Kategoriat
Politiikka

Jarmo Korhonen eri mieltä Jarmo Korhosen kanssa Keskustan linjasta

(ALKIO-OPISTO) Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on ajautunut kiivaaseen sanaharkkaan Keskustan puoluesihteerin Jarmo Korhosen kanssa puolueen linjauksista.
Korhonen sanoo kuitenkin tukevansa edelleen Korhosta tehtävässään.
”Korhonen ansaitsee kaiken tuen niin kauan kuin hänen linjansa vastaa koko puolueen linjaa”, Korhonen kommentoi moniselitteisesti.
Viime viikkojen aikana Korhonen on hämmentänyt kenttäväkeä antamalla huomattavasti Korhosen näkökannoista poikkeavia lausuntoja koskien mm. puolustus- ja sosiaalikysymyksiä. Hänen viimeisin kohua herättänyt kommenttinsa oli ehdotus Keskustan ja Keskustan yhdistämisestä.

6 vastausta aiheeseen “Jarmo Korhonen eri mieltä Jarmo Korhosen kanssa Keskustan linjasta”

En puhuisi erimielisyydestä. Perusnäkemys on sama. Kyseessä ovat vain pienet painotuserot. Keskusteluyhteys on kuitenkin vahva ja keskustelu jatkuu. Se on tärkeintä.

Porissa MTV3:n MAX-kanava, Porin Jazzit, Ateenan kaupunki ja Timo Koivusalo järjestävät SuomiAteena tapahtuman. Kolmen päivän aikana järjestetään yli 40 keskustelu tilaisuutta. Keskustelun aiheina ovat mm. Ulvilan murhamysteeri, Yö-yhtyeen musiikin vaikutus työttömyyteen, Ouzon juominen humaltumistarkoituksella sekä tissit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Godzillan nousua merestä pelätään Japanissa

(KAWASAKI-KAMEWA) Japanin hallitus on määrännyt maahan hälytystilan alkuviikolla sattuneen maanjäristyksen vuoksi. Myös maassa olevat amerikkalaissotilaat on asetettu erityisvalmiuteen. Pääministeri Shinzo...

Close