Kategoriat
Kotimaa

Ruumiiden palsamointi hämmentää Kittilässä

(KAUKONEN) Ruumiiden palsamointi on noussut villitykseksi Kittilän kunnassa Lapin läänin länsirajalla. Paikalliset kirkonmiehet ja kristilliset piirit ovat huolestuneet siitä, että kuolleiden hautaaminen siunattuun maahan venyy nykyisin usein jopa kuukausia. Palsamoinnilla tarkoitetaan kuolleiden ihmisten kanssa harrastettavaa seksuaalista kanssakäymistä, kuten ruumiinonkaloiden häpäisyä ja kalmojen päälle onanoimista.
Kovasta kritiikistä huolimatta palsamoinnin ystävät eivät näe harrastuksessaan mitään pahaa.
”Minusta tämä on hyvinkin kypsää tekemistä, toisinaan ehkä jopa ylikypsää”, toteaa 16-vuotias ammattikoululainen Reidar Särestöniemi, joka saa usein siemensyöksyn masturboidessaan hirttäytyneiden tovereidensa raadoille.
Palsamointi tunnetaan historiallisesti parhaiten muinaisesta Egyptistä, mutta sitä on harrastettu kautta maailman. Suomessa palsamoinnin suosio on ollut kausiluontoista, mutta selviä piikkejä on havaittu muun muassa erinäisillä leireillä 1918 sekä itärajan tuntumassa 1940-luvun alussa.

9 vastausta aiheeseen “Ruumiiden palsamointi hämmentää Kittilässä”

Lempipuuhiani niin ikään runkkaamisen ja maalaamisen lisäksi oli kuseminen sillalta, mieluummin virtaavaan veteen, myötävirtaan.

Lempipuuhiani niin ikään runkkaamisen ja maalaamisen lisäksi oli kuseminen sillalta, mieluummin virtaavaan veteen, myötävirtaan.

Uutinen on yhtä pimeä kuin otaksuttavissa oleva kohdekin. Helteillä on aina tärkeät uutisaiheet vähissä.
Mun yhdelle kaverille kävi niin, että kun hän vuonna 1987 tilasi pienoismallilennokkinsa rakennusaineeksi palsaa, Hobby-Keskuksesta lähetettiinkin tuon keveän puun asemesta puolet Kalervo-sedän spriipitoisesta raadosta. Ei siitä lentävää peliä syntynyt.
Yksi mun psykologituttu on sitä mieltä, että aina kaikki jutut jotka ovat tapahtuneet ”yhdelle kaverille” ovat oikeasti tapahtuneet kertojalle itselleen. Ja tässä ei nyt viitata kuolleiden äärellä onanointiin.

Minun psykologini on sitä mieltä, että jos juttu on tapahtunut ”parille kaverille”, potilaan diagnosointi on helppoa.

Tämäpä mielenkiintoista — en ollutkaan koskaan koettanut täytetyn ruumiin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Piraatit vuotivat uuden budjetin nettiin

(PIRATEBAY) Valtiovarainministeriön ehdotus ensi vuoden talousarvioesitykseksi on vuotanut internetiin. Suojelupoliisin tietojen mukaan syyllisen epäillään olevan valtiovarainministeriön sisäpiiriläinen, mahdollisesti asiaa valmistellut...

Close