Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Ilkka Kanerva pelasti maailman

(VEGA) Maailma on pelastunut, kertoivat kansainväliset uutistoimistot pääuutisenaan torstaina. Maailman pelastumisen aiheutti luotettavien lähteiden mukaan Suomen ulkoministerin llkka Kanervan alkuviikkoinen vierailu Yhdysvalloissa.
Heti Kanervan tavattua kollegansa Condoleezza Ricen, ovat kaikki maapalloa ja ihmiskuntaa vaivanneet ongelmat poistuneet ja elämä on yhtä auringonpaistetta, lähteet jatkavat. Torstaihin mennessä maailmasta olivat jo kokonaan hävinneet kulkutaudit, nälkä, sodat ja postmoderni rock.
”Odotamme että viimeistään viikonloppuna poistuvat vielä pienet vastoinkäymiset, ikävät epäonnistumiset, Linkin’ Park ja kännimokat”, kertoi maailman virallinen äänitorvi Max Jakobson.
Kanerva ei kuitenkaan ehtinyt enää pelastaa ilmastoa ja Afrikan hätää, sillä G8-huippukokous onnistui siinä harmillisesti vain muutamaa päivää aikaisemmin.

Kiitos Ike

Kanervan sensaatiomainen saavutus on luonnollisesti kerännyt maailmalla paljon suitsutusta. Useimmissa lausunnoissa on myös ihmetelty sitä, miten Erkki Tuomiojan pinssin ja Liisa Jaakonsaaren naaman totaalisesti raunioittama suomalainen ulkopolitiikka kykeni näin nopeasti elpymään.

”Kun keskiviikkona heräsin, niin ymmärsin yhtäkkiä, miten tyhmää sotiminen on. Nousimme Abdulin ja Muhammedin kanssa juoksuhaudasta ja panimme sottiisiksi Isaf-joukkojen kanssa”
, kiitteli afgaanipäällikkö Max Jakobson Kandaharista.
”Vielä viime viikolla tuntui siltä, ettei elämä ole elämisen arvoista. Mutta nyt purot virtaavat taas ja mannaa on laarit täynnään”, hehkutti pienen tiibetiläiskylän vanhin Max Jakobson.
Suomen hallituksen mukaan Kanerva pyrkii seuraavaksi transsendoitumaan seuraavalle olemisen tasolle. Idea on jo saanut kannatusta mm. astraaliolento Max Jakobsonilta.

13 vastausta aiheeseen “Ilkka Kanerva pelasti maailman”

Lehti on liian vaatimaton, kyllähän se on niin että Kanerva pelasti koko saatanan universumin.

Ilkka voisi vaikka ensi viikolla poistaa maailmasta vielä ranskalaisten autojen sähköviat sekä koulujen homevauriot. Myös naisten selluliitin ja ruodot ahvenissa voisi kesän aikana hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

Itse asiassa maailman pelastivat Iken tyttären Julia Kanervan tissit.
-Harrastan spinninkiä ja toivon että kaikki maailman sodat loppuisivat, kommentoivat Kanervan tissit asiaa ottaen samalla kainosti tukea ystävistään rintaliiveistä.

Tissit mainittu jo monesti, joten vahvistan asian. Julian maitomunat voisivat pelastaa maailman, jos vain antaisitte…tai hän.

Ostin eilen pitaleipäkebabin Ahmedin Grilliltä ja oli ihan hiton hyvä. Kurkkasin sitten, että kuka niitä siellä takahuoneessa vääntää, ja sehän oli tietty Kanervan Ilkka ite.
Eli Ike tekee myös maailman parhaat pitaleipäkebet.

Hämmästystä herätti, kun aamujuna pohjoisesta jumittui Pasilan kohdalle. Syynä ei ollutkaan Ike, vaan Samuel L. Jackson. Äijä käveli kiskoja pitkin kohti keskustaa ja napsautteli huvikseen otsallaan ratapalkkeja poikki.

Ilkka Kanervan Palestiinalaisten presidentiksi ja Hamasin sekä Hizbollahin johtajaksi! Ilkka Kanerva YK:n pääsihteeriksi! Ilkka Kanerva Teliasoneran pääjohtajaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi sieppasi armotta kaksi viatonta miestä

(H'MOO) Ihmisoikeusjärjestöt kautta maailman ovat huolestuneita Suomen maanantai-iltana kaappaamien miesten kohtalosta. Itärajan tuntumasta Rautjärveltä siepatut kaksi kaikkeen mahdolliseen syytöntä miestä...

Close