Kategoriat
Kotimaa

Poliisi: Huumerikollisuus kopioi terroristijärjestöjä

(MARTIKAINEN) Huumerikolliset ovat kirineet etumatkaa poliisiin kopioimalla modernien terroristijärjestöjen toimintamalleja, varoittaa komisario Torsti Koskinen Huumepoliisista.
”Sivistyneillä länsimailla on käynnissä kaksi kaikkia yhdistävää sotaa. Sota terrorismia vastaan ja sota huumeita vastaan. Näistä on tulossa yksi ja sama”, kuvaa Koskinen tilannetta.
1980-luvulla Yhdysvalloissa saavutettujen huumesodan erävoittojen jälkeen vaarallisten ja tappavien huumeiden käyttäjät ja valmistajat ovat Koskisen mukaan ottaneet käyttöön uusia konsteja, joiden turvin heillä on taas etumatka lain kouraan nähden.
”Nykyaikana tuotanto ja välittäminen on järjestetty siten, että poliisin on mahdotonta kitkeä huumerikollisuutta maailmasta”
”Sellaisia huumeparoneita, joista olen Alibista lukenut, ei käytännöllisesti katsoen Suomessa ole. Ei ole pyramidia, jota kiipeämällä löytäisi huipun – ei pääkukintoa, jota leikatessa voisi olla tyytyväinen työhönsä”, runoilee hurjistunut Koskinen pampullaan reittään hivellen.
Huumepoliisissa havahduttiin toissa päivänä siihen, että vaarallisten ja laittomien huumeiden käyttäjät ja valmistajat ovat hajauttaneet toimintansa itsenäisten yksiköiden hoidettavaksi.
Nämä yksiköt pysyttelevät piilossa ja heidän toimintansa todellinen laatu jää naapureiltakin usein huomaamatta.
”Ei ole tavatonta, että huumerikollinen elää täydellistä kaksoiselämää. Päivisin hän on aivan, kuten kuka tahansa normaali korkeakouluopiskelija. Öisin hän nukkuu.”, lietsoo Koskinen kauhua.
Poliisi kutsuu yliopistoihin soluttautuneiden huumerikollisten tuotantoyksikköjä ”soluiksi”. Ne ovat opiskelija-asuntolan asuntoja, joissa useampi ihminen jakaa yhden asunnon siten, että jokaisella on oma huone. Eri solujen jäsenet eivät välttämättä tiedä toisistaan.

”Tällaisissa ”soluissa” rikolliset saattavat varata vaatekaapin huumeiden valmistamiseen.”
, kertoo Koskinen.
Koskinen tietää kertoa, että vaarallista ja riippuvuutta aiheuttavaa huumetta valmistetaan yleisimmin kasvattamalla kannabiskasvia. Huumerikollissolun tunnistaa sähkön kulutuksesta. Huumeen valmistamiseen käytetään lämpölamppuja, koska kannabis on kasvi, joka luonnonvaraisena elää auringon pinnalla ja tarvitsee aivan vitunmoisen kuumuuden kasvaakseen valmiiksi suoneen pistettäväksi hashikseksi.

13 vastausta aiheeseen “Poliisi: Huumerikollisuus kopioi terroristijärjestöjä”

kenkuttaako narkkaria kun huumeiden valmistus on laitonta vaik mtv:lläki 50centti ja kaverikki käyttää ja ne on ihan kool

PUFF, the magic dragon lived by the sea
And frolicked in the autumn mist in a land called Honah Lee,
Little Jackie PAPER loved that rascal PUFF,
and brought him strings and sealing wax and other fancy stuff…

Älkääpä kommentoijat kaivelko perseitänne. Uutinen oli paikallaan ja niin hyvä, että ihan monokkelini putosi ja pirstoutui.

Erinomainen artikkeli. Voisi ottaa kimppakyydin auringon pinnalle. Omat puhtaat värkit mukaan hashista varten!

Törmäsin kadulla pitkähiuksiseen mieheen, nyt minua huimaa hieman, ettei hän vain olisi pistänyt minua takapuoleen hashishpiikillä?

”Päivisin hän on aivan, kuten” -> ”Päivisin hän on aivan kuten”. Hei niiden pilkkujen kanssakin varmaan ollaan sen verran tarkkana, että vaikka semmosesta kielioppipilkutuksesta lipsutaankin, niin pidetään edes ne taukopilkutukset silleen järkevinä. Ettei Nasse-sedälle tule aihetta olla hyvin tai vihainen.

ei kannabista voi vetää suoneen millään konstilla, vieläkö näitä paska puheita löytyy vai onko poliisilla pokkaa kertoa ihmisille totuuksia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruumiiden palsamointi hämmentää Kittilässä

(KAUKONEN) Ruumiiden palsamointi on noussut villitykseksi Kittilän kunnassa Lapin läänin länsirajalla. Paikalliset kirkonmiehet ja kristilliset piirit ovat huolestuneet siitä, että...

Close