.

Polttakaa vielä vähän lisää hamppua jotta aivonne tuhoutuvat lopullisesti eikä meidän tarvitse kestää tätä sontaa.

Gallupit muokkaavat mielipiteitä. Nyt 2,5% hippivähemmistö kuvittelee osuutensa tuplasti suuremmaksi.
KENEN ON VASTUU!!!

Kommentit alkavat muistuttaa HS keskustelua. Nuo kadunvaltaajat eivät saaneet ylevää sanomaansa näemmä kovin hyvin perille. On totta, että kaupungin katuja voisi käyttää muuhunkin kuin autoilla huristeluun. Kuitenkin ne on tarkoitettu liikkumista varten, eikä liikkuminen onnistu jos joku istuu tielläsi kuunnellen Pelle Miljuunaa.
Vertaisin tätä nokittelua pikkukaupunkini paikallislehden keskusteluun: Mummot valittavat nuorten miesten kaahailusta, ja nuoret miehet lippalakkeineen valittavat mummojen keskusta-asumisesta. Mummot eivät ymmärrä, että hevosvoimien jylläys on tarkoitettu herättämään vähän nuorempien naarasikäluokkien huomio. Nuoret miehet hentoisine viiksineen eivät ymmärrä, että konehuoneen testosteroninen jyly tavoittaa myös lisääntymisiän ylittäneiden naisten huomion, katkeralla tavalla.

Huomasitteko artikkelin Lehdestä HS-paperiversiossa. Se oli ihan siellä loppupuolella. Ihmettelin, miksei artikkelissa mainittu tissejä. Toimittajalla kuitenkin ne luultavasti on.

Huomasitteko artikkelin HS:stä Lehden nettiversiossa. Ihmettelin, miksi munattomat toimittajat kirjoittavat tisseistä.

En enää lue tätä leteä kun helsinkin Sanoma on uutisessaa maininnu et siis on tällane lehi

En ymmärrä mitä haittaa poliisivaltiosta on, paitsi että se rajoittaa kansalaisoikeuksia turvallisuuden nimissä. Eihän siitä ole mitään muuta kuin hyötyä.

Tutkimusten mukaan 90% teiskolaisista hyväksyisi Tampereen Yliopiston tiedotusopin laitoksen diktatuurin, mikäli siten saataisiin Tampereelle Suomen ensimmäinen kolhoosi.

Viimeisimmän tiedon mukaan Helsingissä käytävässä oikeudenkäynnissä Suojelupoliisi on kertonut oikeudelle tietoja Stasi-listoista. Tiedotusvälineet on poistettu paikalta, koska tiedot ovat salaisia.
Korjaus. Viimeisimmän tiedon mukaan Helsingissä käytävässä oikeudenkäynnissä Suojelupoliisi ei ole kertonut kenellekään yhtään mitään, koska tiedot ovat salaisia.
Korjaus. Viimeisimmän tiedon mukaan Helsingissä ei ole meneillään mitään oikeudenkäyntiä, eikä Suojelupoliisilla ole sen kanssa mitään tekemistä, ja jos olisikin niin tiedot ovat salaisia.
Korjaus. Helsingissä ei ole meneillään yhtään mitään, ja jos olisikin, niin se on salaista.
Korjaus. Helsinkiä ei ole olemassa. Hajaantukaa. Täällä ei ole mitään nähtävää.

Yhdyn monien muiden näkemyksiin siitä, että parodiauutisenne ovat aika surkeita. Onkohan kukaan koskaan oikeasti nauranut näitä lukiessaan? En minä ainakaan, ja se johtuu siitä, että a) asenteenne ovat täysin ennalta-arvattavia ja sovinnaisia, b) huumorinne on väkinäistä ja alleviivattua, c) todellisuus on jatkuvasti hauskempi kuin teidän parodianne siitä.
Jos haluan nauraa, luen The Onionia tai sen suomalaista vastinetta eli Hesaria. Suomalaisista kirjoittajista ainoastaan Freestyler pääsee toisinaan irvailussaan The Onionin tasolle. Ottakaa opiksi:
http://nonwhitecivilrights.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ylöjärven hoitaja otti mallia Ilta-Sanomien toimittajilta?

(SADR CITY) Murhista ja murhayrityksistä epäilty 26-vuotias suomalaissairaanhoitaja otti tekoihinsa ehkä mallia Ilta-Sanomien toimittajilta. Moni näkee selviä yhteyksiä useissa toimittajissa...

Close