Kategoriat
Politiikka

Mantra auttaa kansanedustajaa keskittymään

(OMMM) Kansanedustaja Tanja Saarela (kesk) on paljastanut menestyksensä salaisuuden: hän keskittää ajatuksensa mantraan, jonka avulla kaikki epäolennainen häipyy mielestä. Pian ilmestyvässä kirjassaan entinen kulttuuriministeri kertoo, kuinka mantra auttaa häntä keskittymään työssään.
”Kun oikein pääsen vauhtiin, mantra valtaa tietoisuuteni kokonaan”, Saarela kertoi.
Lehden tietojen mukaan Saarelan paras mantra-kausi kesti vuodesta 2003 vuoden 2007 kevääseen. Tuona aikana hänen päässään ei liikkunut mantran lisäksi yhtään mitään.

11 vastausta aiheeseen “Mantra auttaa kansanedustajaa keskittymään”

Tämä Lehden artikkeli on monikansallisia levy-yhtiöitä vastustavan yksittäisen henkilön masinoima juttu. Kansanedustaja edustaa kansaa eikä yksilöitä, riippumatta siitä minkälaisen kansanliikkeen nämä saisivat agitoitua liikkeelle.
Kansanedustajan ei tarvitse piitata tällaisista mielipiteistä.
ommmmmmmmmmm…

Kaikki netissä julkaistava materiaali tulisi tarkistaa valtiollisen organisaation toimesta – on ikävää että disinformaatiota levitetään (ilman teoston) lupaa. Miksei tämä ole vielä maksullista? Ehdotankin että kasettimaksu muutettaisiin ulottumaan kaikkeen tekstimuotoiseen materiaaliin jota Internetistä löytyy.

Mielestäni tämänkaltainen valtion virkanaisen julkinen lokaaminen ei ole hyvästä. Minun ja monen muun puolueemme miespuolisen mielestä Tarjan on mitä miellyttävin, mukavin ja anteliain nainen. Vapaamielinenkin ja ei niin tarkka tav..oistaan.
Se että ylläkerrassa ei ole kaikkien mielestä kaikki kotona ei ole haitannut mitenkään toimintaa puolueemme iltariennoissa, päin vastoin.

Tarkoittanee tuo Missi-Tanjan perässä oleva ”(kesk)” keskittynyttä? ELI KAIKKI ON TANJALLA /C:stä KUN HÄIRITTETTE! Antaisitte toisen luoda nahkaansa, ei ne tissit siitä kulu.

On uutisia, joissa kohtaavat Jopet Show´n ja Team Ahman yhteenlaskettu huumoriarvo ryyditettynä Matti Kyllösen rautaisella moottoriurheilun tietotaidolla. Olikohan tämä nyt yksi niistä?

Tekisi mieli kirjoittaa tissit. Jonka muuten äsken tein. Minun humalaani ei mantrat eikä santrat eikä tantrat eikä Saarelat… Tissit!

Supon internetistä google-hakukoneen (hakusana ”tissit”) avulla saamien tietojen mukaan
<a href="http://lehti.samizdat.info&quot;Lehti-niminen internet-sivusto julkaisee entistä ministeri Tanja Saarelaa loukkaavia ja sukupuolisesti syrjiviä kirjoituksia. Tietojen lähdettä ei paljasteta, mutta tietoa tullaan käyttämään käynnissä olevassa Alpo Rusin oikeudenkäynnissä ja se välitetään Stasi-postituslistalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tørk Hviid Tanskan naparetkikunnan johtajaksi

(KÖÖPENHAMINA) Myös Tanska ilmoittautui lauantaina mukaan kilpaan pohjoisnavan alueiden omistusoikeudesta. Mädältä haisevat juutit lähettävät vastaiskuna venäläisille oman retkikuntansa, jonka tavoitteena...

Close