Kategoriat
Kotimaa

Piraatit vuotivat uuden budjetin nettiin

(PIRATEBAY) Valtiovarainministeriön ehdotus ensi vuoden talousarvioesitykseksi on vuotanut internetiin. Suojelupoliisin tietojen mukaan syyllisen epäillään olevan valtiovarainministeriön sisäpiiriläinen, mahdollisesti asiaa valmistellut virkamies.
”Saimme jälleen kerran huomata, kuinka säälimättömästi piraatit suhtautuvat tekijänoikeuksien noudattamiseen. Täysin julkisia asiakirjoja levitetään internetissä täysin vailla häpyä”, Supon tiedottaja Vitsa Kimppu tiedotti.
Lehden tietojen mukaan valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok) harkitsee lainopillisia toimia budjetin vuotajia vastaan. Hän kertoo myös olevansa hämmentynyt siitä, että budjettia on jo arvioitu lehdistössä. Katainen harmitteli arvostelujen olevan ristiriidassa myös miljoonien lukijoiden toiveiden kanssa, sillä lukijat haluavat kirjailijan mukaan lukea itse omalla ajallaan tiedot veroeurojen viimeisestä määränpäästä.

13 vastausta aiheeseen “Piraatit vuotivat uuden budjetin nettiin”

Nainen, poliisi ja Tanja Karpela:
Ei niitä koskaan tarvitessa näy 🙁

äks-dee, äks-dee, floodi-noobi, torrenttina VM budjetti. Enlarge your Budjetti with University Diploma!!!
Vähäx siistii! Maximum ätäkki!

Internetissä, ihan siellä loppupuolella, on pieni kuva tisseistä. Kannattaa etsiä…

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk) harkitsee luonnonhistoriallisia toimia.

Perhanan hakkerit oli menneet muuttelemaan lukuja – kansanedustajien lisäerityisavustajien määrärahat oli kokonaan poistettu, Nicaraguan sandinistipresidentin avustus oli kymmenkertaistettu, maataloustuen määrärahoja oli lisätty, Suomi-Neuvosto ystävyysseuralle oli avustusta ihan 70-luvun malliin, voikukanlehti-biodieseltehdaskompleksi merkitty perustettavaksi Linnunlaulun kohdalle ja ties mitä. Eihän tässä ole edes mitään linjaa; epäilyksenalaisia ei ole, ja joudumme tarkistamaan kaiken.

Jälleen piraatit, nuo hilpeät puujalkaveikot iskivät niin, että munaskuissa tuntuu! Itsekin karskina merten miehenä olen joskus katsellut piraatteja Mustamäen torilla.
Mustalippu liehumaan, hulabaloobalai! Lähdenkin tästä kuuraamaan purteni mahonkikantta.

Näin Tähtitorninmäen nurkilla auton, jossa oli piraatti-CD -rekisterikilvet. Voisikohan auton omistaja olla syyllinen tähän vuotoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Elisan tulos kasvussa

(PUHELUJONO) Teleoperaattori Elisan tulos ennen veroja lähes kaksinkertaistui huhti-kesäkuussa edellisvuodesta. Erityisesti kasvua haettiin laskuttamalla ihmisiltä mielivaltaisia summia ja olemalla vastaamatta...

Close