Kategoriat
Kotimaa

Suomi sieppasi armotta kaksi viatonta miestä

(H’MOO) Ihmisoikeusjärjestöt kautta maailman ovat huolestuneita Suomen maanantai-iltana kaappaamien miesten kohtalosta. Itärajan tuntumasta Rautjärveltä siepatut kaksi kaikkeen mahdolliseen syytöntä miestä joutuivat pakenemaan verihurttia henkensä edestä, mutta jäivät lopulta Kaakkois-Suomen pahamaineisen rajavartioston käsiin.
Vaatimuksista huolimatta Suomi ei ole vieläkään vapauttanut kidnapattuja miehiä, joiden pelätään joutuvan kokemaan epäinhimillistä kohtelua. Heidän olinpaikkaansa ja kuntoansa ei tiedetä.
”Mitäs vittua te solkkaatte? Sama hommahan tässä on joka kerta joka paikassa, kun joku erehtyy rajan yli”, nimettömänä pysyttelevä rajavartija-kiduttaja välttelee Lehden toimittajan kysymyksiä.

22 vastausta aiheeseen “Suomi sieppasi armotta kaksi viatonta miestä”

Lehteä tarvitaan näyttämään sokealle kansalle valtamedian panssarin suojaamattomat aukot. Siinä Lehti onnistui tässäkin tapauksessa, vaikka itse artikkelin sisältö olikin suojaamattomasta aukosta.

Fränti ja Vahanen! Fränti ja Vahanen! Fränti ja Vahanen! Fränti ja Vahanen! Tule apuun Gaddaf!

Tulossa oleva juhannus pitkittänee miesten vapauttamista, vaikka olenkin varma, ettei heillä ollut mitään rikollisia tarkoituksia.

Nyt loppui tuollainen isänmaan ivaaminen! Menkää ituhipit parturiin ja hankkikaa oikeita töitä! Puunhalaajat! Pasifistit! Nyt-liitteen toimittajat! Onanistit! Kommarimuumit!

tietysti jutun olisi pitäny mennä niin että Suomen rajavartiolaitos sieppasi pari iranilaista rajavyöhykkeellä ja Iran ilmoittaisi että pitäkää hyvänänne ne homot.

Näin epävirallisena tiedonantona voin kertoa, että Rajavartiolaitos ajatteli vain miesten parasta. Venäläiskaksikko (Nikolai III ja Aleksei 13) oli harjoittelemassa Volga Open beach volley touria varten raja-alueen haravoidulla hiekalla, kun pallo karkasi Suomen puolelle.
Suomalaiset rajavartijat pelkäsivät miekkosten joutuvan kohtaamaan epäinhimillistä kohtelua, mikäli he joutuvat tekemisiin paikallisväestön kanssa. Rautjärveläiset ovat ryssävihaajina pahempia kuin tsetseenit, ja olot ovat muutenkin kurjat. Simpeleellä asuvat eivät kehtaa tunnustaa kuuluvansa Rautjärven kuntaan, vaan koettavat eleellä marjaliisoineen piipun juurella leveämmin kuin kylien kurjat.
Todennäköisesti pojat olisi pakotettu pelaamaan RaU:n 5-sarjajoukkuetta vastaan Kimble Coliseumiin, katsojien katsellessa kalterien välistä ulkopuolelta (hallin nimi ei sponsorista, vaan siitä että halli kokonsa puolesta soveltuisi korkeintaan Kimblen peluuseen). Tältä ja kaikelta muulta karjalaiselta kidutukselta halusimme heidät säästää. Pojat lasketaan vapaiksi heti kun vastasaapunut rajamies Mielonen on oppinut venäjänkieliset aakkoset ja kirosanat.

Pippelini on nimeni, Rice Cows intohimoni! Lehden maininta Kymen Sanomien tiistailiite Seeprassa saa kokeneemmankin poliitikon itkemään lisärahoituspyynnölle tarkoitettuja epätoivoisia kyyneliä. Tissitkin on.

Nyt se on gondoleezzakin NAINEN , totesi ike
vietettyään intiimin tuokion Osaman morsiamen kanssa.

Oulun lipolla on perinteisesti ollut hyvä sieppari, niin ja kuponkiuutisissa oli se rasvasieppari.

Pulskat venäläiset saalisti RaU:n pesäpallojaoston Rasvasieppari Ruispellossa.

Oikeusministeriö on asettanut työryhmän valmistelemaan kidutusta koskevia säännöksiä rikoslakiin. Kidutusta ei ole ollut rikoslaissa omana erityisenä rikostyyppinään sen jälkeen, kun vuonna -95 laista poistettiin rangaistussäännös kidutuksesta tunnustuksen saamiseksi.
Oikeusministeriön työryhmän halutaan nyt ottavan huomioon YK:n kidutuksensoveltamisen yleissopimuksen sekä Euroopan ihmisoikeustuomioistuinten ja kansainvälisten sotarikostuomioistuinten soveltamiskäytännöt yhtenäisen kidutussäännöstön voimaansaattamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen jäsenyys Lasten omassa kirjakerhossa repii puolueiden rivejä

(HYPERBOREA) Suomen puoluekenttä on edelleen erittäin jakautunut Lasten oman kirjakerhon jäsenyyden suhteen, selviää Lehden TNS-Gallupilla teettämästä mielipidemittauksesta. Kirjakerhon kannattajat ovat...

Close