Kategoriat
Kotimaa

Kuvaskandaali uhkaa Suomen lehdistöä

(SAMA JÄTKÄ) Useiden suomalaislehtien uskottavuus on joutunut kyseenalaiseksi niiden käyttämien valheellisten kuvien vuoksi. Torstaina kävi ilmi, että jopa tuhansia juttuja on kuvitettu ns. kuvituskuvalla, joka ei olekaan autenttisesti itse jutun tapahtumapaikalta tai -hetkeltä hankittua.
”Kyllä tässä on todennäköisesti pyritty tietoisesti harhauttamaan lukijaa. Todella törkeää ja tökeröä”, kommentoi Lehden haastattelema asiantuntija Hannu-Pekka Dada.
Lehden saamien tietojen mukaan vuosikausia jatkuneen megaluokan huijausyrityksen taustalla on vaihtoehtoisesti juutalaisten salaliitto, yleissivistyneiden rouskujen vapautusrintama tai naapurin mies.

15 vastausta aiheeseen “Kuvaskandaali uhkaa Suomen lehdistöä”

Mä en yleensä lue Lehdestä ku kuvat, koska ne kertoo niinku enemmän ku tuhat sanaa.

-Nasan vierailu Kuussa kuvattiin Kanariansaarilla
-Persianlahden sota ja Operation Iraqi freedom Porin Yyterissä.

Nyt meni ohi niin kovaa että vihelsi mennessään.
Mut ei hätää; pää on pyöreä, se tulee kohta toiselta puolelta ympäri.

”Mutta kun se oli Titanicista”, sanoi Ilta-Sanomien toimittaja peräkammarissa masturboidessaan.

Sama huijaus lienee levinnyt myös televisiouutisiin. Olen jo pitkään ihmetellyt Mette Mannosen kykyä pidättää hengitystä luontevan näköisesti. Eikö se olekaan oikeasti kiertoradalla? Ja missä ovat nuo numerot? En ole löytänyt vielä yhtään metsistä.

Kuvassa näkyvällä miehellä ei ole yhteyttä tähän tapaukseen, sillä hän on nainen.

Vuoden 1912 uutiskuvat Daily Telegraphissa eivät olleet aitoja, vaan ne olivat peräisin James Cameronin Titanic-elokuvasta vuodelta 1997!

Nyt olisi jo hyvä aika saattaa kuvaskandaalit teostomaksujen piiriin; ja jos ei muu auta niin kriminalisoidaan skandaalit. … Mutta Cicciolinaksi en ala – roikkuu jo aikas pahasti täsä iässä.

Olen kuullut myös sisäpiirin huhua, että eräiden iltapäivälehtien juttujen kuvituksessa on kuvatekstin mukaan kuvattu Paavo Lipposta, suomalaista poliitikkoa, mutta tosiasiassa kuva onkin 1990-luvun alkupuolelta Stasin kotivideolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
IS: Venäläiset syyllistyneet

(DADATEHDAS) Venäläiset ovat syyllisiä, raportoi Ilta-Sanomat tämänpäiväisessä numerossaan. Lehden saamien tietojen mukaan venäläiset ovat lisäksi vastuussa ja syyntakeellisia. "Venäläisten syytä...

Close