Kategoriat
Ulkomaat

Tørk Hviid Tanskan naparetkikunnan johtajaksi

(KÖÖPENHAMINA) Myös Tanska ilmoittautui lauantaina mukaan kilpaan pohjoisnavan alueiden omistusoikeudesta. Mädältä haisevat juutit lähettävät vastaiskuna venäläisille oman retkikuntansa, jonka tavoitteena on todistaa, että Siperian sijasta Lomonosovin harjanne yltääkin Grönlantiin.
Retkikunnan johtoon valittu Tørk Hviid on tyytyväinen, että pieni maa uskaltaa lyödä kapuloita suurvaltion rattaisiin. Suunta on tosin tuttu jo edelliseltä kerralta, kun tanskalaisilla tuli erimielisyyksiä alueiden omistuksista sotilaallisesti vahvan valtion kanssa.
”Olosuhteet Grönlannin pohjoispuolisilla merialueilla ovat kovat, eikä jään käyttäytymisestä ole suurtakaan tietoa. Tavoitteemme on kuitenkin jalo, kapteenimme Lukas mahdottoman pätevä ja huumebisneksessä karskiutunut miehistömme osaava, joten luotan onnistumiseemme”, Hviid toteaa.
Kaikki eivät ole kuitenkaan yhtä vakuuttuneita retken onnistumisesta. Aivan vitun kaiken lumesta, jäästä, merivirroista ja muustakin mahdollisesti tarpeellisesta tietävä paikallisasiantuntija Smilla Jaspersen on myös epäilevä Hviidin motiiveja kohtaan.
”Koko retki on tuhoon tuomittu”, arvioi keittiöapulaisenakin työskentelevä Jaspersen.

25 vastausta aiheeseen “Tørk Hviid Tanskan naparetkikunnan johtajaksi”

Itse asiassa Tørk Hviid on Putinin kätyri jolle palkintona retkikunnan epäonnistumisesta on luvattu Pohjoisnavan Komissaarin virka. Smilla Jaspersen taas on Tanskan salaisen palvelun agentti ja arktisten taistelutaitojen maailmanmestari joka upottaa isonkin sota-aluksen jäälohkaretekniikoillaan, ja hänen lahjomisensa olisi Tørkille ensiarvoisen tärkeää. Skegge Boy on myös lujasti juonessa kiinni, vaikka onkin tutkivinaan Pohjoisnapamantereen biosfääriä.

Muistaakseni ostin oikeudet pohjoisnapaan samalla kun ostin oikeudet Linnan Täällä pohjantähden alla kirjaan. Teen pohjoisnavasta elokuvan jonka pääosassa on Martti Suosalo ja jonka jälkeen pohjoisnavasta ei ole kiinnostunut kukaan.

Tietääkseni ostin oikeudet pohjoisnapaan samalla kuin ostin oikeudet Linnan Täällä pohjantähden alla kirjaan. Aikomukseni on tehdä navasta elokuva jonka pääosassa on Suosalo ja jonka jälkeen navasta ei ole kiinnostunut kukaan.

Olisi vain parempi jos vesijättömaan juutit keskittyisivät smorgasbordiin ja pajumökkien rakenteluun ja jättäisivät maailmanvalloituksen siitä enemmän tietäville.

Kyllä! Kyseessä on Putin juoni, mutta todellisuudessa on tarkoitus osoittaa, että Tanska onkin osa Venäjää. Yhdistäähän venäläisten valloittama harjanne Tanskan pohjoisvavan välityksellä äiti-Venäjään.
Tanskassakin on kohta aika siirtyä Carlsbergistä väkevämpiin.

Retkikunnasta ei jääne paljon jäljelle jos poraavatten samasta kohtaa kuin v. 1932 retkue Antarktiksella. Lycka till.

Amerikkalaisten joulupukki asuu pohjoisnavalla. Se on vakavan selkkauksen paikka jos jutut menee navan alle.

Myös aikuisviihde-ekspediittöri Henry Saari on ilmoittautunut kisaan. Omien sanojensa mukaan häntä kiinnostavat kaikki napa-alueiden lähellä sijaitsevat neitseelliset alueet, niiden valloitus ja hyödyntäminen. Valloituksen merkiksi Saari suunnittelee junttaavansa merenpohjaan fallos-symbolin ja mällit kaupan päälle.
Retkicunta lähtee lähetyssaarnaaja-asennossa kohti napa-alueita valikoivalla asenteella. On kuitenkin yleisessä tiedossa että illan edetessä muhkuraisempikin poukama käy – Saaren onneksi yötön yö on jo napa-alueella ohitse, joten vaatimattomampikin valloitus onnistuu vaivatta – ainakin pienessä amundsenissa tai heyerdahlissa.

Olemme emäntäni kanssa tuumineet täällä nårjassa, että hulluja nuo tanskalaiset. Samaa mieltä on myös minun enkelini. Myös korvatulehdukseni parantui samassa tuumailutilaisuudessa. Oli ikävää, kun korva haisi juustonaksuille.

Kun poltetaan helevetisti öljyä, kaasua ja hiiltä niin napa sulaa ja vapautuu uusia alueita joilta voi taas helposti hankkia niitä lisää. Erittäin kätevää. Kiitos äiti-maalle.

Lomonosovin harjanteen kannattaisi julistautua itsenäiseksi makrillien tasavallaksi ja ruveta myymään kaivos- ja porausoikeuksia. Vesiskootterilla ajavat jääkarhut muodostaisivat puolustusvoimien ydinjoukon.

Ehdotan kerättäväksi adressin, jonka tarkoituksena on vaatia Suomen valtiota laajenemaan sotilaallisin avuin napajäätikön kautta Jäämeren yksinvaltiaaksi, jolloin voimme helposti kasvaneen geo-poliittisen asemamme turvin vaatia kunniakkaissa sodissamme menettämiämme maa-aluieita takaisin muodostaen kauan kaipaamamme Suur-Suomen vastapainoksi Yhdysvaltojen yksinvaltiudelle, koska ei se näytä Keski-Euroopan hiirenpaskavaltioilta onnistuvan.

Minun piti sanoa jotain, joka rinnastaisi Lomonosovin harjanteen venuskukkulaan, mutta en keksinyt mitään.

Folk siger vel i Herredet, at Jeppe dricker; men de siger icke, hvorfor Jeppe dricker; thi jeg fik aldrig saa mange Hug i ti Aar, jeg var under Malicien, som jeg faaer paa en Dag af den slemme Qvinde; hun slaar mig, Ridefogden driver mig til Arbeid som et Beest, og Degnen giør mig til Hanrej. Maa jeg da icke vel dricke?

Kaiken kokenut Lapin Dosentti Paavo Väyrynen ei pidä uskottavana, että Neuvostoliitto yritti ostaa Kari Peitsamoa vuonna 1991. Suomessa oli laskettu Mauno Koiviston johdolla, että Peitsamosta aiheutuvat kustannukset olivat vuosittain satoja miljoonia markkoja. Ennen vanhaan Peitsamon kaltaiset punakaartilaiset neuvostosiivet olisi muilutettu rajan yli vaikka kitarakotelossa.
Toimituksessamme on pohdittu Kauppaopiston naiset -kappaleen tematiikkaa. Liekö kommunisti-Kari pelännyt kapitalismin tarttuvan näistä sorjasäärisistä Kuppaopiston naisista?

Spoileri: Putin kuolee viimeisessä jaksossa
Taka-spoileri: Ruotsin kuningatar Elisabet tulee tanssimaan Putinin haudalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuvaskandaali uhkaa Suomen lehdistöä

(SAMA JÄTKÄ) Useiden suomalaislehtien uskottavuus on joutunut kyseenalaiseksi niiden käyttämien valheellisten kuvien vuoksi. Torstaina kävi ilmi, että jopa tuhansia juttuja...

Close