Kategoriat
Ulkomaat

Godzillan nousua merestä pelätään Japanissa

(KAWASAKI-KAMEWA) Japanin hallitus on määrännyt maahan hälytystilan alkuviikolla sattuneen maanjäristyksen vuoksi. Myös maassa olevat amerikkalaissotilaat on asetettu erityisvalmiuteen. Pääministeri Shinzo Abe kertoi uskovansa, että järistyksen aiheuttama radioaktiivinen vuoto voi johtaa Godzillan syntymiseen.
”Tiedemiesten mukaan merenpohjassa Kashiwazaki-Kariwan voimalan liepeillä on havaittu epäilyttävää liikettä. Kyseessä on todennäköisesti Godzilla. Luoja meitä auttakoon”, Abe sanoi.
Hallitus on kutsunut palvelukseen myös biomekaaniset Evangelion-tuhokoneet sekä suuren joukon koulupukuihin pukeutuneita kikattavia suurisilmäisiä tyttöjä. Rusty robottipoika sen sijaan on deekiksellä.

8 vastausta aiheeseen “Godzillan nousua merestä pelätään Japanissa”

Japanilaisilla ei ole mitään syytä huoleen. Valtavia tunnistamattomaksi turvonneita lihamöykkyjä rantautuu muualla tämän tästä. Suomessa Greenpeacen listaamat laardivuoret Sakari Kuosmanen ja Hector nousevat vedestä joka vuosi…vaikka enemmistön mielestä ei olisi ihan pakko.

luulee olevansa saatana tosimies eikä mikään helevetin pikatsunnussijasanoo:

Saatanan animerunkkarit vittu saunan taakse kaikki. Gojira on puhunut.

Ei hätää, nykyään taitaa jo japaniassakin olla runsaasti radioaktiviisuuden vasta-aineita eli televisiopassiivisia (ts. sohvaperunoita, saamattomia työttömiä telkkarin ääressä kaiket illat lojuvia olmeja).

Jerry B. Hollywoodista usuttaa Transformersit Godzillan kimppuun. Sittenpä näette!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti paljastaa Harry Potterin lopun

(BLOOMSBURY) Maailmankirjallisuuden ylittämättömiin klassikoihin lukeutuvan Harry Potter -sarjan viimeinen osa Deathly Hallows on vuotanut internetiin, kertoi kirjan markkinointiosasto ylpeänä tiistaina....

Close