Kategoriat
Kotimaa

Myrkkyhoitajan jäljiltä ei lapsikuolemia

(SUOMI) Kuopion yliopistollisessa keskussairaalassa tai Armilan terveysasemalla Lappeenrannassa ei ole ollut yhtään selvittämätöntä lapsen kuolintapausta myrkytyksistä epäilly hoitajan harjoittelujaksolla. Jakson aikana hoitaja ei käynyt kertaakaan kummassakaan paikassa.
Ilta-Sanomien ja Iltalehden saamien tietojen mukaan hoitaja oli kuitenkin käynyt aikanaan Kotkassa, josta on vain tunnin ajomatka Lappeenrantaan. Lehtien haastattelemien viranomaislähteiden mukaan on melko varmaa, että hoitaja on käynyt muissakin kaupungeissa.
Iltapäivälehtien liitto on antanut asian tiimoilta tiedotteen, jossa kaikille tiedotusvälineille suositellaan asiasta puhuttaessa ainakin kolmen huutomerkin käyttöä juttua kohden.
!!!

30 vastausta aiheeseen “Myrkkyhoitajan jäljiltä ei lapsikuolemia”

Kotkasta pääsee päivittäin myös Holby Cityyn. Mikä on Mikael Jugnerin vastuu asiassa? Holby Cityssä oudot tapahtumat senkun jatkuvat, eikö kukaan voi pelastaa potilaita?

Kauheeta tommonen. Onko hei joku paikka jo mihin vois mennä laittaan niitä kynttilöitä?

Mielestäni nyt pitäisi keskittyä oleellisiin yksityiskohtiin, kuten myrkkyhoitajan shortseihin ja hänen poikalapsen tukan letittämisiin. Selviä psykopaattiäidin merkkejä nimittäin molemmat!!!

on olemassa kymmeniä ellei jopa miljoonia sairaanhoitajia joilla on pääsy sairaisiin ihmisiin. Mitä tästä voimme päätellä??!!! Sairasta.

Hoitoalalle toivotaan 20% palkankorotuksia, koska hoitajat tekevät vuodesta toiseen arvokasta työtä. Palkankorotukset ovat perusteltuja, sillä näin alalle hakeutuisi vain hyviä ihmisiä eikä murhaajia.
Tuntuvien palkankorotusten avulla on saatu teollisuudessa saatu kitkettyä lähes kokonaan mm. paperimiesten laiskuus, metallimiesten juopottelu sekä johtoportaan ahneus. Mikäli tuloerot saataisiin kuriin, ainoa mielettömiin tekoihin sortuva ryhmä olisi teekkarit.

Holmlund:
VR:n toimimattomuuden syy selvisi supon selvityksestä:
– talvella junat eivät pysy aikataulussa jos on kylmää tai lumipyryä.
. kesällä jos on lämmintä tai aurinkoista
– syksyllä kun on ruska
– keväällä syy on muuttolinnut.
Katainen yrittää palkkansa eteen valehdella, miksi maantie- ja lentoliikenne kuitenkin toimivat.

Iltapäivä”lehdiltä” jäi vielä mainitsematta se tärkeä seikka, voisiko tällaista tapahtua Suomessa. Yleensä se mainitaan siinä lopussa olevassa tietolaatikossa: ”Kotka on merenrantakaupunki, josta on yllättävän lyhyt matka Lappeenrantaan.”

Minä olen tekniikan uimamaisteri. En rupeasi tekemään irvokasta työtä, ennen kuin palkkaani opiskelijayhteisön alfaurosasteikolla nostetaan (4,5%-4,7%) yliopistomaailman Lc4-Rc6 tasoja vastaavaan palkkakuoppaan.

no asiahan on niin että sotilas hymyilee vain silloin kun se saa pillua tai lapsen, oli ilta-sanomat tai iltalehti mitä mieltä hyvänsä. Tahtoisin myös tähdentää Arno Kotron turhaa olemassa oloa.

Ikävä kohtalo uhreilla. Tällaisia sairaita uhrejahan yhteiskuntamme tavallaan hyljeksii. Niitä ei haluta nähdä eikä näyttää ja ne sijoitetaan laitoksiin. Onneksi kuitenkin ihmisillä on omatunto olemassa. Siksi asiastakin nousi niin kova häly. Heikoille ei kuitenkaan saa tehdä näin raakaa kohtelua.

Niin, nyt kun Jukka K. Korpelakin on julkisesti vaatinut sakkorangaistuksia huonosta kielenkäytöstä, on kaikkien parempi kirjoittaa huoliteltua suomea myös blogien kommenttipalstoilla.

Iucca C. Corbela on wanhurscas miäs ia pitää taiwasten waltacunnan porttija auci kiäli poliiseille.

Niin, 30-luvun sosiaali-& terveyspolitiikka tietysti on omiaan lyhyen huitomisvälin säästötoimia ajatellen, mutta maine sivistyskansana siinä kyllä noin pitemmällä tähtäimellä menee.
Homma alkaa haista kuin amerikan tuliais-sianmaksat Viipurin satamassa…

Vaadin Jukka Korpelalle ikiomaa internetavaruutta, jossa hän on oman maailmansa ainoa internet-käyttäjä. Tällöin yksikään maan matonen ei häiritse hänen päiväänsä, ja me muut pääsemme vihdoinkin siitä Jumalan omin käsin Suomen kansan erityiseksi rangaistukseksi asettamasta trollista eroon.

Nämä Korpelat ja Tabermannit ovat säälittäviä julkkiksia. Kuinka kaipaisinkaan lööppeihin jotain tämänkaltaista: Seppo Räty muhinoi Tohmajärven yleisellä uimarannalla pitkäsäärisen 19-vuotiaan mallikaunottaren kanssa. ”Murakkaa lihhoo”, veisteli Seppo silmää iskien.

Etkö tiennyt, että Lehti on siirtynyt digiaikaan? Uutiset ovat loppuneet tässä jakeluverkossa, ja voit seurata entistä parempia uutisia hankkimalla 100€ hintaisen Sovittimen. Kun olet hankkinut sen, ilmoitetaan vielä, että Lehden asettelu muuttuu siten, ettet näe kuin vasemman marginaalin normaalilta näytöltä. Mutta sekin korjautuu, kun hommaat 24 karaatin laajakuvamonitorin. Pidetään kaikki joukolla huolta Aasian maiden talouskasvusta ja ostetaan Liun käsin kokoamia laitteita hymy japanilaiseen tapaan topparissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kysely: 95 prosenttia suomalaisista hyväksyisi poliisivaltion

(KANSALAISJOURNALISMI) Turvallisuuden lisääminen hyvä, hippi paha, arvioi suomalaisten laaja enemmistö. Suomen Gallupin teettämän kyselyn mukaan noin 95 prosenttia suomalaisista olisi...

Close