Kategoriat
Ulkomaat

Huonejako aiheutti skandaalin G8-kokouksen alkajaisiksi

(HEILIGENDAMM-GÖTTERDÄMMERUNG) Johtavien teollisuusmaiden G8-huippukokous käynnistyi sekavissa tunnelmissa Saksan Heiligendammissa keskiviikkona. Eniten kiistoja herätti huoneiden jakaminen sekä avajaisillallisen vähäinen viinatarjoilu. Esimerkiksi Yhdysvaltain valtuuskunta oli erittäin tyytymätön siihen, että tytöt ja pojat joutuvat majoittumaan samoihin huoneisiin.
”Ihan tyhmää. Tytöt on tyhmiä”, kommentoi neuvonantaja Jim Connaughton. Venäjän edustajat taas olivat pettyneitä, koska joku oli vienyt heidän eväslaatikostaan yhden trippimehun, ja Sergei jäi ilman.

”Saatana. Montako kertaa tästä pitää sanoa? Yksi sämpylä, yksi aamupalajuusto ja yksi mehu”
, moitti presidentti Vladimir Putin.
Avajaisillallinen lisäsi vastoinkäymisten määrää, sillä ateriaan kuului alkusnapsin lisäksi vain kaksi lasia viiniä ja avec-konjakki. Määrää pidettiin liian pienenä kunnon alkukännille. Konjakkikin oli osanottajien mukaan vain paskaa saksalaista brandya.
Torstaina G8-maat aloittavat kokouksen virallisen osuuden. Pääteemoja ovat tänä vuonna mm. huoneiden siivous, kuka vei mun viinat ja panisitko.

2 vastausta aiheeseen “Huonejako aiheutti skandaalin G8-kokouksen alkajaisiksi”

Tarkennus: alkuillasta kokouksen teemana on, panisitko, ja loppuillasta, antaisitko.
Mutta ei nämä leikin asioita ole. Itsekin muistan kuinka itku kurkussa piti aamupala-juustoa syödä sämpylän kanssa, vaikka bussissa muutenkin jo oksetti. Ja vain yksi trippi, ja sitten muka ei saanu poksauttaa niitä tyhjiä mehutölkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisasiantuntijat viestittävät tukea Puolan koululaisille

(WOJTYLA) Puolan opetushallituksen suunnitelma hyllyttää kirjallisuusklassikoita saa täystyrmäyksen suomalaisasiantuntijoilta. "Siis niinku mitäh?" kysyy Hyvinkään yhteiskoulun 8-luokan oppilas Jenette Lahti. Lahden...

Close